Červen 2015

03.06.2015 00:49

 

Zdravíme vás, drazí!

 

To už je vážně už téměř polovina dalšího roku za námi? Neuvěřitelné... No ale přistupme rovnou k channelingům.

 

1) 03.06.2015 - Dnes pro vás máme hned "trojlístek" příspěvků a po delší době jsou to opět "čerstvější" záležitosti. (I když ty staršího data mají své kouzlo a jsou většinou také velmi zásadní.) Ale nebojte se, nezavalíme vás. Dva z toho jsou totiž tzv. Marshmallow Messages, tedy kratičké povzbuzující úryvky z Kryonových channelingů, které Lee rozesílá obvykle jednou týdně v pondělí. Tady tedy jsou: za měsíc Březen 2015 a za Květen 2015 (v dubnu Lee cestoval po celém světě, tak žádné úryvky neposílal). 

No a teď již k hlavnímu příspěvku. Jmenuje se Toto není "nová doba" vašich otců a je z Valentýna letošního roku.

2) 06.06.2015 - v tento nádherně prosluněný den vám přinášíme poselství, které sice nese název Nové informace pro rok 2006, ale rozhodně má co nabídnout i dnes... Mimo jiné zde zjistíte, co je to tzv. Matrix Ráje, na který se Kryon odvolává i v dalších channelinzích.

3) 10.06.2015 - tento týden vám přinášíme pouze jedno poselství, které se ovšem vrací k dvěma dřívějším, takže toho bude "ke studiu" více než dost ;-). Název tohoto channelingu je Mnohá vy (v originále Many You´s) a dotýká se mimo jiné naší multidimenzionality, spolutvoření, omlazení, konceptů minulosti a budoucnosti ad.

4) 16.06.2015 - zdravím vás poprvé v tomto týdnu (tentokrát se ozvu celkem 3x) a vkládám poselství, které jsme pro vás dnes nachystali. Jmenuje se Sedm kosmických zákonů. Nelekejte se, nejsou to žádná nařízení, co bychom "museli" (koneckonců jsme na planetě svobodné volby), ale je to spíše sedm principů fungování věcí, na které nás chtěl Kryon obzvláště upozornit, protože jsou z jeho pohledu pro lidské bytosti nejdůležitější. A na jednu z nich bude navazovat další příspěvek tohoto týdne... ale o tom až příště.

5) 19.06.2015 - dnešní poselství je opravdu hodně důležité. Jmenuje se Filtry lidských majáků a ukazuje na předpojatosti, které oslabují naše světlo - jejich odstranění nejenže pomůže světu k rychlejším, hlubším a soucitnějším změnám, ale velmi prospěje i našemu vlastnímu vnitřnímu klidu a mírumilovnějšímu životu.

6) 21.06.2015 - a při slunovratu přinášíme poslední poselství tohoto týdne. Vlastně původním důvodem bylo to, že budu pár dní bez přístupu k PC, ale zdá se, že je to načasování opravdu příhodné... dnešní příspěvek se totiž jmenuje Význam osvícení. A v těchto energiích je to snad ještě silnější. Další zásilka bude v druhé polovině týdne.

7) 26.06.2015 - tak jsem se vrátila z dovolené a kolega mezitím nachystal další úžasné poselství, ve kterém Kryon ukazuje na příkladech, co se děje při vizích a předpovídání budoucnosti (či pohledu zpět do minulosti a dalším duchovním pátrání) a proč se tedy jednotlivé vize a předpovědi tolik liší... Channeling se jmenuje Pohled na druhou stranu závoje

8) 30.06.2015 - no a tento měsíc (a s ním i první polovinu roku) uzavřeme letošním poselstvím s názvem Stará duše definována. Asi netřeba říkat, o čem je, že? :-)

 

Na viděnou opět příště.

 

 

S láskou za český Kryonův tým,

 

 

Marie