Komunikace s Průvodci

12.07.2013 12:05

 

Otázka: Kryone, kdy budeme v této nové energii schopni lépe komunikovat se svými průvodci?

 

Odpověď: Otázka by měla znít: „Kdy budeme schopni slyšet lépe?“ Skutečnost je, že se stáváte mnohem interdimenzionálnější než kdykoli předtím. To umožňuje, abyste uslyšeli plynulý proud komunikace, který zde vždy byl. V roce 2000 jsme o tom mnohokrát hovořili a poukazovali jsme na to, že musíte být ochotni změnit paradigma svých minulých představ o tom, jak tato komunikace probíhá. Když meditujete, používáte stále 4D představy, a nic moc se pro vás nemění.

 

Seďte před Duchem (Svatým) a požádejte, abyste byli schopni naladit se na „třetí jazyk“. Nevyhrazujte si už žádný čas pro „naslouchání a ptaní se (žádání)“. Místo toho hovořte s Duchem a oslavujte svůj život každou hodinu svého dne. Buďte připraveni „uslyšet“ myšlenky, nápady a vnímat milující energie ve svém každodenním životě, kdy na to energie dozraje, a ne během toho, co byste mohli nazvat „spirituálními momenty“.  

Dovolte mi, abych se vás zeptal na toto: Pokud byste potřebovali mapu na své cestě, čemu byste dali přednost? (1) Aby vám mapa byla vysvětlena při soukromém „sezení“ před cestou, abyste si to všechno zapamatovali a pak použili v průběhu cesty? Nebo (2) Dynamickou mapu, která by k vám hovořila přesně v okamžiku, kdy byste potřebovali vědět, kde se nacházíte a kam jdete? To je rozdíl mezi starou a novou energií. 

 

Přeložila Marie Kuchařová