Kde je možné knihu koupit?

14.11.2015 13:44

 

Knihu je možné objednat přímo u nás, konkrétně u našeho koordinátora Ládi Mlčáka: mlcaklad@seznam.cz  nebo kniha@transformace.info - tak budete mít opět možnost využít zvýhodněnou cenu. V mailu uveďte název titulu, počet kusů, jméno a adresu. Od počtu tří objednaných knih, prosím, uvádějte i své č. mob. Pošta vás pak vyrozumí o dodávce telefonicky, většinou smskou. Těšíme se na vaše objednávky, jen prosíme o trpělivost s jejich vyřizováním. Objednávek při každém zveřejnění chodí opravdu mnoho - z čehož máme pochopitelně velkou radost. 

 

Maloobchodní cena je 285 Kč/ksod nás ji můžete mít za 250 Kč/ks + poštovné a balné. ..
Pro slovenské čtenáře je cena 9,45 EUR/ks + poštovné a balné. (V návaznosti na kurz z 13.11.2015, při objednání se může mírně lišit.)
 

POZOR!!! Vychází zároveň i Kniha Pět, proto doporučujeme objednat obě knihy zároveň.

 

Platební podmínky:

Knihu je možné zaplatit jednak bankovním převodem nebo také poštovní složenkou na účet, jehož číslo vám sdělíme v rámci potvrzení vaší objednávky, vč, i variabilního symbolu (VS).


Možná je též platba při dodání knihy na dobírku,. Tento způsob však cenu doručení zvyšuje o další poštovní poplatek 40-55 Kč dle výše dobírané částky a hmotnosti zásilky.


Doprava
1 knihu zašleme prostřednictvím České pošty jako doporučenou zásilku.

Poštovné a balné pro 1 knihu je 75,-Kč, pro 2 knihy 110 Kč, pro 3 a více knih 130,.- až 145 Kč, dle počtu knih, tedy jejich hmotnosti.

 

Osobní převzetí:

Pro pražské zájemce o knihu existuje možnost osobního vyzvednutí knihy, bez poplatků, v centru Prahy, přibližně asi 200 m od náměstí I.P. Pavlova. Vzhledem k tomu, že jde pouze a jen o výdejní místo, přesnou adresu sdělujeme jen konkrétnímu zájemci, po zaplacení ceny knihy, abychom předešli nedorozuměním.

 

 

Tuto knihu lze koupit i v některých knihkupectvích (např. u Džoudyho) či některých e-shopech.