I.Q 2012

20.08.2012 13:45

LEDEN

 

8.1. 2012

A CO VAŠE ZDRAVÍ?

A co vaše zdraví? Tolik z vás žádá o léčení a opakuje: „Zkouším se uzdravit.“ A co takhle: „Jsem vyléčen (zdravý)“? To je vizualizace. Tohle je to, o čem vám říkáme, abyste prováděli ve svých meditacích – projektovali tuto energii do své cesty. „Jsem vyléčen (zdravý).“ Neříkáme vám, abyste šli ven a dělali bláznivé věci, musíte se vrátit do svého 4D. Říkáme vám, že můžete svou 4D změnit, ale je to jako s každým jiným pravidlem – je třeba čas na pochopení (naučení se). Tato afirmace pozvolna vytvoří změnu ve vaší buněčné struktuře. Vytvoří čistý záměr a soucit. Pochopte a uvědomte si, že můžete změnit svou buněčnou strukturu! Říkám vám ale, že neexistuje rychlejší cesta než: „Jsem zdravý“. Osvojte si to. Naplňte se tímto vědomím a vaše buňky, které jsou také osvícené, budou následovat vaše vedení.

~ Kryon, Kniha Devět - přijal Lee Carroll ~

 

9.1. 2012

NĚKTEŘÍ TO SLYŠÍ

Dovolte mi, abych vám řekl něco, co jsem nikomu dřív neřekl. Má to co dělat s rozpadem Lidského těla – stárnutím a chórem. Vaše stárnoucí tělo často začne ztrácet schopnost Lidského ucha blokovat část nízko-frekvenčního Buněčného Chóru. Některým z vás zvoní v uších, že? Vědci nechápou, proč se to děje a já jsem tu, abych vám řekl, co to je. Vy slyšíte jenom několik velmi nízkých tónů (ve srovnání s tóny buněčné struktury), ale Buněčný Chór se „snaží“ být slyšen alespoň na určité úrovni. Chápete, co vám říkám? Právě začínáte slyšet část chóru. Děje se to díky rozpadu systému uvnitř vnitřního ucha, který má schopnost tyto zvuky filtrovat – ne však u stárnoucího ucha. Příště, až uslyšíte zvonění a bude vás to znepokojovat, uvědomte si, o co se jedná. Pak vás to pravděpodobně již nebude stresovat, když si uvědomíte, že je to součástí zdraví. Prostě jen začínáte slyšet něco, co bylo zcela zablokováno, když jste byli mladší.

~ Kryon, Kniha Devět - přijal Lee Carroll ~

 

 

19.1. 2012

NEJSTE SAMI

Nikdo z vás nepřichází na tuto Zemi sám. Nezpracováváte problémy sami a neodcházíte odsud sami. Na této planetě nejste nikdy sami! Připomínáme vám to, abyste si uvědomili, co je důležité pro posun na další úroveň. Uvědomte si, že máte na své straně ruku boží. Pochopíte, že jste zmocněni provést, o co jste žádáni. Kolem vás je interdimenzionální energie, která je připravena a čeká na vaše zavolání. Energie, která se v uplynulých měsících změnila a ještě zesílila.

~ Kryon, Kniha Devět - přijal Lee Carroll ~

 

21.1. 2012

STATUS ABSOLVENTA

Jak se cítí absolvent? Povím vám to. Už jsme vám říkali o těch, co vibrují výše a mají jiné spánkové vzory. Pamatujete si to? (Týkalo se to toho, že se někteří budí někdy i dvakrát za noc s pocitem, že nejsou sami.) Také jsme vám říkali, že máte různé stravovací vzorce. Říkali jsme vám i, že někteří z vás jsou blíže určitým astrálním atributům a entitám než byli dříve díky změnám ve vašich vibracích. A díky tomu začínáte vidět – nebo si myslíte, že vidíte – některé z těchto entit kolem sebe. Budí vás uprostřed noci a vy začínáte mít pocit, že váš pokoj je plný entit. Haha! No, MÁTE PRAVDU! O vaší podpůrné skupině už jsme vám říkali dříve a že jich je!!! Mohlo by vás to udivit. Každá lidská bytost má celou legii pomocníků. Oni vědí, kdo jste. Když se rozhodnete vydat cestou k vzestupu, dostáváte se blíže k jejich dimenzi.

~ Kryon, Kniha Šest - přijal Lee Carroll ~

 

22.1. 2012

SMĚJTE SE S MALIČKÝMI

Smích je klíč! Naslouchejte smíchu Maličkých. Když se smějí, hvězdy září radostí, protože jejich smích je radost a naděje nového světla zářícího na planetu Zemi – planetu svobodné volby, planetu smíchu. Nejsou naše děti příliš vážné? A co starší? Neučí Maličké svým vlastním příkladem? Smějte se s nimi a uvědomte si, že oni to potřebují stejně jako vy. Jejich srdce to vyžadují. Hvězdy po tom touží. Vesmír to potřebuje. Smích je nezbytný, aby mohla planeta pokračovat k vibraci lásky, radosti a míru. Smějte se s Maličkými!

~ Indigové děti, Lee Carroll a Jan Tober ~

 

23.1. 2012

BOUŘE

"Proč se dějí tyto bouře na tak posvátných místech, jako je toto?" divil se nahlas. Zazněl hlas Smutku… v jeho hlavě?

"Michael Thomasi, v této zemi by nebyly žádné bouře bez člověka, který je na cestě za svou lekcí.“

"Chceš říct, že kdybych tu nebyl, nebyla by tu žádná bouře?"

"Ano," odpověděl hlas Smutku.

"Ale já v ní nejsem. Nijak mne neovlivňuje."

"Přesně!" smál se Smutek. "Naučil ses používat Mapu! Věř tomu nebo ne, ale byli lidé jako ty na cestě, kteří mapu vyhodili příliš brzy s pocitem, že jde o nějaký druh žertu. Ty jsi viděl, o co jde a její následování se stalo součástí tvého života. Máš svou stopu v duchovním časovém rámci „TEĎ“, ale také se učíš porovnávat jej s lineárním časem, jak se pohybuješ na cestě sem. Proto, když se na dohled dostane lekce bouře, zcela se jí vyhneš a přečkáš jí v klidu a míru. Michaele, jsi vroucně milován.“

~ Cesta domů, Lee Carroll ~

 

25.1. 2012

INTERDIMENZIONÁLNÍ STUPNICE

Můžete být opravdu na dvou nebo třech místech ve stejnou dobu? Ano, můžete. Raději byste si na to měli zvyknout. Je to součástí nepředstavitelného a nespatřitelného. Možná, že vaše já v zrcadle je součástí energie jiného? Pokud tomu porozumíte, pak jste na nejlepší cestě pochopit, jak jste všichni součástí orchestru interdimenzionální stupnice… i když jste všichni jedinečným kouskem Boha. Stupnice zní nádherným tónem – melodií harmonie, melodií lásky. Je to melodie se vzkazem, který vám vypráví o tom, že jste věční a propojení.

~ Kryon, Kniha Deset - přijal Lee Carroll ~

 

27.1. 2012

EGO

Všichni lidé mají ego a je to jedním z největších mystérií pro ty, kdo nikdy nezažili dualitu. Nedělání chyb, ego je opakem lásky a mnoho z vás to ví. Je to rovnováha mezi egem a láskou, která je rozhodující. Všechny atributy duality jsou vhodné, předávané vám s láskou, vtištěny do vaší základní biologie. A je to to, co s tím uděláte, co je tolik ctěno. Ego zjemněné láskou se stává vhodným. Ve své surové nezjemněné podobě se stává nepřítelem lásky. Přemýšlejte o tom. Není zvláštní, že jed se stává léčivou substancí, když je přidána láska? Tak je to s egem.

~ Kryon, Kniha Šest - přijal Lee Carroll ~

 

29.1. 2012

ZMOCNĚNÝ

Abrahám tomu nemohl uvěřit. Řval radostí. Hodiny a hodiny ležel na břiše a modlil se, aby „Bůh něco udělal – Bůh sňal toto břemeno – Bůh změnil realitu.“ Nyní pochopil. On je součástí Boha! Abrahám měl změnit svou realitu absolutní silou uvnitř sebe. Abrahám to oslavil vzestupem na horu se synem na svých ramenou. Byl připraven vykonat cokoli, o co ho Bůh požádal. Poselství bylo jasné a Abrahám byl zmocněn učinit změnu sám.

Víte, jak tento příběh končí. Abrahám a jeho syn si na vrcholu hory udělali piknik! Není to tak morální, jak si to pamatujete? Nezní to jako lekce, kterou vám předávali? Je to o změně reality. Je to o síle Lidské Bytosti vytvořit vizuální řešení nejstrašnějších lekcí, jaké jsou možné. Je to o vítězství nad strachem a je to o míru.

~ Kryon, Kniha Osm - přijal Lee Carroll ~

 

31.1. 2012

NAŠE DĚTI

Pokud jednou přijde den, kdy budeme schopni přijmout sebe i své děti přesně takové jací jsme my a jaké jsou ony – pak věřím, že se dostaneme velmi blízko úplnému pochopení, co znamená „dobré“ rodičovství. Já to část bytí člověkem a je blízko – často velmi blizoučko – úplnému přijetí. Jedním z nejdůležitějších darů, které může rodič dítěti dát je dar přijetí jedinečnosti svého dítěte.

~ Svět dle pana Rogerse ~

 

hudba - Robert Haig Coxon - The Light (Světlo)

 

 

30.01.2012

 

O JMÉNĚ

 

 

Zde přichází Kryon k Lidským Bytostem, které zde sedí. Skrze realitu svého partnera vnímáme každého z vás, ale cítíme pouze vaše andělské jméno. To je jméno, které je energií rozpoznání a respektu ke kousku Boha, kterým jste v Univerzu. Dovolte mi, abych vám řekl, co toto "jméno" ukazuje. V první řadě vidíme i všechny oddělené části. Vidíme vás úplné - vidíme vás jako naši součást! S Bohem není žádná singularita, žádné části. Části jsou výsledkem toho, co se stane ve 3D. My jsme Multidimenzionální a "vidíme" kvantovost rodiny uvnitř vás. Vy jí nevidíte, ale my ano a jsme naplněni radostí ze znovusjednocení, protože Lidé k tomu nedávají příležitost často - k procesu, kdy se posadí a nechají nás obstoupit je a pocítit jejich duše - jako rodinu s rodinou.

 

~ Kryon, Kniha Dvanáct - přijato Lee Carrollem ~

 

ÚNOR

 

02.02.2012

GAIA JE VAŠÍ SOUČÁSTÍ
(o přírodních "katastrofách")


Můžete mít pocit, že jste tady - na tomto místě - náhodou a že jednoho dne dokážete uniknout posunu země (zemětřesení). Přemýšleli jste někdy nad tím, že je to právě naopak? Že vaše přítomnost tady je vaší "prací"? Jsou pracovníci světla, kteří sem byli umístěni pomocí synchronicity a skrze lásku, aby byli právě na těchto třesoucích se bodech! Jde o toto, drazí: když mluvíme o fyzické Zemi a o tom, čeho se lidé bojí víc než čehokoli jiného (že budou zavaleni kamenem, kusem skály či domu uprostřed noci; že se Země bude třást natolik, že bude v ohrožení celá rodina; nebo že dojde nečekaně k explozi vulkánu), jsem tu, abych vám o tom odhalil pravdu. A tady je: stačí místnost plná lidí vibrujících na vysoké úrovni (což nazýváme status vzestupu) vysílajících tento záměr a mohou změnit, co se ve vaší oblasti stane. Mohou změnit potenciál něčeho velkého v něco malé - pouze vědomým záměrem - protože Gaia odpoví. Gaia zareaguje! Gaia je vaší součástí - stejně jako je vaší součástí úder srdce.


~ Kryon, Kniha VII, přijato Lee Carrollem ~

 

 

 

06.02.2012

PRAVDA Zůstane PRAVDOU


Je něco, co byste si měli uvědomit a pochopit: Pravda zůstane pravdou... bez ohledu na to, v co se rozhodnete věřit. To znamená, že pravda o Abrahámovi a pravda o Eliášovi zůstala stejnou pravdou po eony věků. Jediné, co se zde mění, jsi ty. Tvoje rozjímání. Pravda zůstala stejná. Proč vám to říkám bude jasnější, až se tento překlad posune dál.


Chtěl bych, abyste se na chvíli hřáli na výsluní lásky, kterou pro vás mám. Přivedl jsem s sebou ty, kdo se posadí vedle vašich průvodců a budou k nim s láskou hovořit o tom, kým jste. Je zde přítomné vzrušení... pokaždé, když je Kryonovi dovoleno posadit se před takové, jako jste vy (pamatujte, že jste v "teď" stejně jako ti, kteří byli přítomni tomuto channellingu). Tato místnost je naplněna idylou.


~ Kryon, Kniha Dvě - přijato Lee Carrollem ~

 

 

 

07.02.2012

GEOMETRIE A ZÁKLAD 12

Už jsme vám řekli, že matematika Univerza je geometrickou matematikou. Má co dělat s tvary a energií kolem tvarů. Nemůžeme vám v tomto předat důležitější vzkaz, než abyste se podívali na metaforický symbolismus kolem řešení obvyklých matematických problémů. Ve skutečnosti vypovídají o vaší rodové linii, o muži a ženě a o vašich vztazích s Bohem! To všechno vychází z tvarů uvnitř kruhů. V každém úhlu a rohu je zpráva pro vás, kteří jste spirituální. V celé své kráse a jednoduchosti, drazí, je základní systém dvanácti. A ti z vás, kdo jsou matematiky a používají geometrii, porozumí kráse opakování šestek, trojek a devítek. V minulém channellingu jsme vám říkali o některých formách New Age. Ukázali jsme vám, jak Kryon vypadá a naznačili jsme vám význam a krásu vaší vlastní Merkaby. Uvnitř toho všeho jsou zprávy v podobě tvarů a barev. Geometrie je ve skutečnosti jazykem Univerza! Říkali jsme vám, ať se podíváte na šesticípou třídimenzionální hvězdu. Tato hvězda je konstruována uvnitř koule a sférická (kulovitá) geometrie je geometrií Vesmíru. Reprezentuje také veškerou dimenzionalitu. Je samozřejmě naplněna krásou dalece přesahující jednoduchost své formy... a je to vše založeno na 12.

 

~ Kryon, Kniha III - přijato Lee Carrollem ~

 

Poznámka M.K. :
3 - svatá trojice, trojná bohyně...
6 - za 6 "dnů" stvořen svět, šesticípá hvězda (Merkaba, Davidova či Šalamounova hvězda)...
9 – např. 9 je počet "základních" egyptských bohů...
12 - apoštolů, vláken (vrstev) DNA...

 

 

 

16.02.2012

OSLAVTE HODNOTU ČASU
(správné načasování)

Oslavte hodnotu času! Protože vy jste v lineárním časovém rámci a my ne - hovoříme k vám, co jste na druhé straně závoje. Mnoho z vás nyní rozumí, o čem teď mluvím, protože v této nové energii získáte sílu. Najdete hojnost a mír, po kterých toužíte.

 

V lineárním časovém rámci musí ještě nastat jedna událost než dosáhnete okna této příležitosti. Představte si vlak jedoucí po trati, zastavující na stanicích a vyzvedávající hráče i kousky puzzle. Když je puzzle kompletní, pak uvidíte toto "okno". Musíte ale počkat ve stanici, kam tato trať vede, protože vlak ještě vyzvedává další věci na cestě k vám. Takto se uskutečňují věci ve vašem lineárním čase.

 

~ Kryon, Kniha Jedna - přijato Lee Carrollem ~

 

 

 

17.02.2012

NIKDY DŘÍV

V lidské historii nebyl nikdy čas jako je tento. Závoj se odhrnul ještě více než před rokem touto dobou, kdy jsme byli společně v této místnosti. Uvědomění přichází z tolika míst! Probouzení a rozvzpomínání je "na denním pořádku" a je tolik Lidských Bytostí, které se probouzejí až do hloubi jejich božství. Začínají se dívat zpět na své životy a říkají: "Teď u...ž rozumím, proč jsem prošel tímto, proč tímto a proč tamtím." Povznášejí se nad pocity oběti, vinu, nenávist... Začínají odhalovat: "Ach, teď už tomu rozumím," říkají. Začínají vidět smysl ve svém životě.

 

~ Kryon, Kniha Devět - přijato Lee Carrollem ~

 

 

 

 

20.02.2012

 

INTERDIMENZIONÁLNÍ LIDSKÉ BYTOSTI

 

Interdimenzionální Lidské Bytosti, jste mimo jakékoli "linie", které jste kdy znali. Jsou pryč a staré způsoby myšlení zrovna tak. Je čas, kdy jste novou energii přijali za svou. Nabídnu vám nyní tuto vizualizaci: Chci, abyste kolem sebe shromáždili každého svého příbuzného, který kdy žil na této planetě a kterého si pamatujete nebo jej právě teď vnímáte. Přesuňte se do této vizualizace. Shromážděte kolem sebe i ty "problémové", které si pamatujete - mrtvé či živé. Obklopte se jimi. Jakmile to uděláte, zjistíte, že na interdimenzionální úrovni čekali, až to uděláte.

 

Pokud chcete, vytvořte tuto realitu. Učiňte ji pro sebe velmi reálnou. Pociťte to! Nyní chci, abyste se jim podívali do očí a u kterých to bude vhodné, těm řekněte: "Odpouštím ti". Pak se obklopte lidmi, se kterými pracujete a udělejte totéž. Dívejte se své rodině do očí a pusťte tu zátěž, kterou jste s sebou nesli - ohledně věcí, které byly vyřčeny, či situací, kdy jste měli pocit, že byly špatně.

 

Obklopte se celou rodinou a staňte se interdimenzionálními!

 

~ Kryon, Kniha Osm, přijato Lee Carrollem ~

 

 

 

 

 

21.02.2012

 

BLÍZKÁ BUDOUCNOST

 

Nyní mi dovolte, abych vám řekl o věcech, které jsou blízko (teoreticky v době vašich životů). Interpretujme tato slova opatrně, protože jsou to možnosti pro TEĎ. Nehovoří o budoucnosti, která by byla absolutně či empiricky daná - žádné takové věci nejsou. Dokonce i potenciály a načasování, které vám sdělím se mění v závislosti na Lidském vědomí. Nyní jsou v chodu některé věci, které vás mohou udivit a já vám je předám pouze v tomto krátkém vzkazu. Vyřeší totiž neřešitelné, jednu z největších skládaček moderní doby a něco, o čem si mnoho lidí myslí, že se nedají vyřešit.

 

V tento moment, kdy spolu hovoříme - v roce 2009, v měsíci listopadu - hovořím o možnostech pro planetu. (Pozn. Kryon zde dal "datovací razítko" pro budoucí čtenáře.) Je několik diktátorů ve staré energii, kteří okupují energii ve velkých místnostech (Valné Shromáždění) a oni sami odejdou. (Toto jsou diktátoři, kteří mají legálně křesla ve Valném Shromáždění jako leadeři určitých zemí a členové UN - Spojených národů). Viděli jste to už předtím. Jednoduše sami sebe sesadí, protože budou naprosto mimo realitu toho, co jejich lidé chtějí. Jejich stará energie odejde s nimi a jejich vlastní lidé je odstraní. Již jste to několikrát viděli v některých zemích v uplynulých 20 letech.

 

~ Kryon, ve Spojených národech (UN) 2009 - přijato Lee Carrollem ~
2009-11-13, Kryon - Společnost pro osvícení a transformaci

 

 

 

 

22.02.2012

 

VNITŘNÍ DÍTĚ

 

Mnohokrát jsem hovořil o energii Vnitřního dítěte, která patří ke každému člověku. Mnozí Kryona kritizovali za vnášení této energie s tím, že neměli dobré dětství a že pokud se aktivně snaží rozpomenout, pak znovu prožívají hrozné zážitky. Ti, kteří toto říkají, jsou natolik zabředlí v bahně záležitostí svého dětství, že jim chybí celistvý pohled. "Znovu toto vnášejí do svého života" místo aby v tom viděli světlo... a jejich komentáře to odsouvají, zatímco se motají v kruhu toho, že byli jako děti oběťmi. Požehnaný je ten, kdo se naučí ukončit tyto věci ve svém současném životě a radovat se z toho, co je TEĎ...

 

"Vnitřní dítě" není nutně jen vaše historie, ale i vaše lidství obecně. Pokud jste měli úžasné dětství, pak jej použijte, abyste si vzpomněli, jaké to bylo - nemít žádné problémy; kdy jste se starali jen o to, jak dlouho si můžete hrát. Neexistovaly pro vás žádné záležitosti ohledně peněz a vztahů. Rodina vás neznepokojovala a neměli jste mnoho dní smutku z jakéhokoli důvodu, protože jste byli vždy milováni.

 

~ Kryon, Kniha Dvanáct - přijato Lee Carrollem ~

 

 

 

 

26.02.2012

 

ENERGIE VĚCÍ

 

OK, energie kolem emocí je zřejmá, ale jak je to s "energií věcí"? (Toto je spíše rozšíření pro ty, kdo sáhli po této knize náhodou v metafyzickém knihkupectví.) Může mít věc energii? A co krystaly? Samozřejmě. Mnoho lidí ve skutečnosti cítí tuto energii svýma rukama. - A co věci, které milujete, jako třeba fotografie vaší matky či otce nebo vaše coby dítěte? Ano! Děje se to, že se zkombinují věci, které vytvoří tuto energii. Někdy, jako v krystalu, je téměř úplně obsažená v daném předmětu. Jindy, jako třeba u fotografií, je to o vašich vzpomínkách a situaci kolem pořízení této fotografie. V obou případech je však ve věcech (či kolem nich) energie tvořená rozmanitými atributy.

 

~ Kryon, Kniha Dvanáct - přijato Lee Carrollem ~

 

 

 

27.02.2012

 

PARTNERSTVÍ S BOHEM

 

Někteří říkají: "Pustím svůj život a nechám Boha, aby jej převzal!" Toto ale není to, co po vás žádáme, drazí. Nechceme, abyste cokoli nechávali jít (pouštěli). Místo toho si přejeme, abyste se pevně chopili situace s veškerou silou, kterou máte v tomto Novém Věku a převzali kontrolu s partnerem, který to vidí z nadhledu... - Toto je "partnerství s Bohem". Někteří z vás říkají: "Odevzdám svůj život a dovolím, ať se stane Boží vůle." A my říkáme NE! Neodevzdávejte! Místo toho se mu oddejte. Oddat se znamená převzít život a žít jej v partnerství s Bohem. Toto partnerství přeci znáte...

 

~ Kryon, Kniha Šest - přijato Lee Carrollem ~

 

 

 

28.02.2012

 

VELKÁ LEKCE

 

Jednoho léta, v půli Semináře, jsem byl na víkendové dovolené v jednom městečku v Nové Anglii. V neděli jsem se rozhodl vyslechnout kázání místního kazatele v kapli. Bylo to nejhorší kázání, jaké jsem si kdy dovedl představit. Seděl jsem v kostelní lavici a myslel si: "To je proti všem pravidlům, která nás o kázání učí. Jaká ztráta času!" To jsem si myslel až dokonce kázání, ale pak se stalo, že jsem spatřil osobu vedle mne - měla slzy v očích a šeptala: "Řekl přesně to, co jsem potřebovala slyšet." Tehdy jsem pochopil něco velmi důležitého o této službě. Ta žena vedle strádala. A nějak se stalo, že se slova z toho nešikovného kázání proměnila v poselství, které hovořilo k jejímu srdci. Na druhou stranu - já jej soudil a proto jsem neslyšel nic z toho, vnímal jsem pouze chyby.

 

Je to už dávno, ale vliv toho kázání na tu ženu se proměnil v jednu z velkých lekcí mého života. Děkuji tomu kazateli i naslouchající strádající ženě. Teď už vím, že prostor mezi osobou, která dělá to nejlepší, aby doručila dobrou zprávu, a strádající naslouchající osobou, je posvátným územím. To, že jsem si to uvědomil, mi umožnilo odpustit si, že jsem se ten den stal "žalobcem". Ve skutečnosti mne zážitek z toho dne v Nové Anglii podnítil k tomu, abych se stal lepším advokátem, lepším "sousedem", kdekoli jsem.

 

 

~ Mr. Rogers / Fred Rogers ~

 

BŘEZEN

22.03.2012

 

 

V "TEĎ" (PŘÍTOMNÉM OKAMŽIKU)

 

Opět k vám přicházíme s omluvou, že paradigma nové energie jde někdy proti původní Lidské přirozenosti. Někteří z vás zjišťujete, že vaše potřeby nejsou splněny předem, ale v poslední vteřině. Vy, kteří to zažíváte, nyní víte něco o tom, jaké to je žít v "TEĎ". Ale to je způsob, jakým Bůh pracuje - odpovědi dostáváte tehdy, když je potřebujete a obvykle ne dříve.

Pochybujete o tom, že víme, kdo jste? Mluvím teď ke každému srdci. Přišli jste sem na toto místo nebo čtete tato slova a my k vám cítíme velikou úctu - úctu k entitě uvnitř vás, která hýří nádhernými vířícími barvami; úctu k tomu "zlatému" uvnitř vás, které má "křídla", která může roztáhnout do vzdálenosti 27 stop! Energie, kterou každý z vás nese je úžasná! Víme, jak vypadá vaše Merkaba. Známe barvy, které nesete. Známe vaši duchovní rodinnou linii. Víme, kde jste byli a ctíme vás! Už jen ti, kteří jsou zde v místnosti, mohou změnit energii planety. Tolik síly tu je.

 

~ Kryon, Kniha Sedm - přijato Lee Carrollem ~

 

 

26.03.2012

 

Dobrý Čas Začít Něco Nového

 

Nebojte se Boží lásky. V tomto vzkazu přichází Duch a Rodina, aby vás navštívili, objali vás a drželi. Víme, proč tu jste. Víme, proč jste v této místnosti a proč se čtenářovy oči dostaly na tuto stránku. Víme, čím jste prošli... A teď je dobrý čas pro začátek něčeho nového. Je to nádherný čas pro uzdravení. Cítíte tu ideální příležitost?

 

~ Kryon, Kniha Deset - přijato Lee Carrollem ~

 

 

29.03.2012

 

ESENCE DUCHA

 

Kolem vás jsou aspekty, kterých si možná nejste vědomi. Jedním z největších je toto: Jsem zde, abych vám řekl o entitě, která má vaše jméno, které se říká Člověk a která se zdá být kompletní, ale není. Část z vás v ní není! Už jste slyšeli výraz "Vyšší Já". To je přesné. Část tohoto vašeho Vyššího Já plánuje setkání, spolu-tvoří s dalšími Vyššími Já, aby vytvořila synchronicitu - spolu s vámi vytváří novou realitu.

 

Vím, že to může být matoucí a budeme o tom později ještě znovu hovořit. Pochopte, že když hovoříme o interdimenzionálních záležitostech, musíme používat metafory.

 

Poslouchejte bedlivě. Mohou to být koncepty, kterým možná na poprvé neporozumíte. Část z vás zde není. Část z vás je v tom, co někteří z vás nazývají "průvodci a andělé" kolem vás. My to nazýváme energie. Nemohou být počítáni, protože jsou jedním a nekonečným. Veškerou esenci ducha máte neustále kolem sebe. A tato esence je milující esencí, připravenou k aktivaci pomocí soucitu.

 

~ Kryon, Kniha Devět - přijato Lee Carrollem ~

 

30.03.2012

 

UDRŽENÍ ENERGIE

 

Předáním pochodně začal odchod entit udržujících místa ze Země. Předaly svou zodpovědnost vám. Je to tak: od úplného začátku byla na planetě rovnováha energií, která měla zůstat stálá a i její množství mělo zůstat stejné. Lidé by ji sami neudrželi a proto byly na planetě entity, které udržovaly energii míst. Malí lidé (trpaslíci), dévy – ti, co obývali skály a ti, co byli v povětří. Ano, všichni byli skuteční, ačkoli mnoho z nich nebylo ve vaší dimenzi. Jakmile na planetu přišlo více lidí, začali postupně odcházet jeden po druhém, aby energie zůstala stejné. Nezaměňujte nyní rovnováhu energie s vibrační úrovní, protože energie musí zůstat stejná! To, co se může vaším přičiněním změnit je vibrace, která je měřena duchem.

A toto předávání pochodně započalo toho měsíce dubna a vyvrcholilo zkušeností 12:12. A o tom ve skutečnosti 12:12 je. Byl to čas, kdy začali odcházet poslední. A když se navrátili na planetu, ohlédli se zpět a řekli: „Je úžasné, jak lidé dokázali navýšit svou vibraci na takový stupeň, že dokázali sami udržet (obsáhnout) veškerou energii.“

~ Kryon, Kniha Tři - přijato Lee Carrollem ~

 

(Pozn. MK: při překladu tohoto miniposelství jsem si vzpomněla na Tolkienova Pána prstenů a odchod přírodních bytostí - proto ta úvodní fotografie… Bohužel text neobsahuje informaci, o který rok se jedná nebo zda jde o opakovanou událost…)

 

 

Zdroj: e-mailové „Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (https://www.kryon.com/)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (https://www.posvatnesrdce.cz/). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.