Červenec 2022

05.07.2022 20:37

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – červenec 2022

 

 

03. 07. 2022

 

MOC NAD ZASETÝM STRACHEM

 

Blíží se „nová“ nová doba (New Age). Chceme to nazvat „doba teď“ (Now Age). Mluvíme k těm z vás, kteří to cítili už dřív. To vás sem ve skutečnosti přivedlo. Chci vám říci, že existuje vnitřní strach, který je spojen s tím, co se právě teď na této planetě děje. Už dříve jsme mluvili o „zasetém strachu“, který naznačuje, že do vás byl „zaset“ hned na začátku.

Ten strach je tento: zatímco přeměňujete jednotlivé kousky své duality, přesouváte se na novou úroveň uvědomění, na které jste nikdy dřív nebyli… pouze v jednom jediném období na vaší planetě. V té době byla planeta mimo rovnováhu – a vy jste si zvolili, že ji zničíte. Říkám vám tím, že nyní sedím téměř výhradně před rodinou Lemuřanů! To jsou ti, kteří sem přišli a posadili se na tyto židle, a zajímají se o svůj vnitřní duchovní motor natolik, že čtou tato slova. Cítili jste se někdy jako moudrá stará duše? Mysleli jste si někdy, že víte věci, které ostatní nevědí? To vše je ve vaší DNA, víte? A já vám říkám, že jak se blížíte této „nové“ nové době, je zde strach, který můžete překročit pouze za pomoci lásky a úplného odhalení pro svou dualitu, že už jste to cítili dříve.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Sedm – Dopisy z domova –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-sedm/

10. 07. 2022

EXPANDUJÍCÍ ČLOVĚK

 

Mám dobré zprávy. Chci vám říci o atributu, který je vám dán – a my ho s vámi oslavujeme! Je to atribut, který nyní můžeme odhalit a který někteří pomocníci v této místnosti začínají prožívat. Energetické pole člověka mělo v postoji staré energie asi 3 stopy, přibližně jeden metr. Pomocníci, kteří pracují s energií, vám poví, že na tuto vzdálenost často dokáží vnímat energii, když se přibližují k lidské bytosti kvůli léčení. Dokáží vnímat pole, které je osobní duchovní energií člověka. Náleží každému člověku. Ti, kteří cítí energii, vám poví, že je to víc než aura. Je na něm „energetické razítko“ – vaše jméno – to, kdo jste. Intuitivní léčitelé a pracovníci s energií v tomto prostoru často cítí všechno možné. Někteří dokáží do tohoto pole vložit své ruce a mluvit o tom, co se ve vašem těle na buněčné úrovni opravdu děje – o nerovnováze i osvícení, smutku i radosti! Takto to bývalo.

Nyní se ta vzdálenost dramaticky změní. Jsme tu, abychom vám řekli, drazí, že nyní máte svolení toto osobní pole rozšířit – pomalu, v průběhu nových let, stopu po stopě – uvedete svou sílu k jejímu plnému potenciálu 27 stop (cca 8 metrů)! To je velikost úplné lidské Merkaby.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku -
 https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-osm/

24. 07. 2022

URYCHLENÍ ČASU

 

Během příštích let si vaši astronomové a fyzici mohou začít dávat dohromady anomálii relativního času a vaší roli v něm. Měníte čas ve své oblasti, ale nemáte žádný další časový rámec, se kterým byste ho srovnali. Proto se zdá, že je čas stejný, ale na buněčné úrovni si většina z vás uvědomuje zrychlení, které se odehrává. I když vám to možná nedává smysl, přijde doba, kdy se věda podívá na vesmír kolem vás a řekne, že se „zpomaluje“. Ve skutečnosti ale vy zrychlujete! Vyhlížejte to. Má to co do činění s relativitou času, touto planetou a tím, co jste dokázali. Někteří z vás už to cítí a říkají: „Ovšemže čas zrychluje. Cítíme to!“ Někteří z vás vstávají brzy ráno s úzkostí, protože to vaše buňky cítí. Máte naprostou pravdu, pokud jste si říkali, že čas zrychluje. Vítejte na začátku dimenzionality, kterou jste včera neměli!

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-osm/

 

31. 07. 2022

JAK POZNÁTE, JESTLI DUCHOVNĚ ROSTETE?

 

Jak člověk pozná, jestli duchovně roste? Je to snadné. Nyní shrneme věci, které už jsme vám řekli. Stále se ptáte na stejné otázky a my vám dáváme stejné odpovědi. Nicméně nyní je zde interdimenzionální atmosféra. Mnoho bude odhaleno v tom, co se zdálo, že už víte.

Dovolte, abych se vás zeptal – jak vidíte svou minulost? Víte, my ji vidíme v teď. Jak zacházíte s minulou energií teď? Přemýšlejte o událostech, které tvarovaly to, kdo jste. Nesete v sobě energie, které by tam možná být neměly? Možná pro vás není vhodné být naštvaný na někoho z vaší minulosti. Možná není vhodné ho nenávidět, a přesto to někteří z vás dělají. Možná o tom ani nemluvíte, ale Bůh to ví. Jak se vypořádáváte s minulostí? Vaše minulost vůbec neminula. Vše se děje teď. Proto ji s sebou teď nesete.

Když přemýšlíte o určitých věcech, které se vám staly ve vaší minulosti, drahé lidské bytosti, o situacích, které jste pomáhali nastavit, jak se cítíte? Bije vaše srdce rychleji, jste naštvaní, reaguje vaše biologie? Musím se vás ptát, kdy se to děje? Bije vaše srdce rychleji než včera? Ne! Ve vaší buněčné struktuře se to projevuje teď. Proto pracovník světla, který duchovně roste, pracuje s energií toho, čemu říkáme teď minulosti. Jak vidíte minulost?

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Devět – Nový začátek –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-devet/

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.