Červen 2022

06.06.2022 14:36

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – červen 2022

 

 

05. 06. 2022

 

SOUCIT

 

Chápete, proč milujeme lidstvo? Protože tolik milujete Zemi a vesmír, že procházíte takovýmito věcmi. Mnohé z toho, co vidíte, je hrozná tragédie. Přesto se zde díváte na hrdiny lidstva, kteří vám předali dar, který změní předivo Gaii skrze vlnu soucitu, kterou lidstvo zareagovalo na jejich závazek.

Znali potenciály a prošli tím. Dokonce i děti to věděly, protože ve svém božství jsou to staré duše. Bylo při tom vytvořeno tolik soucitu, během jediného týdne, že Země nikdy nic takového během vašeho života neviděla. Miliardy lidí byly zasaženy soucitem, který náhle vešel do jádra planety.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Jedenáct – Nadzvedání závoje –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-jedenact/

 

12. 06. 2022

KŘIŽOVATKY BOHA A ČLOVĚKA

 

Dovolte, abych vás vzal do nitra samotné DNA a odhalil vám její ezoterickou stránku a také lásku, kterou má tento proces v sobě. Protože spíše než chemii definuje tato DNA událost podstatu posvátného života, lásku Boha uvnitř vesmíru smíšenou s dimenzionálními souhrami a s radostí ze stvoření.

DNA je křižovatkou Boha a člověka, směsicí kvantového a nekvantového, a vibruje esencí vesmírné pravdy. Pokud byste mohli sedět uvnitř dvoušroubovice a pozorovat všechny ty vibrace, jako mohu já, vyvolalo by to ve vás posvátný úžas. Protože uvnitř té 3D struktury se dme historie vesmíru, lidského druhu a rasy, která vás osela, její láska k vám i vaše vztahy k jednotlivým epochám a k Zemi.

Tato multidimenzionální světelná show je větší než si jakýkoli člověk dokáže představit, protože tento druh světla nelze vidět, pouze cítit.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Dvanáct – 12 vrstev DNA -
 https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-dvanact/

 

19. 06. 2022

CO DÁL?

 

Nyní diskutujeme o tom, co je nové a co přichází – a to je ezotericky jiné.

Strávili jste celý svůj život snahou, abyste se dostali do bodu, kdy si uvědomíte, že vysoké vědomí je pro planetu skutečná možnost. Ne všichni to vidíte. Mnozí lidé uvidí pouze problémy a dramata, ale staré duše jsou bdělé, protože to očekávají. Je to pomalý pohyb směrem k planetě bez války. Je to pomalá dohoda o nové moudrosti o životním prostředí a hledání toho, čeho by bylo možné dosáhnout příště.

Klíčem jsou nové vynálezy. Budete mít objevy, které zlepší schopnost lidstva mít kdykoli čerstvou vodu a velmi efektivní elektřinu, takže ani ve studených zimách nedojde k přerušení dodávek ani k problémům s potenciální ztrátou elektrického vedení (nebude totiž vůbec zapotřebí). To jsou věci, o kterých jsme vám říkali, že přicházejí.   

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Třináct – Rekalibrace lidstva –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-trinact/

 

 

POZOR! Nově si můžete knihy zakoupit v e-shopu: www.knihy-kryon.cz 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.