Červen 2017

07.06.2017 08:52

Fotka uživatele Kryon - Lee Carroll. Fotka uživatele Kryon - Lee Carroll.

Fotka uživatele Kryon - Lee Carroll.

 

Drazí Kryonovi příznivci,

 

 

je tu další měsíc a spolu s ním i zásilka dalších Kryonových poselství. Kromě toho ale přikládám tentokrát tři fotografie. Dvě jsou ze Švýcarska, konkrétně z přednášky a channelingu pro CERN (této akce se účastnili např. také Gregg Braden, Anders Holte, Dr. Todd, astrožka Michelle Karén, Monika Muranyi či Elan Cohen - ty všechny už nejspíš znáte z Kryonových channelingů a knih). A do třetice jedna fotografie z Francie, kde Kryonův tým propojoval jeden uzel s nulou a zpěvem tónů otevíral časové kapsle. Asi není třeba říkat, která fotografie je odkud ;-). Není v našich silách je všechny umístit sem, ale moc krásné fotografie a někdy i videa najdete například na FB stránkách Moniky Muranyi, případně Lee Carrolla. A teď již k aktuálním příspěvkům.

1) 07.06.2017 - a červen zahájíme nejen 3 fotografiemi, ale také 3 příspěvky - první řadě channelingem, který se jmenuje Nové paradigma lidské přirozenosti (povahy). A kromě toho zde pro vás máme i kratičké citáty, tzv. Marshmallow Messages - jeden za měsíc duben 2017 a druhý za květen 2017

2) 13.06.2017 - dnes je nařadě channeling s názvem Ztělesnění Boha - 1. část, který byl přijat také 13., ale srpna 2016, takže vlastně takové malé "výročí" ;-).

3) 20.06.2017 - Únik od vlastního já.

4) 28.06.2017 - a na závěr měsíce pro vás máme překvapení. Nejprve ale dnešní překlad channelingu - jmenuje se Neočekávaná změna. No a to překvapení? No, blíží se prázdniny a dovolené, tak když máte před sebou vyhlídku na trochu volna a pohody, přinášíme vám pochopitelně další z Kryonových knih!!! Je již jedenáctá (pokud jde o pořadí vydání v originále) a jmenuje se Nadzvedání závoje aneb Apokalypsa v novém světle. (Objednávat jí můžete opět u kolegy.) Máte radost? My velikou!!! Krásné prázdniny vám všem a naviděnou opět v červenci.

 

Brzy opět "naviděnou".

 

Za Kryonův český tým,

 

M. Kuchařová