Duben 2019

26.06.2019 13:41

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – duben 2019

 

 

01. 04. 2019

VAŠE SMLOUVA

 

Duchovnost vaší smlouvy říká, že jste se nemohli dočkat, až se vrátíte do této planetární energie, abyste dokončili test, který mnozí z vás Lemuřanů začali před tak dlouhou dobou! Je to tak, že s koncem testu planety mnozí z vás zde i mezi čtenáři pomohou vyrovnat samotné předivo Země. Jste zde v této nové energii, abyste „uvedli věci do chodu“, jak říkáte. Dříve jsme vám říkali o členech rodiny, kteří jsou opět zpátky. Někteří z vás už se nemohli dočkat, až se sem vrátí, i když jste věděli, že potenciál planety říkal, že zde mohou panovat nepokoje – a někteří z vás měli v této době umírat. Ale nic z toho se nestalo! Místo toho oslavujeme skupinu, která toto slyší a čte, která změnila realitu staré Země a chystá se být součástí tvoření nové planety!

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku -

 

08. 04. 2019

DNEŠNÍ PROBLÉMY

 

To, co překonáváte, není trvalé, takže odpověď zní: oslavujte to, kde jste – každý den. Bez ohledu na svůj cíl, bez ohledu na to, co si přejete a co si myslíte, že se děje… oslavujte to, jak je to teď. Zní to povědomě? Je to odpověď i na jiné otázky v této zprávě? Ano. Mějte soucit se vším a všemi okolo vás, protože soucit vytváří čin, interdimenzionální čin. Zvětšuje vaše světlo; říká Duchu o vaší energii. Vysílá vaše jméno. Kalibruje vás to s námi. Věděli jste to?

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Devět – Nový začátek -

 

15. 04. 2019

LEMURIJSKÉ SPOJENÍ

 

Je zde jádro lidstva, které zde vždy bylonikdy neodešlo. Život za životem se inkarnovalo do lidské podoby a pocházelo z kontinentů a společností, které nazýváte Lemurie. Byla to jedna z největších civilizací na planetě. I když byla oproti dnešním standardům malá, byla osvícená, téměř do konce. Měla skvělé vůdce a vědce, téměř do konce. První vaši skupinu, která se objevila, lze nalézt v údolí řeky Indus v další velké civilizaci – ta byla téměř celá složená z Lemuřanů. Nicméně nebylo ve vašem nejlepším zájmu „nahrnout“ se do další pokročilé společnosti, a tak jste byli rozptýleni ještě jednou, tentokrát všude po Zemi.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Deset – Nové uspořádání –

 

22. 04. 2019

CO VE VÁS VYVOLÁVÁ NEJVÍC STRACHU?

 

Co ve vás vyvolává nejvíc strachu? Pro většinu z vás je to nevědomý strach z úspěchu, strach z toho, že půjdete po své dohodnuté cestě, strach z hojnosti. Možná je to strach ze samotného osvícení. Vyzýváme vás, abyste vzpřímeně vstoupili do tohoto strachu. Ať už se nejvíc bojíte čehokoli, o čem víte, že je to karma ve vašem životě, musíte se tomu postavit čelem, abyste se s tím vypořádali – vězte, že je to jednoduše jen pozlátko.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonovy Knihy Tři „Alchymie lidského ducha“ -

 

29. 04. 2019

NEKONEČNÁ HOJNOST

 

Hojnost nemá žádnou konečnou sumu. Hojnost přichází z tolika zdrojů, že jsi nikdy netušil, že existují! Když máte místnost plnou lidí, kteří potřebují léčení, má někdo strach, že není dost léčení pro všechny? Ne! Nikdy tu není pochyb o hojnosti darů od Ducha. Proč je zde tedy problém s podnikáním nebo penězi? Pochází ze stejného zdroje!

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku –

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)