Dostávat zprávy od Ducha

14.09.2022 12:22

Dostávat zprávy od Ducha

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 14. září 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Magnetická služba, o které mluvíme, má skutečně co do činění s tím, co je vědomí ve vztahu ke změně magnetického pole, která probíhá, což vede k hlubší moudrosti vědomí, k elegantnějšímu vědomí.  Dochází k probouzení se. Intuice, komunikace od Ducha – to byla jedna nádherná otázka, jíž můj partner nezodpověděl úplně správně (Kryon se usmívá), takže se chystám ji převzít. 

Právě teď jste na krásném místě na Gaii, kde můžete meditovat, poslouchat a být v klidu. Možná zde můžete být ve spojení s energií Gaii. Neexistuje lepší místo. Je to dokonalé místo, které je jedním z těch míst, kam se můžete vydat, aby se začala rozvíjet intuice.

Drazí, stále mluvíme o jednom předpokladu: lidé mají svobodnou volbu. Dalším předpokladem, který zmiňujeme od začátku, je, že když lidé požádají o informace, získají je. Když nejsou žádné otázky, nepřicházejí ani žádné informace. Když zaujmete postoj, kdy chcete přijímat intuitivní myšlenky, pak začnou vycházet z vědomí duše. Když takový postoj zaujmete, pak to začne. Každý z vás je jiný – jste tak odlišní. Jsou tací, kteří chodí a cestují na krásná, klidná místa, kde mohou určitou dobu meditovat. A během tohoto vyhrazeného času jejich bytí přijdou pokyny, instrukce, které mohou krátce problesknout v jejich mysli, podobně jako to dělá intuice, ale jsou jasnější. Později tito lidé říkají: „Byl jsem na klidném místě a dostal jsem informace.“ Teď se na chvíli zastavme. Požádali o to? Ano, požádali. Když seděli na tom tichém místě, byl to pro nás signál, že jsou připraveni přijímat. Šli tam z vlastní svobodné volby a přijímali informace prostřednictvím své intuice a vědomí, prostřednictvím spojení se svou duší, která je spojena s Duchem.

Ale jsou mezi vámi i další, kteří nemeditují. I o tom už jsme dřív mluvili. Existuje tolik typů lidí a tolik způsobů, co dělají, aby zklidnili svou duši. Někteří meditují, a to je pro ně zklidnění, jaké potřebují. Zatímco jiní jsou nějak aktivní. Zdá se, že je to opak meditace, přesto je to uklidňuje. Musí být produktivní – jsou akční. Podíváte-li se na některé z nejúžasnějších vynálezů na vaší planetě - přišli na ně vynálezci, když o nich nepřemýšleli. To je to, co akční lidé chtějí: „Udělám to a udělám tamto, a nakonec, když to nebudu očekávat, přijde intuitivní myšlenka. A budu vědět něco, co jsem předtím nevěděl.“ Žádali o to tito lidé? Ano, protože to byli lidé činu a řekli: Zatímco budu něco dělat, přijde ke mně něco, co potřebuji – intuitivní myšlenka, jež mě posune do oblasti, kterou bych neočekával." Co vám tím říkám, je, že u každé lidské bytosti, která si přeje přijímat intuitivní myšlenky nebo zprávy od Ducha, od své duše, ohledně nového směru, kterým se chcete vydat, to vyžaduje svobodnou volbu, která říká: Tohle teď budu dělat, CHCI DOSTAT tento druh poselství, zprávy. Drahý Duchu, vezmi mě na místo, kde mi přijde intuitivní myšlenka, jíž potřebuji, abych věděl, co bude dál. Ale to je jen první krok.

Dalším krokem je interpretace intuice. Zde je princip interpretace: to, co se objeví jako první, je poselství – nikoli to, co následně zkreslíte svým výkladem. Rozuměli jste tomu? Někdy můžete dostat záblesk intuice a pak si řeknete: „No, to nemůže být pravda. To nikdy nebude fungovat. To ani nejsem já.“ Máte pravdu, to nejste vy, a o tom to celé je. Jde o to postrčit vás na místo, kam byste nikdy nešli. Může to být nějaký nápad nebo koncept něčeho, co jste nečekali. Nebo možná máte krátkou vizi pláže nebo něčeho jiného, u čeho se blízko nacházíte, a vzkaz zní: „Zajdi na tuto pláž, je tam někdo, s kým se máš setkat.“ Nebo: „Zůstaň někde“, kde byste nikdy předtím nezůstali, protože se tam něco stane. To je způsob, jakým komunikujeme. Takže, první bod: Máte svobodnou volbu prohlásit, že to chcete. Druhý bod: Pusťte se do něčeho, co je pro vás příjemné, ať už je to meditace nebo nějaká činnost, odpoutání se od mysli nebo cokoliv jiného, o čem víte, že je to doba, kdy můžete přijímat zprávy. Záměrně se do toho pusťte a čekejte. A v tomto postoji, i když se něčím zabýváte, čekejte. Protože v těch chvílích, kdy nepřemýšlíte o tom, co chcete, se to stane.

Drazí, toto je kouzlo intuice. To je způsob, jakým k vám promlouváme. Mezi vámi a vaší duší je krásné spojení. Intuice sídlí ve vašem vědomí, jež patří vaší duši, a ne vaší mysli, a každou chvíli k vám promlouvá. Existuje mnoho příkladů úžasné intuice. Můj oblíbený příklad je matka, která se chystá jít spát a intuitivně cítí, že její dítě ve vedlejším pokoji potřebuje pozornost. A tak vstane a skutečně, dítě potřebuje pozornost. Matka pak jde spát a pomyslí si: „Jakou úžasnou věc v sobě my maminky máme!“ Drazí, netýká se to jen maminek. Je to jen vaše vědomí, které vás na chvíli „štíplo“ a sdělilo: „Vstaň a jdi do vedlejší místnosti.“ Uveďme teď tento příklad do mnohem širšího kontextu. Je k dispozici každé lidské bytosti, která o to svým postojem požádá. Matka řekne: „Počkej, ale o to jsem v té situaci nežádala.“ Což nás přivádí k onomu tak často používanému výrazu, kterým je ženská intuice. Vy ženy jste se pro to narodily a intuitivní myšlení je součástí ženské schopnosti vychovávat děti a vnímat, co by mohly potřebovat. Je to žádost, protože když máte dítě, vypadá takto: „Drahý Duchu, ukaž mi, jak mám s tímto dítětem zacházet, jak mít správnou intuici.“ Je to trochu odlišné od duchovních informací, ale postup je stejný. Vaše duše je s vámi ve spojení jak v době, kdy to vědomě chcete, tak v době, kdy to neočekáváte, ale požádali jste o to. To je odpověď na otázku, jak Duch pracuje s lidstvem, zvláště se starými dušemi. A to otevírá další téma.

Jak je to dlouho, co jsem vám řekl, že se váš 24. multidimenzionální pár chromozomů, který máte a nemůžete vidět pod mikroskopem, začíná probouzet? Naposledy jsem o něm mluvil minulý měsíc. Povím vám toto: vylepšuje a umocňuje vše, co souvisí s komunikací s Duchem. Byl bych rád, kdybyste se vrátili a znovu si poslechli (přečetli) channelingy v Kruhu dvanácti, kde jsme vám předali tyto informace a následovaly channelingy o sázení semen. zejména druhý channeling o sázení semen, který vám dal informace o tom, o čem tento 24. pár chromozomů je. Nastal čas, aby se otevřel a byl obrazně zasazen jako semeno. Toto je vaše nová sada nástrojů a v ní je vylepšení této komunikace, o kterou jste žádali.

Drazí, to je začátek zcela nového paradigmatu pro starou duši – pokud budete chtít, pokud o to požádáte, dostat se na tu další úroveň a získat dokonce ještě lepší komunikaci a intuici, což je vaše dědictví. Je to časová kapsle, kterou jste vždy nosili s sebou, drahé staré duše. A teď se otevírá. Tohle je odpověď, kterou jsem vám chtěl dát.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Receiving Messages from Spirit -  min. 13:17

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.