Červenec 2020

11.08.2020 18:11

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – červenec 2020

11. 07. 2020

JEDINEČNÁ SKUPINA

Nesmírná starodávná a pokračující karma existuje mezi mnohými z vás, ale protože lidstvo vytáhlo meč z kamene, nikdy se nemusí projevit. Protože už není zapotřebí. Změnili jste dokonce i realitu testu. Přesto je vtip v tom, že se vší tou energií kolem nerozpoznáváte jeden druhého. Nikdy nebude skupina jako je toto. Její jedinečnost je mimořádná. 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Devět – Nový začátek -

 

19. 07. 2020

JSI LÉČITEL?

 

Je toho zde tolik – tolik odhalení, tolik lásky. V historii lidstva nikdy nebyl lepší čas, abyste se podívali do své skříně! Možná je tam dres vašeho týmu s vaším jménem. V této místnosti jsou léčitelé, kteří to o sobě ještě nevědí. Jsou zde nerozpoznané potenciály, ale vše záleží na vás.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Devět – Nový začátek -

 

27. 07. 2020

VAŠE OSOBNÍ CESTA

 

Říkali jsme vám, že vaše cesta není přímka; je to kruh. Přesně jako vlak reality, o kterém jsme hovořili. Vaše osobní cesta stále dokola pokrývá „starou Zemi“. Nyní se nalézáte na nové trati, ale někteří kvůli tomu cítí úzkost. Mluvili jsme o tom, proč se mnozí cítí zaseknutí, a o tom, co to znamená. Také jsme vám předali instrukce, co s tím dělat: „Posaďte se a oslavujte,“ řekli jsme. Oslavujte fakt, že váš kruh se v té soustředné hádance jednoduše na chvíli zastavil. Víte proč? Protože jste vyjádřili „záměr“ pro status vzestupu.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku -

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

ti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete ZDE.

Knihy můžete objednávat na adrese: Knihy-kryon@knihy-kryon.cz