Dokážete říct Duchu: Ukaž mi to?

28.09.2022 12:49

Dokážete říct Duchu: Ukaž mi to?   

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 28. září 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Požehnaní jsou ti, kdo rozumí radosti, radostnému postoji nebo dokonce chemii smíchu. Kromě toho chápete, že (díky tomu) budete žít déle. Už jen toto tvrzení vám říká mnohem více o tom, jak s vámi Duch pracuje.

Věděli jste, že smích je jednou z těch věcí, které prostupují skrz závoj a proudí oběma směry? Většina lidí by řekla: „Ne, ne, to není dost posvátné na to, aby to přicházelo z druhé strany závoje, z místa, kde jsou andělé.“ Věděli jste, že andělé se běžně smějí? Smějí se skvělým věcem, vašim úspěchům, vašim radostem. Cožpak nepoznáváte, že když se smějete, že je to pro vás dobré?

Chci oslavovat různé věci. Ale nejvíc chci slavit, když člověk dá svolení k něčemu neznámému. Dnes uslyšíte jeden příběh. Můj partner poskytne rozhovor a poví vám příběh o Kryonovi. Důvod, proč vám předávám tento channeling, je ten, že jsem u toho byl. (Kryon se usmívá.) Ani nevíte, jak moc se andělé usmívali, když se tento muž navzdory svému 3D myšlení a nedůvěře na chvíli rozhodl připustit možnost, že je to skutečné. Poví vám, co ho k tomu přimělo. Ale plán byl takový, aby se podíval, pokud si to bude přát a řekne ano. Kdyby řekl ne, pak by někdo jiný dělal to, co dělá teď on. To je svobodná volba, drazí.

Co vám však chci říct o tomto procesu, zejména když k vám my, Duch, na této straně závoje promlouváme o: „co kdyby …“, pak tím, když vás přimějeme, abyste se na to podívali na základě svobodné volby, si můžete změnit svůj život. Jste mnohem větší, než si myslíte, a děje se toho mnohem víc, než si myslíte. Tolikrát jsme vám to v minulosti říkali a dávali vám příležitost pochopit, že existuje větší vy, a že vás o tom nikdy neučili ani o tom nemluvili. 

Ve skutečnosti na této planetě právě teď není nikdo, kdo by znal celou pravdu ani žádná organizace, která by vás učila o vaší velkoleposti, opravdu ne. Všechny existující systémy víry přicházejí s připojenými podmínkami, že musíte něco dělat nebo někoho uctívat, abyste pochopili, že existuje něco víc než láska k Bohu. Je to láska, která proudí oběma směry, která je nepochopitelná a bezpodmínečná. To ve skutečnosti znamená, že nemusíte dělat nic jiného než ji přijímat. A pak se otevře dokořán.

Viděli jsme muže, jenž tu dnes před vámi sedí, s tím vším, co studoval a znal. Byl doslova nastaven na lásku, protože už dříve, v některých svých dřívějších duchovních institucích vnímal Boží lásku – věděl, jaké to je. Byl k tomu motivován brzo, ale nebyl to žádný „velký obraz“ a jeho to dlouho neuspokojovalo. Viděl některé nesrovnalosti, a nejen to, ale i dysfunkčnost, a tak se od toho odvrátil a stal se inženýrem, jímž je dodnes. Logická mysl často odhazuje věci, které nedávají smysl. A ve vaší realitě, drazí, multidimenzionální události, procesy, dění nedávají smysl. Je tolik lidí, kteří se vyznačují touto logikou, o níž mluvíme, kteří by se nikdy neobrátili a nezeptali: „Jste tam?“

 To, co používáme, drazí, abychom vás přiměli podívat se, je vaše vlastní osobnost. Takže ať jste právě teď kdokoli, ať se zajímáte o cokoli, my vás známe. Známe vás v lásce tak dobře, že před vás často stavíme neuvěřitelné synchronicity, abychom viděli, zda zavrtíte hlavou a řeknete: „Nepodívám se“, nebo zda řeknete: „Co to bylo? Možná bych se měl podívat blíž.“

A to se děje neustále. Drazí, tohle se děje každému. Možná o tom mnozí lidé nemluví, jiní to vidí a vyženou to do světa duchů, se kterým nechtějí mít nic společného. A vy víte proč, protože jim bylo řečeno: „Když vidíš takové věci, jde o zlou sílu.“ Protože je to něco neobvyklého, musí to být něco zlého, ďábelského. Nechápou, že je to anděl, který vám dává příležitost na něco se podívat.

Taková příležitost se tomuto muži na židli naskytla a on se navzdory všem předpokladům na to podíval. Bylo to opravdu proti všem očekáváním, protože musel odhodit své logické myšlení a prohlásit: „Nemohu uvěřit určitým věcem, které jsem opravdu viděl a slyšel.“ A pak  udělal něco, k čemu vybízím i vás všechny. Předhodil mi výzvu a řekl: Ukaž mi to“. Tohle se mi tak líbí, milujeme takové pozvání, abychom vstoupili a ukázali to. A to jsme udělali. A ukázali jsme mu něco, co pochopil jen on, jeho osobnost. Protože jsme ho znali a věděli jsme, co mu máme ukázat a s čím se může ztotožnit a čemu porozumět. Víme to i o vás.

Kolik z vás už řeklo: „Ukaž mi to! Nevěřím tomu, ale ukaž mi to!“ Kolik z vás možná poslouchá tento program poprvé a pochybuje, že je to skutečné: „Channeling z druhé strany závoje?“

Proč nezformulujete takovouto výzvu: Drahý Duchu, pokud je něco z toho skutečné, jsem ochoten a dávám svolení, aby mi to bylo ukázáno. A ukaž mi to jednoduchým způsobem. Ukaž mi nějaké synchronicity, které nemohou být. Ukaž mi některé věci, o kterých si myslím, že nejsou možné. Ukaž mi je. Učiň, aby se tu něco stalo, nasměruj mě doprava nebo doleva, abych narazil přímo na něco, o čem jsem si nikdy nemyslel, že je možné, nebo o co jsem nikdy nežádal. Ukaž mi to!" Přitom se zhluboka nadechněte a pomyslete si: „Co když je to všechno skutečné?“

Mému partnerovi to trvalo tři roky – ano, tomu muži na židli před vámi to trvalo celé tři roky, než opravdu vylezl z té skříně logiky a řekl: „Je to skutečné.“ Ty tři roky mu byly dány, aby si na to zvykl. Nechtěli jsme, aby si ostatní mysleli, že je nějaký divný. No, to se nepovedlo, protože když s tím vyšel na veřejnost, všichni si mysleli, že je divný. Všechny ty věci, založené na strachu, mu zabraly tři roky. Ale jakmile se dozvěděl pravdu, už to nedokázal zastavit. Sněhová koule se kutálela z kopce lásky, božství, ke smyslu jeho života a jeho budoucnosti – takové, jakou teď znáte a vidíte před sebou pod jménem Kryon.

Drazí, takto to funguje. Proto bych chtěl ještě jednou zopakovat vám všem, jak tady sedíte, i těm kolem vás, všem, koho znáte, že máme způsob, jak vám naznačit, že je toho tady možná víc. Máte svobodnou volbu. Takže pokud se na to nepodíváte, je to vaše svobodná volba. To nám však nebrání v tom, abychom vás trochu nepošťuchovali. A děláme to s láskou, abyste se na to podívali. Opravdu si myslíte, že by se něco takového mohlo dít, aniž by v tom byla zapojena nějaká jiná energie? Někteří lidé jsou docela spokojeni s tím, že všechny tyto věci přesouvají na své duchovní organizace. A my to ctíme, drazí, protože i tohle je spojeno s láskou Boha, láskou Ducha. A možná je to tak dostatečné. Jenže skutečně stará duše, která sem přijde, ví, že je toho víc. Můj partner, jako stará duše na této planetě, jako Lemuřan, byl připraven na to, aby se široce otevřel k odhalení větší pravdy, objevení sebe samého.

Trvalo mu to dlouho, ale nám stačilo ho trochu postrkovat a ukázat mu pár věcí, kterým nemohl uvěřit, dokud neřekl: „Ukaž mi to!“ A jen tak mimochodem dodal: „A pokud tam nic není, měli jste jen jednu šanci!" A ta jedna šance byla tím, co jsme potřebovali, abychom ukázali neuvěřitelnou lásku k vám. Věděli jste to?

Všichni máte možnost volby. Ale čas od času, když chcete přejít na další úroveň nebo postoupit dokonce na více úrovní, můžeme vám ukázat některé další věci a požádat vás, abyste se znovu podívali a trochu se vzdali a dovolili, aby se staly určité věci, které jste předtím možná nebyli zcela připraveni dovolit. To se přihodilo i mému partnerovi – u něj šlo o kroky – jak se dozvídal stále víc a víc, jak vše funguje, kým je a co vše je možné.

To je dnešní poselství. Tohle se stalo tomuto muži sedícímu na židli, jehož hlas slyšíte. A stalo se to i mnoha dalším lidem. Trochu jsme je postrkovali, až se nakonec zeptali: „Jste tam?“ A my jsme je milovali a už nikdy to nebylo stejné. Milovali jsme je a už to nikdy nebylo jako dřív.

Já jsem Kryon, zamilovaný do vás všech.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Can you say, „Show me“ to Spirit? -  min. 17:22

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE  a na našem webu  ZDE