Červenec 2016

24.08.2016 16:57

 Kryonovy „Marshmallow Messages“ – červenec 2016

 

 

05. 07. 2016

ZMĚNA!

 

Ach, tvrdohlavé lidské bytosti, zvykněte si na změnu! Věci se mění a možná ne směrem, jaký jste plánovaly? Jaký z toho máte pocit? Ach, singulární lidské bytosti, dokážete pochopit, že umožnit změnu znamená dospět? Dokážete přemýšlet mimo jednu krabici? Dokážete zde sedět a říci: „Toto nebo něco lepšího. Umožňuji růst, dovoluji v sobě změnu vědomí, která by pak mohla změnit můj život způsoby, na které jsem nikdy ani nepomyslel.“ Jak moc se toho bojíte? Strach se musí změnit. Není to o tom, kam to směřuje, je to jen o tom samotném slově – změna! Dovolte sami sobě přijmout změny beze strachu.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Pět konceptů nového člověka

 

 

11. 07. 2016

SMĚŠNÁ FIKCE

 

Nedávno jsem učinil prohlášení, že věci se nikdy nevrátí normálu, protože normál se posunul. Co myslíte, že si říkali vědci v oblasti medicíny, když jim byl představen koncept bakterií? Jen si to představte – neviditelní malí tvorečkové, kteří vás mohou zabít! Jak podivné, jak ezoterické! Jak legrační! Smáli se tomu a nazvali to „směšnou fikcí. Pak, s objevem mikroskopu, to bylo prokázáno – a dnes je to běžná znalost. No, chci vám říct, že zde existují neviditelné věci coby součást laskavého systému, který je zde, aby vytvořil pomoc a podporu. Ale koncept jejich aktivace je otázkou vědomí víry. A znovu bude tato pro někoho „směšná fikce“ prokázána tím, co přijde.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Urychlovací sysstémy“ -

 

 

18. 07. 2016

ENERGIE ÚCTY

 

A tak zvedáme naše umyvadla, ve kterých jsme omývali vaše nohy, a vstáváme, abychom odešli z místa, kde sedíte. Vy si možná myslíte, že jste byli poctěni přítomností bytostí z druhé strany, ale máme pro vás novinku – to my jsme čekali na vás, až toto uslyšíte a budete číst. Pro to jsme stáli ve frontě. To je to, co jsme chtěli dělat.

Energii úcty, která mizí v trhlině v závoji, zatímco odcházíme, byste neměli přehlédnout. Jste vroucně milováni.

A tak to je…

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Sedm „Dopisy z domova“ –

 

 

25. 07. 2016

NAŠE ZRCADLO

 

Gaia zrcadlí lidské vědomí. Odráží vědomí, které jí lidstvo dává. Pokud Gaie dáte vědomí války, vibrace Gaii se sníží, aby odpovídala tomu, co jí dáváte. Pokud jí dáte vědomí lásky či soucitného činu, Gaia náležitě zareaguje.

Určitě víte, že jsou zde velké složitosti a že Země nemá jednu vibraci po celé zeměkouli. Dokonce i krystalická mřížka vytváří kapsy toho, co byste nazvali vysokou a nízkou vibrací založené na tom, co se stalo s lidstvem v daných oblastech. Ale dovolte, abych vám něco pověděl – na této planetě jsou místa, která hned zpočátku navštívili Plejáďané a vyčistili zde mřížku, aby se tam nikdy nic nestalo, aby [nic] nezměnilo čistotu hlíny Země.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Písmeno A ve slově Kundalíní“ –

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.