Chcete zdraví a rovnováhu?

05.04.2022 19:46

CHCETE ZDRAVÍ A ROVNOVÁHU?

 

Co víte o lásce a soucitu, co vám je ezotericky předáváno už mnoho let?

Láska a soucit žijí v Poli – a lze je přenášet na velkou vzdálenost po celém světě. Můžete někoho hluboce milovat a představovat si, že to vše obdrží – a ono se to také stane. To je ezoterika ve své nejlepší podobě.

V minulosti jsme vám říkali o věcech, které byly na první pohled skryty. Předávali jsme vám určité atributy vaší duše. Ale žádný z nich – nic, co jsme vám kdy řekli – není tak mocné jako toto.

Pojďme na okamžik mluvit o vaší DNA. DNA, kterou máte, je ohromná. Nemáte tušení, dokud ji nezačnete studovat. Obsahuje miliardy kousků a je mnohem víc než předlohou těla. Vaše DNA ve své nezměrnosti nese atributy vašich minulých životů.

Tyto věci nejsou všechny obsaženy např. ve vašem mozku, jak si možná myslíte. Takže pokud vaše DNA obsahuje atributy z vašich minulých životů, co dalšího by mohla obsahovat? Nese vaší rodovou linii. Nese záznam, který říká, kolikrát jste byli na Zemi.

Multidimenzionální část vaší DNA je tou největší části.

V biologii jsou některé věci, o kterých můžete říct, že mají kaskádovitý efekt; že když se stane jedna věc, spustí další a další. Tělo je vyvážené a chce takové i zůstat.

Tyto kaskádovité efekty jsou často negativní věci, o kterých slýcháte, a souvisí se špatným zdravím. Ale ten, o kterém vám chci povědět, je kaskádovitý efekt, který je tím nejpozitivnějším, o jakém jste kdy slyšeli – a začíná přímo ve vaší DNA.

Mohli byste říct, že ve své DNA máte receptory pro lásku, jak její přijímání a vysílání. Lidská bytost je překrásným vysílačem soucitu a lásky, díky vaší velkolepé multidimenzionální anténě.

Jakmile se k tomu rozhodnete a víte, jak to funguje a jak přijímat a vysílat, něco se stane. Povím vám co.

Když začnete přijímat lásku od Ducha, uvolníte se a pochopíte, že jste součástí veškerého Stvoření. Uvolníte se s touto neuvěřitelnou láskou, která k vám proudí, a své vlastní sebe-uvědomění odstraníte z cesty (bez ohledu na to, co vám bylo řečeno) a začne do vás proudit z největšího zdroje, jaký kdy existoval… to vám pak umožní tuto lásku nechat proudit dál, začnete ji vysílat.

Když se tyto dvě věci stanou – přijímání a vysílání té síly zvané lásky… nikoli emocí, ale esence samotného Stvořitele… když ta vámi začne procházet, pak nastane kaskádovitý efekt, který se spustí ve vaší DNA a dovolte, abych vám řekl, co způsobí.

Začne vás uzdravovat. Vše, o co jste kdy žádali… problémy, strachy, úzkost, biologické obtíže… to vše odpadat.

Co kdybych vám řekl, že tato kaskádovitá záležitost se nazývá zdraví a rovnováha? Pokud chcete na planetě zdraví a rovnováhu právě teď, začněte vysílat a přijímat lásku. Zdraví a rovnováha je to, co nastane. A je to katalyzátor pro vše, o co jste kdy žádali.

A tak to je,


 Kryon z Magnetické služby