DNA odhalena

13.03.2010 11:26

 

DNA odhalena


Kryonův živý channeling  
Tento channeling byl předán v Melbourne, Victoria, Austrálie
Přijato Lee Carrollem
Sobota 13. března 2010

Tento channeling byl upraven [Leem a Kryonem], aby poskytl čtenáři jasnější pochopení. Často se stává, že živý channeling obsahuje energii, kterou tištěné stránky přenášet nemohou. Vychutnejte si tedy toto obohacené poselství.

 

Zdravím vás, moji drazí,

 

jsem Kryon z Magnetické služby. Toto je rodinné setkání, tedy alespoň já to tak vidím. Je to vzácné setkání, protože pokud si skutečně myslíte, že chápete, co se v tomto okamžiku děje, budete překvapeni. I tak to zní příliš lineárně. Člověk sedící na jevišti, hudba hraje a Duch vchází… a je tam úcta, posvátná energie a respekt. To je to, co vidíte.


To, co se tu ve skutečnosti děje, je mnohem větší, protože dnes vás navštíví energie z druhé strany závoje. To se nemůže uskutečnit bez lidí stojících před mým partnerem. Tohle nemůže udělat sám. Nedokáže hovořit nahlas hlasem Kryona, pokud tu nejste. To by vám mělo napovědět, že v tomto procesu jsou určité skutečnosti, které vyžadují „dávaní a braní“ a to zde je.


Z mé perspektivy byste viděli vycházet doprovod, který čeká na povolení. Není to muž na jevišti. Není to nutně prezentace. Je to znovusjednocení. Na stoličkách přede mnou sedí lidé, které znám už věčnost. Všichni jste věční oběma směry. Neexistuje žádný váš začátek. Přemýšlejte o tom! Může vám to přiblížit podstatu a jádro toho, co je uvnitř.


V této chvíli, v tomto čase, v této krátké věci, kterou nazýváme channeling, je vám dávána energie. Jsou to informace v angličtině, ale čím jsou vám předávané a čím je ta energie… třetí jazyk vám říká všechno. Přichází ke každému z vás a ptá se: „Vzpomínáš si?“


Lidská Bytost není vytvořená na úplné duchovní rozvzpomenutí se na to, kým je na druhé straně závoje. Pokud bychom vám poskytli empirický důkaz, že tento channeling je skutečný, nepůjde o žádný test. Dav by mohl být větší, že? Pokud by channeling obsahoval důkaz, byl by zde každý. Ne, namísto toho vyžaduje, aby jednotlivci vešli do svého nitra a popřemýšleli. „Mohlo by být všechno, co je tu prezentované správné a pravdivé? Mohlo by to být přesně tím, co Kryon říkal, že to je?“ To je posouzení, o kterém často mluvíme, které má Lidská Bytost k dispozici.


V této chvíli je to skutečně energie proudící z této trhliny v závoji, která vám umožňuje odhrnout ho. Z této trhliny se vlévá energie domova. Jen na chvíli, tímto třetím jazykem, pouze na okamžik, dovolte jí naplnit vaše srdce. A jak se soustředíte, naplní vás pravdou, že jste víc než si myslíte.


Na celé planetě probíhá probuzení. Není okolo toho žádný rozruch, protože nejsou žádné reklamní kampaně nebo televizní show, které to oznamují. Pomalu to probíhá. Od roku 1987 to roste a vy to cítíte. Lidstvo si je tohoto Posunu vědomé více než kdykoli předtím. Mnozí ve vašem okolí začínají přijímat to, co vy jste už přijali. Vidí spokojenou Lidskou Bytost sedící mezi těmi, kteří jsou v chaosu. Vidí způsob, jakým přistupujete k životu vy a jakým lidé okolo vás a vidí, jaký je v tom rozdíl. V každém z vás je proroctví a dnes o něm budeme hovořit. Nemusí to vypadat tak, že jdeme hovořit o proroctví ve vás, když vám povím téma přednášky, ale je to tak. Téma je opět DNA.


Takže vám chceme vysvětlit několik věcí a pokračovat v učení, které začalo jen před pár týdny na vršku severní polokoule Země a teď pokračujeme na spodku jižní polokoule, v Austrálii. Ale to platí pouze tehdy, když se na Zem podíváte lineárním způsobem. Kdo ví, co je spodek a co je vršek? Možná je to levá a pravá strana. (Kryon se směje.)


Učení o DNA pokračuje...


DNA – tři písmena se složitostí a chemií vysoké biologické vědy. Ve skutečnosti je to mnohem víc, než vidí věda, protože nejsou žádné pochybnosti o tom, že vidí přesně to, co vám povím. Existují části a vlastnosti vaší DNA, které se ve 3D jednoduše nedají vidět.  Minule jsem vám pověděl, že to, co chybí vědeckému úsilí, co doslova změní všechno, je nástroj, který změří interdimenzionální pole. Když takový nástroj vyvinete, budete tak schopní dokázat všechno, o čem hovoříme. Tento nástroj za okamžik změří různé věci na planetě, včetně lidské biologie. Bude to revoluce ve vědě. Objeví se energie, která je viditelná nebo alespoň její stín. Tím se stane skutečností to, co je zatím jen domněnkou.


Interdimenzionalita je dnes přítomná různými způsoby. Gravitace je interdimenzionální síla. Magnetismus je interdimenzionální síla. Dokonce světlo má interdimenzionální části… všechno neviditelné a v současnosti i nevysvětlitelné. Tak jako při mnoha jiných věcech, které používáte denně, i vaše těla jsou toho součástí.

 
Dovolte mi vysvětlit některé věci, abych více přiblížil to, co jsem už povídal. Rychle shrnu to, co jsem vám říkal minule a potom budeme pokračovat s fakty, které jste ještě nikdy předtím neslyšeli. 


Shrnutí

Vy i vaše věda vycházíte z toho, že DNA je biochemie. To je to, co máte ve svém těle, to o čem věříte, že je zodpovědné za předlohu života. Je to úplně vysvětlitelné vědou přes chemické a biologické procesy. Existují vlastnosti DNA, které chceme znovu prodiskutovat. DNA obsahuje interdimenzionální duchovní vlastnosti, které jsou kvantové. Skutečně většina chemie, kterou vidíte v lidském genomu je kvantová. Vaše věda v současnosti nedokáže měřit kvantový stav, ale pole okolo něho, máte o tom důkazy.


Říkali jsme vám, že DNA ve vašem těle nese obrovské množství neobjevených informací a energií. Mluvíme o DNA, jako o entitě, nemluvíme o ní jako o chemické dvojšroubovici. Znamená to, že 100 biliónů spojů DNA pracuje spolu jako jedna energie s názvem „vaše DNA.“ Tato skupina spojů je unikátní. Musí to tak být, protože jste to absolutně na 100% vy. Díky kvantové vlastnosti obsahuje DNA obrovskou část vaší duchovnosti. Bude to popsané v publikaci, na které teď pracuje můj partner (Kryonova Kniha Dvanáct). DNA neobsahuje pouze záznamy toho, čím vším jste byli na planetě, ale i váš vztah s Gaiou. Obsahuje všechno, co jste kdy dělali a duchovno, kterému jste se naučili během každé inkarnace.  Tyto informace jsou v ní doslova vryté.


Teď poslouchejte, napříč časem, žádný člověk nikdy neztrácí žádnou duchovní pravdu, kterou kdy poznal. Rozumíte? Každý člověk se může vědomě probudit do bodu, ve kterém má k dispozici všechny informace uložené v DNA, které se naučil během všech inkarnací. Svojí DNA probudíte svým záměrem a manifestací Boha ve svém nitru. Všechny duchovní věci, které jste se kdy naučili, vrátí se a budou znovu vaše. Vy jste ty dveře původně otevřeli a vy je vlastníte. Jsou to dobré zprávy pro ty, kteří přemýšlejí nad tím, jaké to bude, až se vrátí. Budou muset začít od začátku? Budou muset znovu projít vším tím, čím prošli v současné inkarnaci? Odpověď je NE. Je to svobodné rozhodnutí a mnoho životů mohou prožít bez nejmenšího duchovního pátraní, ale při současném Posunu si mnozí začínají „vzpomínat“ na to, kdo jsou a co vlastně vědí.  


Někteří z vás říkají, že se rozhodli nevrátit se znovu zpět, protože to tentokrát bylo těžké. Někteří z vás mají vnitřní pocit, že je to naposledy. Přesto vám povím, moji drazí, že to je něco, co jste říkali i minule! Stane se toto: první věc, kterou Mistři a Staré Duše chtějí udělat, když přejdou na druhou stranu závoje, je vrátit se zpět… a to jste vy! Většina z vás se vrátí, a když se to stane, začnete tam, kde jste skončili bez restartu. Je to ve vaší DNA. Je to překrásné. Moudrost věků je vrytá do DNA. Je kvantová, a proto je obrovská. Krystal v jeskyni Stvoření uchovává tyto informace pro vás a aktivuje vaši DNA, když se vrátíte v jiném lidském těle.


Není zajímavé, že když teď lidstvo vidí lidský genom, uvědomuje si, jak je jedinečný? Není to zajímavé? DNA je absolutně unikátní. Žádná Lidská Bytost nemá DNA stejnou jako někdo jiný, dokonce ani identická dvojčata. Dvojčata mají identickou pouze malou část – méně než 5%. Ale nemají zakódované kvantové části. Ty jsou absolutně unikátní u každé Lidské Bytosti.


Je toho víc. V DNA je kousek Boha, kterým jste. Je tam otisk Vyššího Já. Andělské jméno, kterým vás volám, je tam. Toto jméno není lineární nebo vyslovitelné pomocí zvuku. Je to jméno, které zpíváme ve Světle. A když se vysloví, vznešeně vibruje. To je pravda! Vnímejte to! Otisk toho, čím ve skutečnosti jste, je tam. Nesete kousky a části rodů z jiných planet a jiných oblastí Vesmíru. Energie těch, kteří vám pomohli zrodit se s lidským duchovním aspektem, je tam také (Plejáďané). Je nádherná. Je láskyplná. To vše je ve vaší DNA a aby to tak mohlo být, musí být kvantovou energií.


Teď si znovu povíme něco o 3D biologii. Když se dokončil projekt lidského genomu, všechna chemie v dvojšroubovici se stala těžko identifikovatelnou. V této velmi, velmi malé dvojšroubovici jsou 3 miliardy molekul, které jsou známé a identifikované. Molekula DNA je tak malá, že se dá vidět pouze pod elektronickým mikroskopem. DNA je tak složitá, že má 3 miliardy molekul. Potom vyvstala otázka, co každá z těchto molekul dělá a vědci ji začali studovat. Podívali se na to, co tvoří víc jak 23 tisíc lidských genů. Tak hledali kód, lineární proteinový kód a pochopili, jak to funguje.


Věda musela čekat hodně dlouho, než uviděla „předlohu v činnosti“ a dočkali se. Ale přišel šok, když zjistili, že jen 5% DNA tvoří geny. Viděli lineárnost a viděli kód bílkovinové části DNA. Tato malá část vytváří geny, ale zbytek se jevil jako náhodný, dokonce chaotický.  Víc než 90% DNA vypadá jako pomíchaná a zbytečná.

 

Můj partner dnes hovořil o tom, že kvantový stav se zdá být chaotický. Vypadá, jako by byl náhodný, protože přes lineárnost se nedá zkoumat skutečný kvantový stav. Jedním z důvodů, proč nemůžete vidět kvantový stav je ten, že jste ovlivnění lineárností, která patří k 3D realitě. Proto se díváte na kvantovou část, ale její význam je pro vás záhadou. Náhodná část DNA se nemůže brát na lehkou váhu, i když je pro vědu zatím nevysvětlitelná. Představte si, že se zdá, že 90% DNA vůbec nic nedělá. Biologové se s tím také nemohou ztotožnit, ale nemají na to jednoduše vysvětlení.


Nové informace


Tak začneme z tohoto bodu, abych odhalil několik věcí, které potřebujete vědět, z kterých mnoho bude v budoucnosti potvrzeno. Když se to stane, vzpomenete si, kde jste to už slyšeli. (Kryon se usmívá.)


DNA je větší než si myslíte a vědci si dnes začínají uvědomovat, že těch 90% nemusí být žádný jazyk nebo kód. Místo toho by to mohlo být to, čemu říkají „významná chemie,“ která nějakým způsobem modifikuje nebo konfiguruje těch 5%, které jsou motorem genetické předlohy. Ironií je, že to je přesně to, co se děje, ale ne způsobem, jak to vysvětluje věda.


90% DNA je odrazem vaší duchovnosti... Akášická kronika, Vyšší Já a to, co nazýváte portál na druhou stranu, jsou tam. Tyto věci jsou v kvantovém stavu, a ne v chemickém. Chemickou část berte jako most nebo potrubí, portál nebo kvantový odraz ke všemu. Místo toho, abyste si představovali, že tam je přihrádka nebo krabička, ve které je vaše Vyšší Já, přemýšlejte nad tím jako nad bránou. Pokud byste tam mohli vstoupit a vidět kvantový stav DNA, vstoupili byste do potrubí, které vás zavede ke všemu, co je. Tak pochopíte, že tento 3D/kvantový chemický most je posvátnou autoritou genomu a je obrovský, obsahuje většinu informací lidské předlohy života.


DNA je víc, než si myslíte


Dovolte nám teď říct o DNA něco, co jsme vám ještě neřekli. Chceme, aby to bylo publikované a je to součástí sbírky, kterou dává dohromady můj partner. Prezentujeme to v sérii učení, které trvá už téměř tři roky, v třetím roce, v Kryonově knize dvanáct a tři v numerologii. Takže máme 333, znamená to ukončení informací v tomto roce. Je to čas, kdy poznáte zbytek příběhu.


Vědci považují váš mozek za centrum vědomí, ale není tomu tak. Mozek je nejvýše uspořádaným neurologickým orgánem, který je vyplněný komplexem synapsí. Proto musí být zodpovědný za to, čemu se říká lidské vědomí. Ale není. Mozek je pouze 3D motorem, který reaguje na 90% kvantové DNA. Je to stroj složený ze synapsí a je nesmírně komplikovaný. Ale je pouze přijímačem informací a vytváří elektrický signál, který dělá to, na co dostal instrukce od DNA.

 

Sto bilionů částí DNA pracují spolu jako jeden. Uvědomili jste si to? Vědci neví, jak se to děje a myslí si, že komunikační linka mezi vaší hlavou a palcem u nohy má nějaký význam pouze náhodou. Je to váš mozek? Ne. Je to DNA všechna dohromady, tvořící Lidskou Bytost. DNA „ví.“ Pracuje jako jedna. To není jen něco, co najdete v lékařských knihách, ale doplňuje to chybějící článek, kterému věda nedává žádnou důvěryhodnost. DNA se sebou komunikuje! Má jednu „mysl“ a ta „ví,“ co se děje v každé části vašeho těla.


Novou informací je to, že DNA vytváří okolo vás „pole,“ které je interdimenzionální.  Tímto polem je vaše vědomí, není to váš mozek. Váš mozek pracuje v tandemu s vaší DNA. Váš mozek sní… nebo ne? Synapse jsou tam, aby mu to ukázaly a ve vašem nejhlubším REM spánku vychází ven mnoho složitých věcí. Všechny tyto věci jsou ve vaší DNA a jsou poskytované mozku. Takže DNA poskytuje informace a instrukce vašemu mozku i v době, kdy spí. Tyto věci se těžko vysvětlují, protože nemluvíme o lineárních věcech, ale o kvantových.

Všechny vaše sny se dějí v kvantovém stavu. Proto tam není žádná přímočarost a věci často nedávají smysl. Ti, kteří zemřeli a ti, kteří žijí, jsou ve vašich snech společně a dívají se jeden na druhého. Sny nedávají smysl, protože nejsou v realitě, na kterou jsme zvyklí. Je to řeč vaší DNA… přehrávání Akášického záznamu ve vašem mozku. Věda o tom neví, protože nedokáže vidět pole, ale DNA je lidské vědomí a mozek je 3D stroj složený ze synapsí, které představují most do vaší reality.

 

„Kryone, existuje nějaký důkaz?“ Ó, ano. Velmi dobrý důkaz. Když má Lidská Bytost nehodu a dojde k úplnému přerušení míchy, čímž tělo opouští svůj přirozený stav. Tento člověk je ochrnutý a nemůže se více pohnout. Ale srdce bije dál, že? Trávení pokračuje, ano? Ledviny a další orgány fungují, že? Dokonce je možná i reprodukce! Všechno funguje dál a přece jste se ve škole učili, že mozek posílá elektrické signály přes míchu a udržuje tlukot vašeho srdce, není to tak? Pokud je vaše mícha přerušená, co udržuje vaše srdce bijící? Povím vám to – je to předloha DNA!

 

Pokud je synaptický stroj porouchaný, DNA najde jiné způsoby, jak instruovat tělo, aby fungovalo dále. Proto je možné, že orgány pracují, zatímco svaly už ne. Zajímavé, že? Pro vědu je to divné. Proto můžete říct, že DNA je esoterický, nehmotný mozek, obsahující věci, které neobsahuje váš fyzický mozek. A budete mít pravdu. Ve vaší DNA jsou všechny velkolepé atributy, na které se teď díváme, a vaše věda o nich ještě neví.

 

DNA „ví“

 

Nejvýznamnější vlastnost, kterou vám chceme přiblížit je tato – interdimenzionální pole DNA je inteligentní. Ví, kdo jste. Obsahuje předlohu vaší posvátnosti a je to jeden z nejvýznamnějších nástrojů, které máte pro zdraví, radost, otevírání dveří. Toto vše je v poli DNA, není to v mozku. Je to tam. Díky tomu nemusíte vytvářet věci, o kterých si myslíte, že je potřebujete.

 

Povím to jinak. Když jdete použít toto pole jako nástroj teď, když víte, co dokáže, budete pracovat s vaší buněčnou strukturou, abyste manifestovali věci. Normální lidská zkušenost je získána poznáním způsobu. „Jak komunikujeme? O co je nejlepší požádat? Jak zformuluji svůj požadavek, aby DNA věděla, o co žádám? Musím to udělat určitým způsobem nebo na určitém místě? Musím pojít dlouhou cestu, než otevřu dveře?“

 

Nic z toho! Kdybyste dokázali vstoupit do vaší buněčné struktury, vaší Akáši, vaší posvátné životní lekce - nemyslíte, že by věděla o tom, co se děje? Věděla a pravděpodobně víc než vy sami! Všechno, co musíte udělat, je hovořit ke své kvantové části a ta ví, co potřebujete.  Proto vás žádáme, abyste lineárnost vyškrtli ze seznamu, který dáváte Bohu. Protože vám pravíme, že existuje kvantová energie, která je vašim Posvátným Já a ví, co potřebujete.

 

Proto se mohou vaše meditace a modlitby stát účinnějšími, když promlouváte ke své buněčné struktuře, k vašemu Vyššímu Já. Můžete říct: „Drahá duše, drahá DNA, prozkoumej život, který mám a dej mi ty věci, které ho zvelebí.“ Pravděpodobně je to léčení, kvůli kterému jste přišli, že drazí? Myslíte si, že nevím, kdo tu je? To je zázrak, který vykouzlí úsměv na vaší utrápené tváři, že jste právě teď zde. Myslíte si, že nevím, kdo tu právě je, že nevím, čím jste si za poslední období prošli? Počítal jsem vaše slzy, když padaly a to samé dělalo pole DNA! Cítíte se tak moc osamělí, neuvědomujete si, že okolo vás je po celou dobu doprovod a tyto bytosti by byly šťastné, kdyby se mohly dotknout toho pole, které je vaší DNA! Velmi touží dotknout se vás, ale nemohou, dokud nepovíte, že je v pořádku, aby to udělaly.

 

Pochopte: DNA je víc než jen chemie! Je to pole a portál. Tyto věci jsou mechanikou duše. Začali jsme s pokročilými informacemi a byli tací, kteří věděli, jak to funguje a přiřadili k tomu celému posvátnou geometrii. Jsou precizní a je to správně. Ale je to pole.

 

Vzestup Mistra

 

Dovolte mi shrnout něco, co je staré, moudré a vypráví to hluboký příběh. Ve vašich posvátných textech v západním světě, existuje příběh o Mistrovi jménem Eliáš. Byl to jediný člověk v historii, který si zvolil čas vzestupu bez fyzické smrti, a bylo to zaznamenáno osobou, která nastoupila na jeho místo. Proto se o tom dočítáte ve spisech člověka, který toho byl svědkem. Chtěl bych vám to přiblížit, protože je tam důkaz pole.

 

Vypráví se, že Eliáš požádal Elíšu (Elíša byl starozákonní prorok, žák a nástupce proroka Eliáše), aby zaznamenal, co se bude dít. Eliáš byl Mistr, který oplýval velkou moudrostí a vědomostmi a dnes je tím, co nazýváte Vzestoupený Mistr a Elíša ho miloval. V lineárnosti lidstva existuje skupina lidí, která očekává jeho návrat. Mám pro ně nějaké novinky. Vystupte ze své lineárnosti, protože on se vrátil už před dlouhou dobou! Protože energie Mistrů je současnou energií velkého Posunu, který je vašim posláním. Jsou propojení s vibrací planety. Všichni se vrátili a to je to, co cítíte. V kvantovém stavu jsou ve vaší DNA. Dává vám to smysl? Existuje velké množství očekávání týkajících se 3D věcí, které nikdy nebyly myšlené jako 3D. Mnoho informací je v podobě metafor, takže můžete pochopit, že proroctví mají pravděpodobně význam mimo vaše lineární reality.

 

Eliáš vstoupil do prostoru a Elíša ho při tom pozoroval, ale Eliáš nezemřel. Místo toho získal svoji posvátnost. Odešel, ale bez fanfár. Pro Elíšu to znamenalo, že odjel na ohnivém voze a provázely ho tři bytosti. Tak to nejlépe dovedl popsat ve své lineárnosti. Elíša napsal, co viděl a co cítil. Teď se podívejme na to, že to nemusel být zrovna anděl, kdo přišel a vzal Eliáše s sebou. Místo toho se stalo něco na Zemi a Eliáš se zaměřil na Světlo a odešel.  

 

Dovolte mi říci, co to bylo. Byl to Eliáš aktivující své pole DNA! Toto pole mělo jméno, jméno dané mu ve chvíli, když se Eliáš vezl na voze světla. Toto jméno je v hebrejštině – Merkabah. A teď vám odhalím, tak jako už dvakrát předtím, že pole vaší DNA je ve skutečnosti vaše Merkaba. Má na sebe napojenou posvátnou geometrii, protože toto interdimenzionální pole má strukturu. Pokud byste ho mohli vidět, viděli byste strukturu dvojitého tetrahedronu a je nádherná. Není to pouze koule světla. Jméno Merkabah ukazuje na to, že se něco veze v jejím vnitřku a to je vozidlo vaší božskosti. Má jí každá Lidská Bytost. Skládá se ze třech částí, které se od vás oddělí, když dorazíte na Zem a znovu se složí, když jí opustíte. Více si o tom povíme v následujícím channelingu. O toto jsme se s vámi chtěli podělit v tomto okamžiku, protože přesně to, co má každý z vás, měl i Eliáš.

 

Biologie a záměr

 

Teď si povíme více o biologii, protože ta se teď stává o trochu složitější. 3D se v ní míchá s kvantovou částí a to vám teď vysvětlíme. Je to něco, co je nové, protože vibrace této planety a lidstva, obzvláště těch, kteří pracují se Světlem, vytváří nový soubor nástrojů. Začínáte to vidět a také je možné to vidět ve 3D chemii DNA.

 

Věda zná něco, co nazývá markery v bílkovinové části DNA, která tvoří lidské geny. Tyto markery, tak jak je popisuje věda, jsou ty části, na základě kterých se dají zjistit predispozice – předpoklady, které mohou oslabit určité buňky, takže mohou být během života napadené nemocí, například rakovinou. Začínají rozpoznávat tyto markery, třeba v určitých rodinách, kde matka a dcera a její dcera a její dcera mají stejný typ onemocnění. Začínají vidět genové markery, které vytvářejí predispozice nemocí.

Řekněme si teď něco o markerech. Nejdříve předpoklad -  už roky vám říkáme o tom, že váš záměr promlouvat k vaší buněčné struktuře má moc. Tento záměr je vaše komunikace s polem DNA a upravuje něco ve 3D buněčné struktuře. Můžete říct, že je to váš vlastní interdimenzionální „hlad“ dávající instrukce kvantové části DNA, výsledkem jsou chemické změny, které se projeví v kódu vašeho 3D genomu. Teď se už výsledky stávají viditelnými a můžete začít s odstraňováním markerů - když to spravíte, už se více nevrátí. To znamená, že pokud dnes uděláte kvantovou změnu, změní to vaši chemii ve vašich genech produkovaných DNA do té míry, že už nepředáte predispozici svým dětem. Můžete přetrhnout řetěz.

 

Požehnané jsou Lidské Bytosti, které si uvědomují, že když pročistí svoje životy Světlem Stvořitele, ovlivní to biologii bílkovinových kódů.  Dokážete vymazat markery. Je to poprvé, co se promíchává 3D s kvantovou částí, takže věda se bude jednoho dne dívat na tu samou Lidskou Bytost v průběhu času s vědomím, že DNA se nikdy nemění… ale ona se změnila! Nebudou pro to mít žádné vysvětlení. 3D fakta ukážou, že jste odstranili markery.

 

Krásné na tom je to, že potomci ženy, která to udělala, už nebudou mít tyto choroby.  Je to nový dar, který odráží sílu tohoto období. Dokážete skutečně změnit ty, kteří budou vašimi potomky? Určitě ano!

 

Vím, co si myslíte. Dav, který tu sedí, říká: „No, na to je trochu pozdě, Kryone. Já už mám děti. Proč mi potom říkáš takové věci?“ Nepochopili jste, kam tato zpráva směřuje? Nepochopili jste hloubku toho, co se stane, když nám Staré Duše dovolí přinést tyto informace na Zem? Nerozumíte, že vaše energie vytváří povolení pro vás, abychom dnes přišli a dali vám to, takže mladé ženy a mladí muži, kteří jsou Pracovníky Světla, budou poslouchat tuto zprávu a vědí, co to pro ně znamená? Chápete, že  jste svými vlastními předky? Já vás vidím jako současnou historii, sedící na židlích! To je to, co jsem vám dnes chtěl říct.

 

Pro mne nemáte (pozemské) jméno. Já dokonce nevidím ani jakého jste pohlaví. Vidím vás v kvantovém stavu a proto je tak důležité to, že jste nám umožnili přijít sem a navštívit vás v této podobě. Žena sedící na židli přede mnou nemá ani tušení, že byla bojovníkem nebo jak vysoká byla, když byla mužem. Ano, nese si sebou pocit bojovníka a ví, že je silná. Dívám se na velkého, statného muže a vidím matku starající se o všechny své děti a ten muž to ví. Může to cítit. Je citlivý a skutečně dokáže cítit mateřskou lásku. Kdo to tedy je? A jak ho to ovlivňuje dnes?

 

Stará Duše, dnes tě to ovlivňuje, protože každá jednotlivá inkarnace ti dává další vrstvu moudrosti. Dnes tě to přivedlo do tohoto sálu nebo ke čtení tohoto článku. Protože toto je inkarnace, v které jsi byla probuzená a uvědomuješ si, že toho je víc, mnohem víc. Přivádí tě to coby hledajícího na místo, kde můžeš říct: „Co mohu udělat pro sebe a pro Zemi?“

 

Povím vám, co můžete udělat. Můžete se stát soucitnými na této planetě. Můžete chodit po světě a ukazovat své Světlo na této planetě. Můžete změnit markery ve vaší vlastní DNA! Přemýšlejte o tom, kdo poslouchá tuto zprávu a co by to mohlo znamenat pro jeho/její děti a děti jejich dětí. Toto jsou nástroje, o kterých jsme hovořili už před dlouhou dobou.

 

Všechno, co jsem vám dnes řekl je správné a skutečné a bude to běžně k vidění svým vlastním způsobem. Chtěl jsem ale, abyste poznali posvátnost, která tu je ve struktuře, o které jste si mysleli, že je založená pouze na chemii. DNA je mnohem větší a posvátnější, než cokoliv, co si dokážete představit. Co tedy uděláte s těmito informacemi? Proč odsud neodejdete jiní, než jste byli, když jste sem přišli, s pocitem větších možností? Pravděpodobně se budete cítit o trochu lépe, když znáte svoje možnosti. Možná budete dokonce vědět, že to, co se dnes stalo, je skutečné.

A tak to je.

 

KRYON

 

Zdroj: https://www.kryon.com/

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do slovenštiny přeložila Danuša (https://www.vzostup.sk/). Ze slovenštiny do češtiny přeložila Jitka V. Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.