Agartha, Shamballa, Hitler atd.

05.02.2014 14:52

Otázka: Drahý Kryone, rád bych věděl o Hitlerovi, pravdu o Holocaustu, Agarthě a Shamballe. Mají nějakou spojitost s Atlantidou a Lemurií?

 

 

Odpověď: Drahý, Hitler existoval, aby naplnil proroctví o Židech, a tlačil je na místo, kde eventuelně mohli mít své vlastní území. Holocaust byl každopádně přesně tak strašlivou událostí, jak říká historie, že byl, a je to příkladem zla, které je v rámci každé jednotlivé lidské bytosti na planetě. Říkali jsme vám, že „ďábel i nebeští andělé, všichni sídlí v každém z vás“. Musíte to vidět zcela jasně u Holocaustu.

 

Agartha (Dutá Země): To je interdimenzionální atribut planety a NENÍ 4D. Uvnitř Země nenajdete Lidi. Ale spousta života tam JE a je interdimenzionální. To zahrnuje i Lemuřany z Mt.Shasty, a mnohem víc. Je tu vždy tendence lidí k „4Dimenzionování“ všeho, co cítí intuitivně. Mnohé z toho, co je zde, je reálné, ale v multidimenzionálním stavu.

 

Shamballa: Váš pohled se může lišit, ale řekněme, že je to jméno jádra léčivé energie Univerza. Mnozí ji objevují a pojmenovávají ji mnoha jmény. Všechno toto je vhodné, protože jméno není důležité. Co je důležité, je to, že ji teď používáte!

 

Přeložila Jani