Dvě místnosti – Tři scénáře

19.10.2022 18:46

 

Dvě místnosti – Tři scénáře


Kryonův channeling přijal Lee Carroll v rámci Kruhu dvanácti/Léčivé středy, 19. 10. 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Opět k vám přicházíme ve vší lásce, vděčnosti, radosti, pro ty, kteří by tomu chtěli naslouchat… pro ty, kteří se snad dostatečně starají o sebe, o druhé kolem sebe, o to, co se děje na planetě. A často předáváme taková sdělení, které jsou možná planetární. Je to to, co se děje ve světě, cykly a tak dále, ale dnes je to osobní. Týká se to vás. Je to o společnosti, ve které žijete, o vás. A tento konkrétní channeling nazvu „Dvě místnosti“.

Uvedu tři scénáře dvou místností. Každý z těchto scénářů je v metaforou a vy to rychle pochopíte. A scénář dvou místností bude uveden třikrát, jak říkám. První bude to, co jste se dnes učili o dvou místnostech. Další je objev, který mnozí o dvou místnostech učiní. A třetí scénář, pravda o dvou místnostech.

Probereme si, co jsou to za místnosti. Metafora zní takto: Místnost jedna jste vy, jak tam sedíte, vaše jméno je zde. A je to vaše realita, to, jak se cítíte, všechny smysly, které vstupují do toho, co se právě děje. Je to jednoduché.

Místnost dvě může být vedle vás nebo ve vás. Nyní je klademe vedle sebe, protože tak vás to učí. Druhá místnost je vaše tělo. Co se tam děje?

Důvod, proč je oddělujeme, je následující: Protože opravdu nevíte, co se děje. Máte to, co se dá zjistit smysly v místnosti jedna. Jak moc to bolí? Jak to zní? Co se děje? Ale místnost dvě funguje tak nějak sama o sobě, jestli jste si všimli. Vaše srdce tluče dál. Vaše orgány, pokračují v tom, co dělají, ať už je jejich specialista jakýkoli, pokračují v tom.

Zde je tedy to, co se učíte mezi místností jedna, tedy vámi, a místností dvě, tedy vaším tělem. Dnešní učení říká, že se jedná o pevné a úplné odpojení. Vy nevíte, co se děje, a proto máte ty, kteří to vědí, umí to zjistit. To není kritika těch, kteří to dělají. Lékaři, které máte, jsou pro vás velmi, velmi důležití. Drazí, oni studovali to, co je vám vnitřně vlastní – druhou místnost. Vědí o tom velmi mnoho.

Ale ve vaší kultuře vás učí, že oni jsou jediní, kdo to dokážou a že k nim máte chodit. A oni vám řeknou, co máte dělat se svou místností. A tady se přidělují předpisy a tady se provádějí operace, abyste napravili ty věci, které se vám zdají být ve vaší Druhé místností špatně.

Pokud chápete, kam tím mířím, tyto tři scénáře, které vám předložím, tak tohle je ten první. To je způsob, který se učíte od narození. A možná by se našlo mnoho z vás, kteří právě teď posloucháte a neznáte Kryonovy channelingy nebo nevíte, o čem mluvím, a řekli byste: „No, to je dobře, protože máme skvělé lékaře a ti se mohou postarat o moji druhou místnost.“

Pokud tento pořad posloucháte dostatečně dlouho, pak znáte druhý scénář, který se odehrává následovně: Místnost jedna jste stále vy. Jsou to všechny vaše smysly. Je to to, jak se cítíte. Jste to vy, kdo tam žije. Jste to vy, kdo tam sedí a naslouchá.

Místnost dvě, vaše tělo, je nyní vnímána jako něco, co můžete výrazně změnit a ovlivnit. Je tolik skrytých informací, které se nyní odhalují – o tom, že vaše tělo má jakousi inteligenci, inteligentní tělo, se kterým se můžete nejen propojit a zjistit, jak si vede, ale také vám může poskytnout informace o  věcech, které by se možná mohly objevit až později, když už byste byli nemocní.

V prvním případě, pokud jste onemocněli, si uvědomíte, že jste o tom nevěděli. Kdybyste v prvním scénáři měli nemoc a ta se vám proháněla tělem a všechny poplašné zvonky se rozezněly a bílé krvinky se hnaly na scénu a sirény se rozezněly… vy byste šli v klidu na oběd. Teprve když vás něco bolí, jdete k lékaři.

Druhý scénář: vaše tělo vám začne dávat informace, protože už víte, jak je měřit. Zjistíte také, že věci ve vašem vědomí ovlivňují vaše zdraví. Zjistíte, že dokonce i zděděná biologie po vašich rodičích, případně možná i minulé životy, mohou ovlivnit místnost číslo dvě. Tam se nachází vaše tělo. To je úžasné, úžasné!

Nyní jste schopni to nejen vnímat, ale i ovládat. Dalo by se říci, že v některých ohledech dokážete diagnostikovat mnoho věcí. Chci ale říct, že to nenahrazuje lékaře, protože když máte autonehodu, nepomůže vám být v kontaktu se svým tělem. Tehdy potřebujete lékaře.

Do té doby však, drazí, zjišťujete, že můžete pracovat se svým zdravím. Můžete požádat své tělo, aby vám dávalo znamení a signály o tom, jaké potraviny potřebujete, aby bylo na základě vaší dědičnosti na maximu. Zjistíte, jaké podvědomé programy můžete mít. A vaše tělo je tu a je tu jako něco, co s vámi má spolupracovat. Konečně získáte představu, že nejste izolovaní. Nejsou to dvě místnosti, které stojí odděleně. Jak by to mohlo být ještě lepší?

Drazí, o tom jsou všechny ty programy, o které jsem požádal svého partnera, aby je sestavil, a on to udělal. Jsou o tom, jak vzít něco, o čem jste si ani nemysleli, že je možné, a najednou to možné je. Tyto věci mají své důvody, aby si to uvědomovalo stále více z vás a aby se psaly knihy, které dnes nejsou o tom, jaká je skutečnost. Jednou to bude normální; že se děti budou učit, že existuje způsob, jak se dostat do kontaktu s místností číslo dvě a žít déle. Co může být lepšího než tohle?

Dovolte mi uvést scénář číslo tři. Sedíte tu, drazí, jako vždycky. Schránka jedna je stejná, až na to, že schránka jedna si je nyní plně a zcela vědoma toho, že může změnit schránku dvě, nejen s ní spolupracovat na lepším zdraví, ale změnit ji. A je toho víc. Změnit ji může znamenat, že ji můžete změnit tak, že už nikdy nebude náchylná k nemocem, které by mohla dostat ve scénáři dva. Vědomí, schopnost změnit krabičku dvě tak, že byste mohli žít dvakrát déle; že vaše vědomí je nyní vyladěno tak, aby změnilo chemii krabičky dvě, takže byste ji ve scénáři jedna nebo dva ani nepoznali. Krabička dvě je nyní na povel krabičky jedna, ale je toho víc.

Ve druhém scénáři jste připojili něco, čemu se říká inteligentní tělo. Používá se k mnoha věcem: samozřejmě ke kineziologii, tedy ke svalovému testování, k mnoha druhům procesů, při nichž vlastně mluvíte s tělem a ono vám odpovídá. Je to jako mít telefon do krabičky číslo dvě, ale ve scénáři tři najdete dveře do krabičky číslo dvě, otevřete je a vejdete dovnitř. A to je to, co vám chci říct, že ještě nevíte.

Ve druhé krabičce není jen chytré tělo, není tam jen inteligence, kterou byste použili k testování svalů. Je zde biologické já, které je zastoupeno ve vaší DNA a které vás miluje. Schránka dvě vás prosí, abyste otevřeli dveře. Místnost dvě měla natažené ruce a říkala: „Kdy mě najdeš? Jsem tvou součástí. Vždycky jsem byla tvou součástí.“ Proč oddělujete vědomí a svůj mozek od toho, co považujete za autonomní systémy, které fungují samy o sobě? No, fungují samy o sobě jen proto, že jsou tak navrženy, ale kdybyste měli kontrolu, kdybyste prošli dveřmi, mohli byste s nimi manipulovat. Můžete jim říct, že jsou krásné. Můžete je milovat. A vydržíte mnohem déle, protože když otevřete dveře, láska se vlije do druhého boxu. Právě jsem vám dal informaci o budoucnosti lidstva. Ta se blíží. 

Drazí, dozvíte se toho mnohem víc než jen to, že můžete ovlivnit své zdraví tím, jak myslíte. Až zjistíte, že můžete otevřít dveře a zamilovat se do sebe, že se vaše tělo začne měnit a věci se začnou samy napravovat jen proto, že jste otevřeli dveře.

Co kdybych vám řekl něco naprosto nehorázného? Jste připraveni? Jednoho dne vám budou moci dorůstat končetiny. Uvědomíte si, že jiná zvířata, obojživelníci nebo cokoli jiného to dokážou. Jaký je v tom podle tebe rozdíl? Co z biologického hlediska brání tomu, aby se to stalo u člověka. No, to zjistíte. To je třetí scénář.

To všechno přijde, ale základem je toto: Nejprve mír na Zemi. Pak si můžete zamilovat své vlastní tělo a otevřít dveře. Neřekl bych vám tyto věci, pokud by nebyly v poli potenciálů pro budoucnost, pokud bych je neviděl dříve na jiných místech s jinými společnostmi. To je a vždy bylo vaše dědictví, kam vstoupíte a uvidíte, co se stane.

A lékaři, namísto těch, které vídáte dnes, budou stále lékaři. Ale budou vám pečlivě ukazovat, jak otevřít dveře a pracovat s chemií, která vám vždy patřila. Jiný druh lékařů, ale stále je budete potřebovat. Drazí, požehnaní jsou ti lékaři planety, kterým na člověku záleží natolik, že nakonec změní svou přípravu (studium). Změní to, co dělají a jak to dělají, aby lépe dosáhli toho, co si ve svém životě předsevzali – pomáhat druhým.

Já jsem Kryon zamilovaný do lidstva. Už se to blíží.

A tak to je.

 

~ Kryon

Zdroj: www.kryon.com –  Two Rooms – Three Scenarios  - MP3 -  min. 14:32

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Bára K. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem vesmíru, galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.