Akášický kruh

17.07.2011 19:58

 

Akášický kruh


 

Tento channeling byl přijat živě Lee Carrollem v městě Totowa, New Jersey
17. července 2011


 

Tento channeling byl upraven [Leem a Kryonem], aby poskytl čtenáři jasnější pochopení. Často se stává, že živý channeling obsahuje energii, kterou tištěné stránky přenášet nemohou, a proto byl tento text následně rozšířen. Vychutnejte si tedy toto obohacené poselství.


 

 


 

Zdravím vás, moji drazí, já jsem Kryon z Magnetické služby.


 

Posaďte se se mnou a snažte se pocítit opravdovost této energie. Je jí zde tolik. Lidské bytosti podílející se dnes večer na této inkarnaci a ti, kteří sedí na této židli, si skutečně neuvědomují, co je obklopuje, neuvědomují si původ své vlastní Akáši, reálně si neuvědomují vícerozměrné energie, které jsou kolem nich.
Každý z nich je přiveden na toto místo, aby se o této rodině dozvěděl více. Poseďte se mnou na okamžik a odložte všechny pozemské věci, které stojí v cestě čisté lásce k míru. Odložte na okamžik hádanky života, všechny ty věci, které zaplňují váš mozek a které nazýváte svědomí. Jsi stále v práci, lidská bytosti. Je to součástí přežití. Tak se vyrovnáváš s životem. Tímto tě žádám, abys to přerušil. Jen na okamžik, abych ti mohl představit větší obraz.
 

Znovu použiji metaforu. Je to zároveň skutečný příběh, který pomáhá s vysvětlením. Představ si člověka ve vězeňské cele. Píše svým přátelům o něčem, čím je nadšen a co odhalil. Je ve vězení kvůli své víře. Dělá příliš velký povyk kvůli lásce, kterou našel. V té době nebylo dovoleno odchylovat se od norem. Neví, zda se dostane z vězení, a neví, jestli bude žít.
 

Odkládá všechny tyto myšlenky a píše svým přátelům na pergamen před sebou. Jeho slova jsou nádherná. Nikdy o sobě nepřemýšlel jako o spisovateli, avšak vylévá si srdce. Píše svým přátelům. "Nalezl jsem mír a jsem plný radosti. Nalezl jsem Boha. Nalezl jsem pravdu." Povzbuzuje i ty, kteří nejsou ve vězení, aby pohlédli dovnitř a nalezli Boží lásku. Píše svým přátelům, svým osobním přátelům v Koryntu a Efezu a jmenuje se Pavel.
 

Píše o muži, který zemřel o 30 let dříve, a jehož učení mu ukázalo cestu, i když ho sám nikdy nepoznal. Ten muž (ve vězení) byl dříve Saul z Tarsu, kupec. Na cestě do Damašku měl vizi, že se setkal s energií člověka v andělské formě. Ocitl se v tak posvátné energii, že padl na kolena a na tvář. Cítil to, co bylo božské, a věděl, že má vizi. Dnes si jeho slova můžete přečíst v takzvaném Písmu Svatém či Slovu Božím (Bibli). Ale znovu vám říkám, že Slovo Boží bylo v tomto případě slovo Pavla - jeho dopisy přátelům.
 

Všechna Písma na této planetě byla napsána pod vlivem radosti, moudrosti a božské energie. Vy tyto dokumenty nazýváte Slovem Božím.
 

Co vám to říká? Je to pravdivé uznání, že lidské bytosti v sobě nesou něco, co je velké a zvláštní a od samotného Stvořitele. Něco, co je krásné a posvátné.
 

Existují systémy v rámci systémů, které jsou tak důkladně skryté, že se vám jeví jako neprůhledná hádanka. A přitom jsou krásné a jsou všechny o vás. Tato zdánlivá laskavost, kterou jste nalezli, kterou vidíte, oceňujete a odhalujete, je naprosto reálná. Existuje smysl a plán. To, čemu říkáte Bůh a Duch, je rodina, a tato laskavost, kterou objevujete, je Boží láska, je to ochota Stvořitele vesmíru přijít k vám s dary, láskou a záměrem.
 

Stvořitel by to nedělal, pokud byste nebyli součástí stvoření. Je ve vás část, v každičkém kousku dvoušroubovice, která je posvátná.
 

Pavel prováděl channeling a co sdělil na papíře, je dnes čteno s úctou a uznáním autority. A přitom jen psal dopisy přátelům, kteří se stali Korintskými a Efezskými. Pavel neznal systémy laskavosti. Věděl jen to, že je vroucně milován, a to mu úplně stačilo.
 


Akášický kruh
 

Rád bych vám pověděl o systému, který je komplexní a naplněný shovívavostí, smyslem, láskou. Nazvu ho Akášický kruh - systém Akáši.
 

Akáša: Někdy se toto slovo definuje jako záznam všech věcí. Je to záznam nejen vás, ale i Gaii. Mohli byste říci, že Akáša je záznamem všech věcí na planetě včetně této planety. V tomto systému je kruh, který budeme nazývat Akášický kruh.
 

Jeskyně stvoření je jméno, které představuje atribut uložení tohoto kruhu. Byla známa v mnoha formách a mluví se o ní i pod jinými názvy. V podstatě nemá žádné jméno, jelikož jde především o systém a nikoliv místo, i když existuje zároveň i jako místo. Toto místo je naplněno krásou, lze říci, že je v zemské kůře a přesto je níže - v dimenzionálním prostoru, který lidská bytost nikdy nemůže spatřit či nalézt, existuje posvátnost - Akášický kruh. Je svou povahou krystalicky čistý, ale nelze jej počítat nebo registrovat. V kvantovém stavu existuje krystalická struktura pro každou jednotlivou duši, která kdy byla a která kdy bude na této planetě. Existuje v "přítomnosti" nepředstavuje žádný čas, jen jeho potenciály.
 

Existuje jistý plán. Plán příchodu a odchodu. Už tu jsou krystalické struktury očekávající, že je duše vyplní. Přichází sem i duše odjinud, které začínají žít na Zemi poprvé. Nelze si to ani představit. Ovšemže byste to mohli vložit do 3D, ale nebude to přesné. Nemusí to být přesné. Musíte vědět jen to, že to existuje. Můžete to nazývat Akášická evidence.
 

Každá duše má jeden krystal a přece je nelze spočítat. Můžete si říci: "Počkej chvíli. Musí existovat miliardy těchto krystalů. Proč je nejde počítat?" Znovu říkám, že jde o polévku - jak můžete spočítat sůl? Jak můžete číslem zaznamenat chuť? Je to v kvantovém stavu, který je pro lidskou bytost matoucí, pokud si to chcete individualizovat, oddělit, zaznamenat, kvantifikovat a spočítat – to s láskou nemůžete dělat. Ale i tak vám říkám, že každý z vás má svůj krystal.
 

Jedna duše může mít mnoho životů. Stará duše, poslouchej: Na této planetě pro vás existuje jeden identifikující, energetický, krystalický, kvantový zdroj, který vás spojuje s Gaiou. Je hluboký a představuje kruh života.
 


Zdůvodnění
 

Proč si myslíte, že byl vytvořen jako jeskyně? Proč by měl být pod Gaiou? Proč by měl být v rámci Gaii, pokud pro to nebyl důvod? Víte, tento systém zahrnuje Zemi. Musí ji zahrnovat. Copak není zajímavé, že dávní předkové o tom věděli vše? První věcí, kterou takový dávný předek dělá, je snaha pochopit Zemi. Podívejte se na původní obyvatele této oblasti. První, co dělali, bylo obětování darů Zemi. Do dnes tomuto systému rozumí domorodci po celé planetě. Matka Země žije. Země poskytuje potravu stejně jako matka. A tak jí nejdříve ze všeho uctíte a přinesete jí dary.
 

Pokud je Země matkou, co její život? Další, co byste coby domorodci dělali, by bylo uctění života. Možná žije v lese ve formě vlka, medvěda, bobra, vačice. Ti všichni jsou součástí životní síly vaší a Gaii a jsou systémem pohánějícím spiritualitu, kterou neznáte. Kruh je důvodem vašeho bytí.
 

Domorodci to věděli. Myslíte si, že nosili kožešiny a kůže zvěře pro zahřátí? Ano i ne. Nosili je na hlavě, aby uctili les, stromy a zvířata. Uctívali planetu, Zemi a systém. Všechny životy, které jste kdy měli, jsou vyryty v nádherné vícerozměrné energii na jednom kvantovém krystalickém objektu. Je to vaše součást, která je záznamem v jeskyni.
 


Fungování systému

A teď poslouchejte. Spoluexistuje zde i se všemi ostatními - miliardami, pokud je oddělíte. Mezi krystalickými objekty existuje souběh interaktivní energie. Jinak řečeno, i když je chcete nastohovat, nazýváte je "dušemi", dáváte na ně vruby a nazvete je "kousky krystalu", nejsou jimi. Jsou všechny spolu v jednom systému a vzájemně se mění. Nikdy jsme o tom předtím nemluvili, protože je to složité.
 

Pokud prožíváte život s ostatními, občas narazíte na energie tohoto souběhu a ty se stávají něčím jiným. Z jedné se stávají dvě, ze dvou čtyři. Rodiny, které spolu fungují v karmické výměně, zejména ve staré energii, reálně mění krystalické části tohoto systému, části, které ani nevypadají, že by spolu souvisely. Je to jedna z nejsložitějších skládaček, které jste kdy viděli. Lidé s lidmi. Vysvětluje to synchronicitu. Vysvětluje to intuici a je to živé s Gaiou.
 

Gaia ví, kdo tu je, a odpovídá na vaše vědomí, když kráčíte po planetě. Reaguje na ztělesněné vyjádření vaší duše v tomto životě. Toto vyjádření má vaši tvář a aktivní vědomí, které může měnit to, co se děje s planetou Zemí. A Gaia to vidí. Řekli jsme vám, že měníte Krystalickou mřížku planety, to znamená, že měníte a přenášíte energii do Jeskyně stvoření vším, co děláte. Je v tom systém - složitý systém.
 


DNA
Ve své DNA si nesete svůj osobní akášický záznam.
Co jste na této planetě vykonali? Kolikrát jste tu byli? Jaké jsou energie, se kterými jste již měli zkušenost? Staré duše mají něco, co má velmi málo lidských bytostí, a co nemá nikdo při prvním příchodu. Máte záznam. V DNA se uchovává každá jednotlivá energie každého jednotlivého života. A přece se nepředstavují jako záznam, který má být přečten akášickým čtenářem. Ti, kteří takzvaně čtou minulé životy, čtou ve skutečnosti energie, nikoliv minulé životy, protože to vše spočívá na povrchu, vzájemně promícháno, připraveno na spatření a čtení.
 

Nejhlubší ze všech minulých životů, které jste kdy prožili, jsou nejvýše, neboť jsou všechny pohromadě. Neexistuje žádná hierarchie. Lidé je všechny chtějí vidět v řadě a organizované podle data. Vnímáte je, jako že šly jeden za druhým. Obracíte se na čtenáře minulých životů a ptáte se: "Bude přečtení minulého života stát více, pokud je požadovaný život starší?" To je legrační! Je to lineární. Řada z vás se nyní probouzí do jednoho z nejhlubších životů, které jste kdy žili - prvního, lemurského.
 

Lemurie existovala po tisíce let jako nejstarší a nejdéle trvající civilizace na Zemi. Není nijak historicky potvrzena a je navždy pohřbena na úpatí hory v Tichém oceánu, které nyní říkáte Havaj. To je záměr. Lidstvo by nemělo vyhrabávat ze Země věci, které jsou součástí příběhu stvoření. To by vás ovlivnilo. Poskytlo by vám to příliš mnoho informací.
 

Hádanka je tato: Můžete nalézt, co je pohřbeno ve vašem nitru? Tuto novou energii lze vnímat jako slupku cibule - nejen planety, ale i vás. Postupně loupete slupky, takže nyní můžete uvidět Akášu ve vás. To vysvětluje, proč tolik z vás začíná cítit věci v tomto posunu.
 

Můžete opravdu dělat některé z těchto věcí? ANO. Kolik z vás nyní objevilo šamana uvnitř? Kolik z vás začíná uznávat, osobně a soukromě, tu starou duši, která tam je? Někteří z vás začínají skutečně získávat talenty, které byly pohřbeny. Někteří se stávají spisovateli, vypravěči příběhů. Vaší součástí jsou všechny ty tvůrčí věci - hudba, umění, malování, design. Víte, že to tam je.
 


Přepínání mezi pohlavími
 

Dovolte mi, abych vám něco řekl, staré duše. Pokud jste dostatečně staří, a mnozí z vás jsou, byli jste vším. Slyšíte mě? Byli jste oběma pohlavími. Všichni jste byli tím, co budu nazývat mezipohlavím, a to znamená, že jste všichni měli spínače pohlaví. Víte, co to znamená, když pro vás nadejde čas pro přepnutí pohlaví? Už jsme o tom mluvili. Budete žít desítky životů v rámci jednoho pohlaví. Jste na to zvyklí. Je to pohodlné. Neumíte si představit, že budete něčím jiným, a přece je čas na změnu. Bude vám trvat přibližně tři životy, než si na to zvyknete, a během těchto tří životů budete mít něco, co nazývám "pohlavní zmatení".
 

Ale to vůbec není zmatení. Je to naprosto normální, ale přesto to společnost bude často pokládat za nenormální. Sedím tu, abych vám sdělil, že jste tím prošli všichni. Každý z vás. Tak to je se starými dušemi. Je to součástí systému.
 

Řeknu vám něco o kruhu daném Jeskyní stvoření, která je akášickým záznamem všech věcí, celého života, všech duší. Rozmlouváním s Gaiou pomocí Krystalické mřížky putujete na vrchol světa se svým akášickým záznamem a vaší DNA. Používáte informace, které máte uvnitř, a kruh se uzavře. Až změníte Krystalickou mřížku svým vědomím a činností, dojde pak ke změně Jeskyně stvoření.
 

Vše je v kruhu, mí drazí. Je to krása. Je to interaktivní. Nevysvětluje to nic jiného než to, že čím výše vibrujete a čím více používáte, co na planetě znáte, tím více to mění planetu. V Jeskyni stvoření dochází k souběhu kvantové energie s miliardami duší a miliony, které zde ještě nejsou; ale i ty to mění. Řeknu vám proč. Protože měníte budoucnost tím, jak žijete v minulosti. Měníte podobu těch, kteří přijdou, co budou dělat a jaké bude jejich vědomí.
 

To, co děláte dnes, zasévá semínka míru na Zemi. Až vyrostou, budou mít ti další to, co máte vy. Je to hlubší než si uvědomujete a vy sedíte na židli a divíte se ceně benzínu. Chápete, o čem mluvím? Snad je čas to na chvíli přerušit a říci "Děkuji ti, Bože, že vím, co vím."
 

Než opustíme toto místo, chci, abyste něco věděli: jste tak úžasní, že to přesahuje jakékoli myslitelné hranice, a měli byste mít hlavu vysoko vztyčenou. Skutečně si neuvědomujete, co vše jste udělali. Někteří tomu říkají oběť, my tomu říkáme přiměřenost. V této místnosti jsou i ti, kteří přišli na tuto planetu jen na tři měsíce. Pak zemřeli a zlomili matčino srdce. Můžete se ptát: "Proč bych něco takového dělal?" A já říkám: Protože tvoje matka tak mohla najít Boha. Protože jinak by ho nenašla. Musela se dostat na nejtemnější místo, projít zkouškou a vyjít z ní jako Pracovník Světla. Tak je to psáno v Akáše! Je to energie, která se nachází v Krystalické mřížce! Nemyslíte si, že to Bůh ví? Je to součástí systému.
 

Já vím, kdo tu je. Možná jsi byla i na druhé straně stejné situace, mami? Teď už to víš. Možná proto sedíš na této židli. Myslíš si, že nevíme, kdo tu je? Je to velkolepé! Nazýváš to oběť, ale není to oběť. Přijdeš na tři měsíce, pak se vrátíš domů a poté se opět vrátíš sem - často téže matce. Takový je to systém! Je nádherný.
 

Existuje mnohem méně záznamů duší, než si myslíš. To proto, že se neustále vracíš. Kolik lidí je na Zemi? Kolik lidí bylo na Zemi? Kolik to je celkově? Mnohem více než je jich v Jeskyni stvoření, protože se stále vracíte. Je pravda, že populace Země roste exponenciálně. To znamená, že stále musí přibývat noví lidé, a tak tomu je. Ale Gaia ví, kdo přichází. Součásti Boha v tomto Vesmíru vědí, kdo přichází. Staré duše na určité úrovni vědí, kdo přichází. Na závěr bych vám chtěl říci, že v tom je ta krása.
 

Na chvíli odložme víru. Rád bych vás vzal na jedno místo. Je to nádherná planeta. Není tam mnoho neshod. Ovšemže tam jsou názorové rozdíly, ale ne mnoho rozbrojů. Na tom místě je jen několik kontinentů obklopených vodou. 100 let tam nebyla žádná válka. Ti, co na této planetě žijí, spolu ne vždy souhlasí, ale už se navzájem nezabíjejí. Dovedete si takové místo představit? Ovšemže tam dochází k nerovnováze, protože mají svobodu volby. Ale pečují o sebe navzájem.

Už se navzájem nezabíjejí. Není to mezi možnostmi, protože to pokládají za barbarské. Ve společnosti se to nestává, stejně jako vás nenapadne useknout vašemu synovi ruku, když něco ukradne. Je to barbarské a nepřijatelné pro osvícenou společnost.
 

Rád bych vás na toto místo uvedl. Nazývá se planeta Země. Je to výsledek těch, kteří přicházejí do jeskyně. Potrvá to tolik generací, kolik bude třeba. Semínka pro to zaséváte dnes. Přijde to pomalu. Vy to teď začínáte. Chápete to? Nebudete mít další světovou válku. Prostě nebudete. Nelze jinak. V systému je tolik laskavosti, že začínáte být její součástí.
 

Ovšemže to tak nemusí vypadat. Podívejte se na zprávy! Jste na přechodu od staré energie k obnově lidského vědomí. Není možné, že jste přišli, abyste uskutečnili to, o čem předkové snili? Kolik generací to potrvá? Na tom nezáleží. Pomalu se to tímto směrem ubírá.
 

Dojde k válkám? Samozřejmě ano. V tomto procesu stará energie převáží a určitá místa se budou vracet do temnoty. Tak temnota funguje. Ale světlo zvítězí. Je to pomalé, bude to trvat generace, protože musí přijít nové děti. Je obtížné obnovit vědomí uprostřed života.
 

A kdo budou ty děti? Vy, staré duše! Vy! Vidíte ten kruh? Teď zasejete semínko, takže až se vrátíte, budete je moci zalít krásou boží lásky a pečovat o jeho růst. Jste svými vlastními předky a budete jimi i v budoucnu. Neříkal bych vám to, pokud by tomu tak nebylo, pokud by to nebylo v plánu věcí, pokud by to nebylo předvídáno před mnoha lety.
 

Drazí, Kryon by k vám nyní nepromlouval, kdybyste to neudělali. Nebyl bych zde, kdybyste byli na cestě ke svému zničení. Nebyl bych zde, kdyby vás Země měla zničit. Slyšíte mě?
 

Máte svobodnou volbu udělat cokoli chcete - každý z vás. Ale došli jste do bodu, kde potenciály směřují k laskavosti, kde se lidská povaha začíná měnit, kde se to, co chcete, začíná samo projevovat - a je načase.
 

Uchopte, co jste se dnes v této přednášce naučili, a komunikujte jinak než v minulosti. Poznejte sami sebe. Říkám vám něco, co jsem nikdy předtím neřekl. Pochopte to v souvislostech, v nichž to bylo představeno.
 

Dvě slova. Odejděte hrdí.


 

A tak to je.


 


KRYON


 

 
 

Poznámka ke kopírování:


 

Zdroj originálu: https://www.kryon.com/ - The Akashic Circle


 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložil Vladimír H. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.