Červenec 2021

05.10.2021 21:55

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – červenec 2021

 

 

11. 07. 2021

PŘÍLIV A POHYB VLN

Vaše současné představy o získávání energie z přílivu a pohybu vln nemusí být technickým divem. Pomyslete na vodní kolo na molu s vlnami, které bude tvořit energii v obou směrech [z přicházejících i odcházejících vln], připojené na generátor, který může pohánět desítky sousedních domů, ne celá města. Přemýšlejte jednoduše a decentralizujte myšlenku na technické vybavení. Totéž se týká větru a geotermální energie.

Přemýšlejte o technickém vybavení pro skupiny domů. Nedojde k selhání sítě, když žádná síť není. Taková je vize budoucnosti, a pokud se vydáte jejím směrem, bude se moci objevit dříve a nebude to ani tak moc nákladné.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Třináct – Rekalibrace lidstva –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-trinact/

 

18. 07. 2021

ZPŮSOB, JAK JE VYTVOŘENA ZHMOTŇUJÍCÍ ENERGIE

Drazí lidé, chystám se vám dát předpoklad – duchovní pravidlo, které už jsme vám dali dříve, ale nikdy se neoposlouchá. Je o vytváření energie. Pracovníci světla, úplně pokaždé, když se ve vás začne zvedat strach a vy ho úspěšně odstraníte skrze moudrost a znalosti, které nesete, právě jste vyhráli bitvu.

Víc než to. Během procesu odstraňování tohoto strachu jste vytvořili třetí energii. Zdánlivě z ničeho. Říká se tomu „třetí“ energie, protože reaguje na dvě další.

Těmi jsou: (1) energie vašeho vědomí [lidská energie] a (2) výzva před vámi [energie situace]. Když jste schopni použít (1), abyste odstranili nebo změnili (2), v rozporu s tím, co byste možná očekávali, se objeví (3), což je „projevená nová energie“.

Ta je umístěna na vrchol této situační pyramidy [interdimenzionálně]. Říkejme tomu „trojice výzvy“. I když je nově vytvořená energie na vrchu, říká se jí „ukotvující energie“.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Deset – Nové uspořádání -
 https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-deset/

 

 

25. 07. 2021

ŽIVOT V „TEĎ“

Je načase, abyste odhodili myšlenku minulého života nebo přinejmenším toho, o čem si myslíte, že jsou to energie zkušeností z minulých životů. Když se stanete interdimenzionálními, není žádný lineární čas; čas a vzdálenost jsou irelevantní.

V nové energii jsou všechna vaše minulá společně v teď – představují jednu energii v tomto životě. Toto je život teď. Proto nemůžete ani říci slova minulý život.

Váš současný život má atributy všeho, co kdy bylo, a potenciály všeho, co kdy bude. Vítejte v tom, co cítili mistři! Protože tohle je totéž, je to předzvěst aktivace DNA a oni to vše měli.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Jedenáct – Nadzvedání závoje –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-jedenact/