Březen 2020

11.08.2020 18:06

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – březen 2020

 

 

03. 03. 2020

SOUSTŘEĎTE SE NA TŘETÍ JAZYK

 

Pochopte, že máte svolení soustředit se na Boha s použitím třetího jazyka, aniž byste cokoli obětovali. Můžete být šamanem a užívat si své lidství, mít vztahy a hojnost. Mnichu, je načase, že? Řádová sestro, je načase, že? Ach, rodino, copak nevíte, že vás důvěrně známe? Řekli jsme vám to přímo při tomto setkání. Copak nevíte, že když vstoupí rodina, není to nějaký druh obecné návštěvy? Je to ze srdce do srdce, drahá rodino. Pokud se zdá, že mluvíme přímo k TOBĚ, je to proto, že tomu tak skutečně je.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku -

 

10. 03. 2020

VAŠE JÁ V ZRCADLE

Skutečně můžete být na dvou či třech místech zároveň? Ano, můžete. Raději byste si na to měli zvyknout. Je to součást nemyslitelného – neviditelného. Možná to já, které vidíte v zrcadle, je také součástí energie někoho jiného. Pokud tomu rozumíte, jste na své cestě k pochopení, že vy všichni jste součástí orchestru na interdimenzionální mřížce… přesto jste všichni jedinečnými kousky Boha. Mřížka zpívá nádhernou melodii – melodii harmonie – melodii lásky. Je to melodie se zprávou, která vám všem říká, že jste věční a vzájemně propojení.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Deset – Nové uspořádání -

 

16. 03. 2020

VÍTEJTE!

 

Vítejte v nové době, skutečně nové době. Toto není kazatelský postoj, ale spíše takový, kdy světlo a soucit přitahují ještě víc. Rovnováha je laskavá. A proto tu jste.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova živého channelingu „Nový pracovník světla“ –

 

23. 03. 2020

SKUTEČNÁ MOUDROST

 

Skutečná moudrost je výsledkem lásky a soucitu, které spolupracují způsobem, jenž prověří překrásnou, základní, duchovní pravdu. Z toho vzejde moudrost věků, po které jste dlouho toužili. Mozek vám nemůže dát moudrost. Může vám dát sofistikované myšlení a iluzi moudrosti. Může vám dát jen to, čemu říkám „svázaná/omezená moudrost“ – takovou, která je ukryta za hradbou gratulací sobě samým. (Kdy si gratulujete k tomu, jak jste „moudří“.)

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova živého channelingu „Moudrost“ –

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.