Březen 2017

18.04.2017 22:34

 

 

06. 03. 2017

ROVNOVÁHA

 

Drazí, jste zde, abyste oslavovali! Ať je toho váš život odrazem! Svobodná volba je o lidech, kteří dělají, cokoli chtějí, ale zároveň jsou přitahováni k těm, kteří už na to přišli. Rovnováha se stává velmi přitažlivou. Populace na této planetě se na vás bude dívat jako na vzor, když ukážete soucit a rovnováhu, protože tam směřuje posun lidské přirozenosti, staré duše. Vy do této rovnováhy vstoupíte jako první.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Když motýl zatřepe křídly“ -

 

 

15. 03. 2017

PARTNERSTVÍ

 

Proces spolutvoření je zázrak partnerství mezi člověkem a Bohem a obsahuje semena, ze kterých mohou prospívat všichni kolem vás! To, co vám tvrdí opak, je na strachu založené vědomí duality.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonovy Knihy Šest „Partnerství s Bohem“ -

 

 

20. 03. 2017

JEDINĚ VY

 

Jednou z nejtěžších věcí pro kteréhokoli člověka je pochopit, že nezáleží na tom, jak byly nastaveny kontrolky při vašem příchodumůžete je najít a resetovat! Žádná entita, průvodce, pomocník, přítel, léčitel, guru ani anděl se nemůže natáhnout a provést lepší nastavení kontrolek. To je rezervováno jenom pro vás…

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Kryonova Kniha Devět – Nový začátek“ –

 

 

27. 03. 2017

STARÉ DUŠE

 

Staré duše, zatímco zde sedíte, jste ochotné připustit, že nevíte všechno? Změna, která je na dosah, není opakující se historií. Tyto věci, ať už jde o vás osobně nebo celou planetu, se posunou takovými způsoby jako dosud nikdy. Bude zde integrita a soucit jako dosud nikdy. Nějakou dobu ještě můžete vidět nepokoj, ale věci nejsou vždy takové, jaké se zdají být.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Změna“ –

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.