Březen 2015

03.06.2015 00:43

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – březen 2015

 

 

02. 03. 2015

NIKDY UVÍZLÝ

 

Ach, toto je složité, ale je to pravda. Nikdo nikdy nikde „neuvízl“. Pokud to slyšíte, pak je to znevážení velkoleposti anděla zvaného lidská bytost a systému, který jste nastavili na pomoc planetě. Máte plnou volbu, když nejste zde. Scénář lidí a Země je jediné místo, kde je před vámi skrytá vaše skutečná osobnost, nevíte, kdo jste, a máte zdánlivě kráčet ve tmě. Když nejste tady, jste součástí Boha. Smrt je známý přechod a není naplněný nejistotou, chybami nebo záhadou. Je to jednoduše jen zavření jedněch dveří a otevření jiných.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Současné události (2005)“ -

 

 

 

09. 03. 2015

LÉČITEL A CHANNELER

 

Léčitel a channeler mají něco společného. Oba channelují, ale různým způsobem. Léčitelé neléčí. Oni vyrovnávají. Žádná lidská bytost nemůže někoho jiného donutit, aby se uzdravil. Avšak většina pacientů prosí o rovnováhu, aby se mohli sami uzdravit s pomocí vyrovnávajícího léčitele. Pravé léčení vyžaduje tyto spolupracující procesy, a to, co právě teď slyšíte, je podobné. Existuje vyrovnávající energie zastoupená v poselství, které je teď předáváno.

Poselství, která předávám, obsahují energii, moji drazí, a jako u toho léčitele, i zde existuje rovnováha, která má pomoci vyjasnit cestu v rámci vašeho myšlenkového procesu. Toto vyjasnění by vám mohlo pomoci udělat rozhodnutí - přesunout se do jiné úrovně pochopení. Je to léčení mysli. Je to svobodná volba. Mnohdy jste při poselství jednoduše vystaveni energii pravdy, ta na okamžik strhává závoj, a to vytváří rovnováhu.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „RJKS“ -

 

 

 

16. 03. 2015

PŘIJMOUT NEBO ODMÍTNOUT

 

Se svobodnou volbou může každý člověk ignorovat vše, co říkám a odejít z této místnosti. Může říci: „Ten člověk na židli je podvodník. Ta informace je směšná; je to hloupost!“ Zatímco bude někdo, sedící vedle tohoto pochybovače, zázračně vyléčen. V tom je ten rozdíl. Svobodná volba přijmout nebo odmítnout věci okolo vás je klíčem k ocenění vašeho individuálního vědomí.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Energie budoucnosti“ -

 

 

 

23. 03. 2015

PŘIŠLA TA DOBA

 

Dovol mi, abych se tě zeptal, pracovníku světla – necítíš, jak se zrychluje čas? Konzistentní čas je paradigma, na které jsi byl zvyklý od narození, a vnímaná změna tě znervózňuje, že? V některých případech tě to vzbudí ve tři ráno, když se buňky ptají: "Co je jinak?" Příště až se probudíš a buňky se zeptají, co je špatně, chci, abys s nimi mluvil, jako šéf své vlastní DNA. Připomeň jim, že přišla doba, kterou jsi naplánoval. Posun je tu.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „2011 a dále“ -

 

 

30. 03. 2015

NÁROKUJTE SI TO

 

Právě teď si vizualizujte a vytvářejte to, že jsou vaše životy jasné, svobodné a plné míru, že v nich nejsou žádné obavy a problémy. Vy, kteří jste sem přišli s buněčnou nemocí ve svém těle, si vizualizujte své tělo před tou nemocí. Vnímejte klid tohoto pocitu, zatímco sedíte před Duchem. Říkáme vám, že zatímco si toto vizualizujete a nárokujete, dostáváte se blíže k přesně té realitě, kterou si vytváříte ve své mysli – taková je síla vašich interdimenzionálních darů.

 

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Síla soucitu“ -

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.posvatnesrdce.cz a www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.