Kde je možné knihu koupit

09.04.2014 20:43
 
 

 

V České republice:

 

Úplně nejlevněji a nejrychleji lze knihu objednat přímo u našeho koordinátora Ládi Mlčáka:  mlcaklad@seznam.cz  (tam také směřujte případné další dotazy ohledně objednávek jeho prostřednictvím)

   Pro objednávky na této adrese platí tyto ceny:

    kniha: 280 Kč/ks 

     plus poštovné a balné 

  Platební podmínky:

Knihu je možné zaplatit jednak bankovním převodem nebo také poštovní složenkou na účet, jehož číslo vám sdělíme v rámci potvrzení vaší objednávky, vč, i variabilního symbolu (VS).


Možná je též platba při dodání knihy na dobírku,. Tento způsob však cenu doručení zvyšuje o další poštovní poplatek 40-55 Kč dle výše dobírané částky a hmotnosti zásilky.


Doprava
1 knihu zašleme prostřednictvím České pošty jako doporučenou zásilku.

Poštovné a balné pro 1 knihu je 75,-Kč, pro 2 knihy 110 Kč, pro 3 a více knih 130,.- až 145 Kč, dle počtu knih, tedy jejich hmotnosti.

 

Osobní převzetí:

Pro pražské zájemce o knihu existuje možnost osobního vyzvednutí knihy, bez poplatků, v centru Prahy, přibližně asi 200 m od náměstí I.P. Pavlova. Vzhledem k tomu, že jde pouze a jen o výdejní místo, přesnou adresu sdělujeme jen konkrétnímu zájemci, po zaplacení ceny knihy, abychom předešli nedorozuměním.

 

 

Další prodej: Tuto knihu nabízejí i další e-shopy a kamenné prodejny. Zeptejte se u svého knihkupce... 

 

 

Budeme rádi, když o této knize řeknete i dalším (podobně cítícím) přátelům. Čím větší bude o knihu zájem, tím dříve vám budeme moci nabídnout další Kryonovy knihy... (stejně úžasné).

 

Předem děkujeme.