Červen 2016

29.06.2016 06:19

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – červen 2016

 

 

06. 06. 2016

ENERGIE VOLBY

 

Požehnaná je lidská bytost, která rozumí trpělivosti. Je to člověk, který stojí zpříma, místo aby se obával. Pokračuje k rozcestí s vědomím, že je to jediné místo, kde lze učinit rozhodnutí. Prozpěvuje si, zatímco tam směřuje, a je klidný ve svém srdci, dokud nedojde až na rozcestí. Pak zde stojí v energii volby. Tehdy a teprve tehdy dostane zprávu od Ducha.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Zpět k základům“ - 21.4. 2016, Amsterdam

 

 

 

14. 06. 2016

MOST

 

Aktuální dění podporuje to, co říkáme. Co se právě teď děje na planetě? Řekli jsme to už dříve. Právě teď, zatímco hovořím, máte nejvíce dysfunkční politiku, jakou jste v této zemi kdy měli. Důvod? Dochází k masivní změně! Boj, drama a zdánlivě podivné chování mnoha reprezentují ti, kteří jsou unavení ze staré vlády, která je sama o sobě dysfunkční. Ta myšlenka je: „Cokoli by bylo lepší než to, co máme teď a co jsme měli v minulosti!“ To se děje, když vyšší vědomí dokáže vidět něco lepšího, zatímco začíná růst z nižšího vědomí, na kterém se podílelo.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Naslouchání hlasu Ducha – Rovnováha tmy a světla“ -

 

 

 

20. 06. 2016

USTOUPIT STRANOU

 

Takto je to se všemi lidmi. Můj partner dnes a včera hovořil o tom, že nepoužívá logiku, ale synchronicitu, aby ho vedla životem. Inženýr a říká vám, abyste nepoužívali logiku! Je to ve skutečnosti kombinace procesů, že? Je to logika přežití založená na duchovním zdravém smyslu, a ta logika říká: „Duch zná celkový pohled, který ty neznáš.“ Proto pokud se naučíte důvěřovat Duchu, pak získáte celkový pohled, který byste sami nikdy neměli. Takže spíše než abyste šli pro to, co znáte, jděte si pro to, co neznáte, ale o čem cítíte, že je to dostupné. To je synchronicita. Je to proces povolání něčeho, co máte vy všichni, ale je těžké si to uvědomitopravdu těžké. Musíte ustoupit stranoumimo to, co je pro vás příjemné a pohodlné a co pro vás fungovalo celý váš život.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Domněnky

 

 

28. 06. 2016

JE TO FYZIKA

Pokud máte životy, o kterých cítíte, že jste byli součástí pokročilé civilizace, pak jste byli. To protože vaše vědomí bylo pokročilé, nikoli vaše technologie. (Řekněte si to znovu, pomalu.) S pomocí svého vědomí jste dokázali dělat věci, jaké nyní nedokážete, a bylo to pro vás snadné. Dokázali jste uzdravit své vlastní tělo svým vlastním vědomím. Někteří dokázali vytvořit skutečnou hmotu z ničeho. To vše díky pokročilému myšlení, nikoli mechanickým přístrojům. Dáváme vám princip, na který jste dosud zcela nepomysleli: „Vědomí je fyzika. Je to skutečné, měřitelné pole, které ovlivňuje fyzickou realitu.“ Rozbil se vám někdy počítač nebo žárovka, když jste byli naštvaní? Je to fyzika!

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.