Červen 2013

08.07.2013 22:37

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – červen 2013

 

 

03.06.2013

PŘEDÁVÁNÍ ZODPOVĚDNOSTI

 

Když cítíte něco, co není součástí vaší reality, rozruší vás to. Uděláte s tím jednu ze dvou věcí. Buď to uctíváte, nebo se toho bojíte. Jen velmi málo Lidských Bytostí to vstřebá, protože je to přeci děsivé, ne? Pokud to není součástí krabice reality, kterou byste očekávali, reagujete. Pokud se stane zázrak, co uděláte? Řeknete: „Díky, Bože!“ Veškeré uznání jde proto božské síle, kterou nevidíte nebo nechápete a která je nevysvětlitelná. Pokud se v noci s něčím srazíte, je to ďábel. Je to zlo. Vidíte? Na neobvyklou energii reagujete, místo abyste to rozpoznali jako něco, co jste možná sami vytvořili.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

Z channelingu „Vnímání Boha“ – 06.06.2010

 

 

10.06.2013

 

V „TEĎ“

 

Někteří z vás jsou už vyčerpaní z toho, že až do poslední chvíle nevíte, co dělat. Přesto říkáme, abyste vždy oslavili, když toto nastane! Protože v tomto časovém rámci je Duch. Je to okamžik „teď“, kde se nachází vše, co existuje, a kde jsou všechny potenciály bytí.

 

Vzpomeňte si na to, až budete příště sedět v agonii či v obavách z něčeho, co přichází. Z praktického hlediska říkáme: Berte to den za dnem.“ Uzemněte se a nezabývejte se budoucností tak, jak to lidé mají ve zvyku.

 

Když se zabýváte volbou či křižovatkou, která se v dálce rýsuje, a nevíte, kterou cestou se vydat, často se té záležitosti bojíte. Blíží se to!“ říkáte. A my vám na to odpovídáme: Už to proběhlo a bylo to vyřešeno! Řešení je nedaleko. A díky tomu je pro vás energie řešení a míru kolem něj dosažitelná ještě předtím než skutečně uvidíte, co to je. Ne všechno je takové, jaké vám to připadá

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Šest – „Partnerství s Bohem“ –

 

 

17.06.2013

 

VÍTR ZROZENÍ

 

Byl jsem s vámi ve Větru Zrození – s každým z vás. Před tím, než jste vklouzli na tuto planetu, před tím než andělé stáli kolem postele a zpívali vaší matce o radosti z vašeho zrození. Byl jsem tam.

 

Těsně před tím než jste se znovu vrátili na planetu, jako vždy jsem se vás ptal: „Vážně to chceš udělat? Podívej se na potenciály, na těžkosti, nemoci a utrpení, které jsou spojeny s tím, když se opět staneš Člověkem. Vážně se tam chceš vrátit?“ A ty ses na mě jako vždy podíval a řekl: „Pošli mně tam. Už se nemůžu dočkat, až se tam vrátím a dokončím, co jsem začal.“

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z knihy „Dvanáct vrstev DNA“ -

 

 


24.06.2013

 

ODPUŠTĚNÍ

 

Je někdo, o kom si myslíte, že by vás nikdy nemohl milovat nebo někdo, komu nikdy nemůžete odpustit? Je to tak záměrně nastaveno, drazí. Mává to před vašima očima a denně vás to žádá, abyste tuto situaci spravili. „Nemůžeš se na této planetě pohnout vpřed, dokud tuto věc nevyřešíš!“ S veškerou láskou vás to žádá, abyste spoluvytvořili radost v této obtížné situaci.

 

Mnoho z vás si myslí: „V této situaci nemůže být nikdy radost.“ Ale my říkáme toto: Nemusíte do toho zatahovat tu druhou osobu – nikdy. Vše, co máte udělat, je spravit to V SOBĚ. Ó drazí, až to uděláte a budete mít skutečné odpuštění, pochopení a toleranci pro ty druhé, sledujte, co se s nimi stane! Protože oni budou vědět, že byli zbaveni závazků karmy a odstoupí od oné situace.
 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Kryonova Kniha Šest: „Partnerství s Bohem“ -

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (https://www.kryon.com/)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (https://www.posvatnesrdce.cz/ a https://www.kryon.webnode.cz/). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.