Březen 2023

05.03.2023 19:03

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – březen 2023

 

 

05. 03. 2023

 

 

VZTAHY

 

A co vztahy? Už nebudete muset tolik hádat (pozn. překl.: ve smyslu odhadovat)! Bude to instinktivní a intuitivní.

Budoucí potenciál uvažování bude rychlý jako blesk a vy ani nebudete vědět, že jej máte, zkrátka budete myslet jinak. Vy lidé máte protokol pro to, když se s někým setkáte poprvé. Mezi vámi dvěma je zeď, na které musíte pracovat – musíte zkoušet a testovat. To vše se odehrává, abyste viděli, jestli by se ta druhá osoba mohla případně stát vaším partnerem.

Co kdybyste místo toho byli schopni podívat se do jeho či jejího nitra a spatřili jste nejdříve Boha uvnitř? Co kdybyste dokázali rozpoznat vaše vzájemné minulé vztahy? To je intuitivní akášické rozpomenutí ve své nejlepší podobě! Přichází to. Samotný způsob, jakým se vzájemně zdravíte, co v sobě uvidíte, a schopnost vzájemně se milovat, bude pro vás oba téměř jako otevřená kniha.

Všechno se to nakonec změní, ale nemohu vám říci kdy. Dokonce vám ani nemůžu říci, jestli to bude ve vašem současném fyzickém těle. To záleží na vás a na tom, jak rychle dokážete některé věci změnit. Ale mohu vám říci, že se to děje.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Čtrnáct – Nový člověk –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-ctrnact/

 

12. 03. 2023

 

MISTŘI

 

Zamyslete se na chvíli nad tím, co dokázali dělat Mistři, když kráčeli po této planetě. Zanechali za sebou mnohé uzdravené, vděčné a plačící radostí. Chrlili ze sebe hlubokou znalost a moudrost a pomáhali každému, koho se dotkli. Spojili kmeny a ovlivnili mnohé národy. Sjednotili oddělené. Představovali paradigmata, která byla tolik jiná, že kvůli tomu často přišli o život. Nyní stejná energie navštěvuje vás! Proč nevěnujete okamžik oslavě toho, co jste vytvořili? 

Nyní jsme připraveni. A tak to je, že zaujímáme svá místa kolem vás, nad vámi a dokonce i pod vámi. Interdimenzionálně není žádné omezení toho, kde můžeme sedět, stát či být. Každý z vás je obklopen svou vlastní skupinou – tou, která ví přesně, čím jste prošli – která zná vaše slabosti a vaše mnohé otázky. Je to skupina, která je připravena chopit se vaší ruky a vést vás jednou či druhou cestou, pokud někdy dosáhnete bodu, kdy to umožníte… nebo rozpoznáte, že máte volbu o to požádat.  

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Deset – Nové uspořádání –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-deset/

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.