Kde je možné knihu koupit?

04.04.2016 12:42

 

Tuto knihu lze objednávat tak jako všechny předchozí tituly Kryonových knih, prostřednictvím mailu mlcaklad@seznam.czTak budete mít opět možnost využít zvýhodněnou cenu.

 
V mailu uveďte, prosím, název titulu, počet kusů, jméno a adresu. A prosím, uvádějte i své č. mobilu. Slouží to také k tomu, když nastane případ, že jste nedostali od pošty lístek s oznámením zásilky. Budeme vás moci informovat asi 3 dny předtím, než by pošta zásilku vrátila (dostáváme elektronické oznámení, že zásilka bude vrácena.

A v případech, kdy zásilka obsahuje více knih a je odesílána jako balík do ruky vás pošta vyrozumí o dodávce smskou.

 

Cena

Stejně jako v předchozích případech platí naším prostřednictvím cena speciální, zvýhodněná, ve výši 385,- Kč  (základní maloobchodní cena knihy je 430,-Kč)

Plus poštovné (dopravné), balné a příp. ještě i doběrečné u zásilek na dobírku.

V případě osobního převzetí ve výdejním místě odpadá platba těchto poplatků

 

Pro zájemce ze Slovenska níže doplňuji cenu v eurech – (v návaznosti na dnešní kurs, 3.4. 2016. Proto může být v době objednání cena mírně jiná.) -  14,55 €. (Plus poštovné a balné - více info již mailem).

 

Platební podmínky:

Knihu je možné zaplatit jednak bankovním převodem nebo také poštovní složenkou na účet, jehož číslo vám sdělíme v rámci potvrzení vaší objednávky, vč, i variabilního symbolu (VS).


Možná je též platba při dodání knihy na dobírku,. Tento způsob však cenu doručení zvyšuje o další poštovní poplatek 40-55 Kč dle výše dobírané částky a hmotnosti zásilky.

 

Doprava
1 knihu zašleme prostřednictvím České pošty jako doporučenou zásilku.

Poštovné a balné pro 1 knihu je 75,-Kč, pro 2 knihy 110 Kč, pro 3 a více knih 130,.- až 145 Kč, dle počtu knih, tedy jejich hmotnosti.

 

Osobní převzetí:

Pro pražské zájemce o knihu existuje možnost osobního vyzvednutí knihy, bez poplatků, v centru Prahy, přibližně asi 200 m od náměstí I.P. Pavlova. Vzhledem k tomu, že jde pouze a jen o výdejní místo, přesnou adresu sdělujeme jen konkrétnímu zájemci, po zaplacení ceny knihy, abychom předešli nedorozuměním.