Cítíte zmocňující, posilující energii?

22.02.2022 15:46

NYNÍ JSOU K VÁM DISPOZICI NOVÉ NÁSTROJE A PROCESY 
(úryvek z channelingu předaného 2.2.2022 - v rámci jedné z léčivých střed)

 

Celý tento minulý rok, nebo ještě déle, jsem vám předával instrukce a pomáhal jsem vás vést na místo, kam jste se mnou doufám kráčeli dobrovolně a ochotně. Je to příslib lásky, že vám tato energie byla na této planetě dána právě teď a to všechno, co zažíváte, je výjimečně mimořádné a posilující.

Tato konkrétní energie říká těm, kteří jsou ezotericky smýšlející, že je jiná. Ty rozdíly jsme vám vysvětlili už dříve, zejména těm, kteří provádějí léčení a pracují s energetickým léčením a s ezoterickými procesy obecně.

Řekli jsme vám, že energie se zde vrství. Mohli byste říci, že je tu teď více světla, takže nyní můžete dělat více věcí. Nové nástroje a procesy jsou dávány všem těm, kteří jsou rozvinutými, pokročilými léčiteli na planetě.

Je mnoho těch, kteří začínají podávat zprávy o tom, že procesy, které už používali celé roky, se nyní začínají samy vylepšovat, tedy téměř samy - přestože oni dělají stále totéž, náhle docházejí k úžasným výsledkům.

Před lety, když tato energie začala, řekli jsme vám, že někteří se ve skutečnosti nikam nemohli dostat a dokonce se jim kvůli tomu vedlo hůře. A tehdy jsme vám pověděli, ať se vyladíte na novou stanici, téměř jako by se přenos přepnul na novou stanici, zatímco ta stará přestává vysílat.

Tak to vnímali mnozí z vás. Takový je to pocit právě teď pro mnohé lidi na planetě, kteří se cítili v kontaktu s věcmi, jak byly, a nyní je to jiné.

A to jsou ti, ke kterým se chceme obzvláště přiblížit, abychom jim ukázali, že je něco, co můžete udělat sami, bez jakékoli pomoci. A to souvisí s uvědoměním, láskou, soucitem, vírou, dovolením.

Dovolíte něco, co tu nikdy dřív nebylo a o čem vám možná bylo řečeno, že to není možné? Dovolíte to v této nové energii?
 

A tak to je.
 

Kryon