Červenec 2014

11.09.2014 00:11

 

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – červenec 2014

 

 

 

07.07.2014

POCIT ODDĚLENÍ

 

Lidé se budou vždy pocitově (svým vnímáním) oddělovat od Boha, protože to je součást duality. Vtip zde spočívá v tom, že to je stejné jako by se lidé rozhodli, že jejich vlastní myšlenky patří někomu jinému, protože je nemohou „vidět“.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Deset -

 

 

14.07.2014


LIDSKO - BOŽSKÉ PARTNERSTVÍ


Proces spolutvoření je zázrakem partnerství mezi člověkem a Bohem a obsahuje semena užitku i pro všechny kolem vás! Je to na strachu založené vědomí duality, které vám říká, že je tomu jinak. Mohlo by vám to ublížit pouze v případě, že byste použili svůj záměr bez tohoto partnerství, pomocí negativní verbalizace namísto spolutvoření. I když to „spolu“ chybí, síla vašeho lidského záměru je stále velmi aktivní a účinná. Pokud plně porozumíte tomuto konceptu, pochopíte, jak můžete směřovat své tělo a vědomí do strachu, neklidu, pozice oběti a nedostatku sebevědomí. „Poslouchají“ vše, co jim říkáte.


~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~
- Z Kryonovy Knihy Šest -

 

 

21.07.2014

 

UŽ ŽÁDNÉ SKRÝVÁNÍ

 

Bývaly časy, kdy téměř vše mělo temnou stránku… tak temnou, že tajemství byla skrývána po staletí. Všimli jste si v poslední době nějakého rozdílu v tajemstvích a konspiracích? V této (nové) energii nevydrží dlouho! Myslíte si, že všechna odhalení, která nyní vidíte, jsou jen shodou okolností? Jsou prověřovány nejvyšší úrovně a tajemství v žádné temné oblasti se neudrží. Nemohou, protože tam svítíte svým světlem! Děje se to v politice, byznysu… dokonce i na úrovni vůdců jednotlivých zemí. Hlavním tématem je nyní zodpovědnost. Už neexistuje žádné skrývání. Co vám to říká o světle a tmě – a o rovnováze na vaší planetě?

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Devět -

 

 

28.07.2014

 

 

OTEVÍRÁNÍ DVEŘÍ

 

Je to linearita ve způsobu fungování věcí ve vašich třech dimenzích, co často způsobuje zajímavý praktický problém. Otevřete ty dveře, modlíte se k Bohu, aby započal proces, a pak sedíte a čekáte, že se něco stane. Někteří z vás si stěžují, že se to neděje dostatečně rychle. „Otevřel jsem dveře, seděl jsem tam dost dlouhou dobu, přesto se vůbec nic nestalo!“ Nechápete a neuvědomujete si, že vy jste Bůh. Co kdybych vám řekl, že vy jste na své straně dveří, ale zrovna tak i na té druhé straně? Rozuměli byste tomu?

 

A teď: pokud je to pravda a vy jste skutečně na dvou místech zároveň – duální stvoření – znamená to, že ve skutečnosti můžete sami sobě pomoci otevřít ty dveře! Začínáte vidět ten obraz? Možná jste mistrem dveří vy…

  

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Jedenáct -

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.posvatnesrdce.cz a www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.