Červen 2020

11.08.2020 18:10

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – červen 2020

 

01. 06. 2020

RADOST

            Radost není přeceňovaná, protože to je tmel pro rovnováhu člověka hledajícího cestu z temnoty deprese a utrpení. Okamžik radosti může vymazat měsíce nejistoty a smutku člověka, který zoufale touží spatřit světlo smíchu. Radost je podstatou dětí, které ji hledají, vyžadují a využívají naplno. Přirozeným stavem dětí je smích a všechno, co ho brzdí, je nepatřičné.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Dvanáct – Dvanáct vrstev DNA -

 

08. 06. 2020

HEMISFÉRY

Moudrost starých civilizací na jižní polokouli začíná nahrazovat moudrost starých národů ze severu. A vy začínáte vidět jemnější lidskou bytost.

Duchovně jsou nejprve změněny staré duše a dochází u nich i k biologickým změnám. Očekávali jste to a je to tu. Ten proces cítí celá planeta. Nepokoje, které nyní vidíte v zemích, kde nebyly nepokoje po staletí, jsou výsledkem této změnyprotože to se stane, když lidstvo začíná mít víc soucitu, když se chce víc sjednocovat než oddělovat, a začnou se objevovat nové myšlenky.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Třináct – Rekalibrace lidstva -

 

16. 06. 2020

ASISTOVÁNÍ KRYONOVI (spolupráce s Kryonem)

Pokud jde o tvou asistenci pro mne, asistuješ mi, když držíš své světlo vysoko, aby ho všichni mohli vidět. Asistuješ mi, když máš toleranci k netolerovatelnému. Asistuješ mi, když vyjádříš záměr, abys mohl hovořit s Duchem a partnerem způsobem, který uzdraví tvé tělo. Všechny tyto činy asistují celku, jehož já jsem součástí.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Sedm – Dopisy z domova -

 

22. 06. 2020

NOVÉ NÁSTROJE

 

Přemýšlejte o této metafoře – jste tesař. Jedné noci jdete spát, a když se probudíte, zjistíte, že stále máte své staré nástroje, ale vedle nich je krabice s nápisem: „V této krabici jsou nové mocné nástroje.“ Stojíte tam a na základě svobodné volby se rozhodujete, jestli tu krabici otevřete nebo ne. Chápete, že nové nástroje samy o sobě nic nezmění – jen v té krabici leží? Někteří nové nástroje nechtějí. Někteří neuvěří, že jsou skutečné. A někteří se jich budou skutečně bát. Je to lidská povaha, že někdo bude nejdřív pátrat po tom, kdo tam ty nástroje položil, než tu krabici otevře, a jiní budou nejdřív chtít knihu napsanou tím nejlepším možným způsobem, aby tu krabici otevřeli. Ovšem ještě jiní tu krabici prostě jen otevřou, protože je to evidentně skvělý dar, na kterém je jejich jméno – a „uvidí“ nádheru potenciálů nových nástrojů.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Deset – Nové uspořádání

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.