Březen 2022

08.03.2022 20:00

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – březen 2022

 

 

06. 03. 2022

 

PRAMEN MLÁDÍ

 

Nyní je načase, abyste nalezli pramen mládí. Je tam uvnitř, víte? [Lee se dotknul svého srdce.] Ach, říkali jsme vám, že tam je. Nebuďte překvapení, pokud objevíte nové způsoby léčby vodou, které s tím mají něco společného. Možná proto se tomu říká pramen! Přichází to. Uvidíte, co tím myslím. Žádali jste o to, drazí.

Jediné, co teď ještě můžeme udělat, je slavit, zatímco se tento doprovod vzdaluje z této místnosti. Strávili jsme zde dnes více času oslavou než čímkoli jiným. Protože lidská rodina to nyní umožnila – dovolila nám přijít a sdílet s vámi tento čas. Je načase, abyste viděli ty kolem vás. Nyní se vám ukazují. Chceme, abyste si uvědomili, kdo všechno je v této místnosti. Chceme, abyste si uvědomili, že toto není cvičení. Chtěli jsme, abyste to vše věděli a abyste nyní mohli odejít z tohoto místa a říci: „Dnes jsem cítil dotek Boha.“

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-osm/

 

14. 03. 2022

NADĚJNÉ ZPRÁVY

 

Vedle všech těch záležitostí, které se zdají být právě teď negativní, vám dáváme ty nejsilnější, nejvíc inspirující a nadějné zprávy, které jsme vám kdy dali – že je závoj nastavován tak, aby se lehce nadzvedl – aby byl ztenčen tak, abyste mohli přejít do další dimenze a přitom zůstat v té, ve které jste. Během tohoto procesu bude chaos nahrazen moudrostí a mohou být odhaleny odpovědi na celé věky strádání.

Ale abyste se mohli pohnout vpřed, budete se muset vyladit na novou stanici – na tu, kterou nemůžete vidět ani slyšet – která je mimo vaše smysly. Nazvěme ji tím, čím je: budete se muset kalibrovat na novou vesmírnou energii. To není nový atribut Země. Tato dimenzionalita na planetě vždy existovala, ale byla mimo dosah všech kromě avatarů nebo šamanů. Až dosud.

 

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Devět – Nový začátek -
 https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-devet/

 

22. 03. 2022

MIMO MOŽNOST POCHOPENÍ

 

Poslouchejte: drahé uši a oči rodiny přede mnou, jak vám můžeme říci něco mimo říši pochopení? Jak vám můžeme ukázat něco, co nemůžete vidět? Než sem vůbec přijdete, vytváříte dohody s lidmi kolem sebe. V této „polévce“ lidské energie, kterou nazýváte svým JÁ, jsou drobné části této rodiny, která je také vaší součástí.

Je zde podpůrná skupina a i poté, co odejdou z vaší 4D zkušenosti na Zemi, zůstanou vaší součástí. To dalece přesahuje genetiku, biologii a tu vrstvu DNA, kterou vidíte. Je to dalece mimo to.

Wo viděl náznak skupiny, která byla Woem. Dodnes tomu všemu nerozumí. Jak tu můžou být a přitom tvořit jeho součást? Co jeho rodiče? Myslel si, že jsou pryč a už se možná reinkarnovali do nějaké jiné bytosti na Zemi a pracují tak jako Wo. Jak mohou stále být s Woem? Jak by bylo něco takového možné?

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Deset – Nové uspořádání –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-deset/

 

27. 03. 2022

KDO JSTE

 

Dovolte, abych ti něco řekl, drahý člověče: tu oběť jsi učinil už tím, že jsi sem přišel. Přemýšleli jste o tom? Rituál? Tím je zrození! Mantra? JÁ JSEM TO JÁ JSEM. Říkáme, že je načase, abyste objevili, kdo jste a jak tyto věci fungují. Dnes večer si sem někteří přišli pro léčení a ani o tom nevěděli. Takže vám nabídneme toto: dejte svolení tím, že sami sobě řeknete: „Je to v souladu s mou duší.“

V jaké jste kondici? Jaká je právě teď vaše situace? Líbí se vám? Někteří řeknou: „Ne, Kryone, nelíbí se mi. Dnes jsem přišel, abych se z ní dostal. Proto tu jsem. Najdu způsob, jak se z toho dostat.“ Dám vám ten způsob: prostě jen stůjte před Duchem a řekněte: „Je to v souladu s mou duší.“ Tím Duchu říkáte, že vše, co je ve vašem těle, je božské a že bez ohledu na váš strach, vaši bolest a vaše utrpení říkáte, že je to v pořádku. Protože vy víte, kdo jste. A my také, anděli!

 

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Jedenáct – Nadzvedání závoje –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-jedenact/

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.