Červen 2017

05.07.2017 14:14

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – červen 2017

 

 

05. 06. 2017

OČEKÁVEJTE DOBRÉ VĚCI

 

Sledujte, jak s vámi temnota bojuje jako nikdy dřív, a sledujte, jak vším proniká Pole harmonie. Je to téměř jakoby nádhera Matky Přírody začala ovlivňovat i lidstvo. Pole se pokusí vytvořit symbiotické systémy, které vzájemně spolupracují, se soucitem a krásou. Změní to lidskou povahu a to jsme řekli už dříve. Nevzdávejte to, staré duše, a očekávejte dobré věci bez ohledu na to, co jste viděly nebo očekávaly v minulosti.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Pole – část II.“ -

 

 

13. 06. 2017

JDĚTE DÁL

 

Vezměte dnešní situaci a přeměňte ji do něčeho, co pro vás bude krásné už teď. Navzdory těžkým okolnostem se ukotvěte a oslavujte vše, co je kolem vás. Přihlaste se o Boží lásku a nechte se naplnit soucitem Ducha. Pak jděte dál… i kdyby v pochybách.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonovy Knihy Devět – Nový začátek -

 

 

19. 06. 2017

JSTE STVOŘENI Z HVĚZD

 

Už dříve jsme vám říkali: „Jste stvořeni z hvězd“. Vše, co jste, je součást všeho, co je, takže nejste izolované bytosti, které by kráčely po Zemi a přitom od ní byly zcela a naprosto oddělené. Jste součástí chemie Země, fyziky vesmíru a vaše planeta má specifické atributy, které jsou jen a jen pro vás. Jste součástí velkolepého plánovaného systému.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Nové světlo“ –

 

 

26. 06. 2017

TEMNOTA ZTRÁCÍ PŮDU POD NOHAMA

 

Až začnete vytahovat nové nástroje, které vám byly dány, budou děsit temnotu, která vládla. Budou instituce, které s vámi budou bojovat a budou i nadále zapojené do chamtivosti a temnoty. Tato bitva začala a to, co se pomalu děje, je to, že oni ztratí půdu pod nohama a vy pak pochopíte, co vám říkám, až to uvidíte.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Pět klamů nové energie“ –

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.