Další Kryonovi channeleři?

08.12.2015 21:41
 

 

V Čechách pod jménem Kryon channelují i další lidé. Kryon (ani Bůh) nejsou předmětem "osobního vlastnictví". Je to velmi láskyplná bytost, se kterou se může libovolně spojit opravdu každý a Kryon nás povzbuzuje v tom, abychom to sami vyzkoušeli. A pokud ne s ním, tak rozhodně se svými ostatními částmi. Protože se nás ale často ptáte na další Kryonovy channelery - a s některými máte poměrně negativní zkušenost, mohu k tomu říci jen jediné. Většinou tito lidé nabízejí "ochutnávku" na internetu. Podívejte se a uvidíte, jak moc s vámi daná informace rezonuje. Existuje pouze 9 channelerů na světě, kteří mají s Kryonem "smlouvu" - to znamená, že se před svým příchodem zavázali odvést tuto službu lidstvu. V Čechách nikdo takový není, ale i tak mohou být tací, kteří s jeho energií spolupracují. Jak poznat, kdy je tato energie vhodná a tzv. "čistá", o tom Kryon říká toto:

"Pokud si přejete vědět, kdo je „skutečný“ a kdo není, je to jednoduché. Hledejte stejnou energii, jakou vám předávám prostřednictvím svého partnera. Je nezaměnitelná. Také se dívejte na to, zda je obsah poselství v souladu s tím, co jsem vám již předal."
Rozhodně také doporučuji přečíst si článek od Lee Carrolla o channelingu.

 

Pokud jde například o léčení a semináře v Kryonově jméně, pak doporučuji přečíst si Kryonovy knihy - je tam v podstatě vše, co potřebujeme znát, abychom žili šťastnější a spokojenější život, aby naše znalost světa a fungování duchovních věcí byla dostatečně "celistvá" a abychom dokázali uzdravit sebe, naše vztahy, situace a dokázali spolutvořit svůj život v hojnosti a radosti, již zcela bez karmy... A jak podotýká - když jsme ve spojení se svou vlastní esencí, svým úplným já, pak nepotřebujeme dokonce ani číst jeho knihy! - Ale já dodávám, že je ale i tak doporučujeme, protože pak sice už to zásadní možná víte, ale je to jako setkání s přítelem a "životní láskou"... :-)