Duben 2020

11.08.2020 18:08

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – duben 2020

 

 

07. 04. 2020

SPOLUTVOŘENÍ

 

Pryč jsou dny, kdy vám byly věci dávány a byly dělány za vás – a vy jste pouze seděli a řekli: „Díky.“ Už nebudete moci sedět doma a věci vám nebudou padat shůry. Zodpovědnost vyššího já ve vás vám dává schopnost a dary, abyste mohli vstát a způsobit, že se věci prostě stanou. To je spolutvoření. Dokud nevstanete, drazí, a nezatlačíte na dveře života, nic se nestane. Čiňte rozhodnutí, která zdánlivě nikdy dřív nic nepřinesla, a sledujte výsledky.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Sedm – Dopisy z domova -

 

13. 04. 2020

KRYSTALICKÁ MŘÍŽKA

Krystalická mřížka byla posunuta. Možná byste se zeptali: „Co to skutečně znamená? Co je hlavní posun?“ Je to posun v informacích a energii Země. Myslete na věci, které jsou krystalické, třeba jako krystaly, které milujete. Nesou energii, že? Více než to – mohou nést informace. A co by bylo největším kusem informace, který by krystalická mřížka mohla nést pro planetu Zemi? Jsou to záznamy o vás a vaší historii. Zrcadlí to, co jste udělali. Dá se říci, že v krystalické mřížce je uložena historie této planety a všechny lidské záznamy minulosti. Krystalická mřížka také obsahuje záznamy o tom, kdo jste, kdo jste byli a co děláte právě teď.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Deset – Nové uspořádání -

 

 

20. 04. 2020

PRŮVODCE NĚKOHO JINÉHO

 

Když jste z planety odcházeli posledně, vy sami jste se stali průvodcem někoho jiného, kdo je dnes stále ještě na živu. To znamená, že jste na této planetě plánovali duální roli. Myslíte si, že kráčíte kolem jednotlivě, díváte se do zrcadla a vidíte jen jednu tvář. Ale dovolte, abych vám něco zopakoval: jste na mnoha místech a děláte na planetě nádherné věci. Stále jste s jinými lidmi ve své vlastní karmické skupině coby jejich průvodci. Věděli jste to?

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Jedenáct – Nadzvedání závoje -

 

27. 04. 2020

NAJDĚTE ENERGII STVOŘITELE

 

Znovu říkám: požehnaná je lidská bytost, která nalezne energii Stvořitele! Kdekoli! Nesoudíme, jak toho dosáhnete, s jakou doktrínou či systémem. Ostatní nemusí najít stejný systém, jaký jste objevili vy, ale pokud svým vlastním způsobem upokojí tu jejich část, která potřebuje útěchu a lásku Boha, pak je to vhodné. Víc než vhodné – je to první krok na cestě k objevu Vyššího Já libovolným způsobem a libovolnými slovy. Léčení nastává ve všech systémech. Věděli jste to? Ve všech dochází k prozření a ke změně života. Nikdy nedovolte své singulární předpojatosti, aby vás dovedla k domněnce, že je jen jediná cesta k Bohu.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Dvanáct – Dvanáct vrstev DNA -

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.