Kryon v Seattlu 1

10.09.2022 19:34

Kryon v Seattlu 1


Tento Kryonův živý channeling přijal Lee Carroll v Seattlu, WA, 10. září 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Je to krásná energie být s těmi, kteří se chtějí otevřít tomu, že možná existuje něco víc, než co znají, nebo jim bylo řečeno. Žijete v době, která se mění. Začínají se objevovat nová paradigmata. Nové způsoby myšlení a některé z věcí, které jsem vám říkal už dávno, se začínají stávat skutečností. Mého partnera o tom uslyšíte mluvit ještě dvakrát. Ti, kdo věří, že tato planeta trpí a dostává se do míst, která jsou nebezpečná, negativní a nahánějí strach, zažívají přesně to, co jsem řekl, že se stane.

Když se objeví světlo, něco se stane. Když to přenesete do své vlastní reality, když půjdete na místo ve svém domě, na které se dlouho nesahalo, možná je ve sklepě, možná je prostě jen v potemnělé komoře, a začnete přemisťovat věci, spatříte to, co tam vždycky bylo. Možná jsou tam brouci, špína, hlodavci. Možná je tam něco ošklivého a vy si hned řeknete: „To všechno tam bylo. Pojďme se toho zbavit. Pojďme to uklidit.“ Ale faktem je, že ve vaší domácnosti to bylo vždycky.

Teď, když na to dopadlo světlo tak, jak jste si přáli, vypadá to ošklivě. Takto v tuto chvíli vypadá planeta. A řekli jsme vám, že nejenže se věci začnou ukazovat, když se rozsvítí světlo, ale že jsou i tací, kteří je chtějí udržet v temnotě. Budou se snažit světlo opět vypnout, abyste to neviděli. Věci se začínají odhalovat, jsou ošklivé. Ale kvůli odhalení se pak objeví strach, úzkost, akce a pak jsou tu ti, kteří říkají: „Musíme to vyčistit.“

Řekli jsme vám, kdy k tomu dojde, a to se také stalo. Řekli jsme vám, abyste byli připraveni na to, co jste nečekali, a ono to nastává. Jsou tací, kteří by vás rádi vrátili do roku 1943. A válka, která je na planetě právě teď, vypadá přesně jako tehdy. Toto je jejich reakce: „Nedovolte, aby se ukázalo světlo. Nedovolte, aby se věci, o kterých nevím, staly mým sousedem.“ A vy to vidíte a já vám o tom řekl.

Pokud začnete chápat, že jde o reakci na světlo a že světlo zvítězí, začne se měnit to, o čem si myslíte, že by mohlo být výsledkem. Místo toho, abyste se krčili ve strachu, je možná načase ukázat více světla. To všechno je  metafora. A někteří říkají: „To je ale příliš zjednodušené.“ Co kdybych vám řekl, že šířit světlo je jednoduché? Souvisí to se soucitem a laskavostí a s tím, že se na věci možná díváte jinak. To všechno je možné. Dnes máte na výběr jako nikdy předtím.

Chtěl bych vás seznámit s fyzikou a historií. Chci vás vzít na místa, která jste nečekali. Nazvu to „Případ Božství". Takové channelingy mají fyzikové rádi, protože vám poskytnu informace, které jsou v rozporu se vším, co se dnes považuje za pravdu.

Jak popíšete to, co je Tvořivý zdroj – ten Tvořivý zdroj, který existoval vždy, ještě předtím, než byly stvořeny vesmíry? Něco takového, co člověk jen těžko dokáže pojmout, energie, nesmírná, víc než nesmírná, větší, než si dokážete představit, ohromná. A kdybyste tu energii dokázali definovat, byla by nedefinovatelná. Kdybyste ji mohli vtěsnat do svých trojrozměrných ohraničení, byla by to čistá láska. A to je vše, co je, dalo by se říci, ve věčné černi, a přesto je to věčné světlo. Je to nepopsatelné, nevysvětlitelné, a přitom to tam je.

Dnes dostává mnoho jmen, mnoho názvů. Často to nazýváte Bohem. To je vaše perspektiva na této malé planetě, kde si myslíte, že jste sami. A ještě předtím, než byl čas časem, než jste mohli mít pojem času, ve zdroji, který neměl žádné rozměry, protože ty ještě nebyly definovány, tento zdroj lásky vytvořil to, čemu budeme říkat multiverzum. Když se v tuto chvíli podíváte na vesmír, stále si nejste vědomi toho, co se mohlo stát, aby vznikl váš vesmír.

Nejste si vědomi, že existuje mnoho vesmírů, a přitom tomu tak je, což je pro vás nepředstavitelné,  když se podíváte, jak velký je váš vesmír. Přemýšlejte o mnoha z nich. A otázka by mohla znít: „A kde jsou?“. A odpověď zní ano. Každý z nich je dimenzionálně specifický. Mohly by být jeden na druhém a vy byste to nikdy nepoznali.

A čas od času se tato multiverza velmi zajímavým způsobem střetnou. Ne fyzicky, ale dimenzionálně. Řeknu vám, že existuje něco, čemu se říká dimenzionální membrány. To by byla energie dimenze, která obklopuje dimenzi. Představte si, že by se váš vesmír nacházel v jakési bublině a tato bublina by byla jeho vlastní dimenzí nebo vašimi dimenzemi. Ostatní vesmíry mohou být ve skutečnosti její součástí, ale čas od času se neobvyklým způsobem spojí tam, kde se střetnou membrány dimenzionality. A není to fyzická kolize. Není to srážka hmoty s hmotou. Je to srážka dimenzí.

A když se tak stane, uvolní se při tom obrovské množství fyzické energie. A z jednoho vesmíru do druhého nebo dokonce ze dvou do jednoho jednoduše explodují do nového. To je, přátelé, velký třesk. Velký třesk je i dnes zpochybňován. Měl by, protože to přece nedává smysl; že by z ničeho najednou vzniklo všechno? Více než nevysvětlitelné, téměř bláznivé, a přesto jste si to mysleli. Protože všude, kam se podíváte, to vypadá, že to vzniklo z jednoho zdroje a odtud to explodovalo. Právě jsem vám řekl proč.

Když váš vesmír začal a stal se dalším vesmírem, jeho chemie a veškerá fyzika byla jedinečná. Dalo by se říci, že měl svůj vlastní dimenzionální zvrat, aby se stal tím vesmírem, který vidíte dnes.

A teď ještě něco pro fyziky. Když se spojí dva nebo více multiverz, které mají jedinečné dimenzionální vlastnosti, aby explodovaly v další nový, často se jedná o multidimenzionální vesmír. Takže zatímco si myslíte, že víte, v jaké dimenzi se nacházíte – například právě teď na této planetě jste ve čtyřech, i když vědci tvrdí, že jich je jedenáct nebo více – víte, že je tam ještě něco dalšího, možná neviditelného. Způsob, jakým fungují věci, s nimiž nepracujete každý den.

Ale dovolte mi, abych vám řekl něco, co fyzikové objeví. Díky vaší technologii se v budoucnu budete možná moci podívat na některé z těch mnoha galaxií, které právě začínáte objevovat. Díky vaší nové technologii se podíváte do dříve černé oblohy a odhalíte milion dalších galaxií. To vám vyrazí dech. Ale jak se vaše technologie ještě zdokonalí, budete je moci zkoumat novými nástroji. Ne nutně je vidět, ale poznat jejich vlastnosti. A vás fyziky možná vyděsí, že některé galaxie nemají stejnou fyziku jako ta vaše. To je pozůstatek ze srážky membrán. Až k tomu dojde a bude o tom informováno, chci, abyste si vzpomněli na tento channeling.

Jak velký je Stvořitel? Kolik je v něm lásky a co se stalo dál? V každé galaxii, včetně této, by se chemie, která se podílela na stvoření, nakonec mohla svým způsobem spojit a vytvořit život. Život je všude, drazí, všude. Až ho začnete nacházet, a vy ho najdete, mikrobiální, ve své vlastní sluneční soustavě, možná oceány a život na měsících jiných planet, až ho najdete, budete překvapeni? Většina ne, ale to vás okamžitě přivede k myšlence, že nejste sami.

Takový život, jaký máte na této planetě, nebylo tak těžké založit. Na této planetě to trvalo pět pokusů, než jste dosáhli fotosyntézy. Byli jste trochu pozadu, jak říkáme, a v tomto vesmíru, ve slunečních soustavách, které nemůžete vidět ani teleskopem, bylo tolik jiných planet, které se vyvinuly jako vy. Chemie byla stejná. Fyzika byla stejná. Nemuseli se nutně vyvinout v mnohoruké a čtrnáctioké a třináctinohé. Vyvinuli se ve tvory, kteří vypadají podobně jako vy, protože taková je chemie a taková je fyzika a nikde v tomto vesmíru a v této galaxii není jiná, která by pro vás vytvořila něco tak odlišného. Až se s nimi setkáte, budou vám podobní. Šokuje vás to?

Jsou všude. Jsou však od sebe tak daleko, že by to vyžadovalo něco jako velmi vysokou technologii nebo možná víc než technologii, nazvu to energií duše, atributy božství, aby bylo možné cestovat z jednoho místa na druhé prostřednictvím toho, co jste nazvali propletením (entaglementem), prostřednictvím toho, co je víc než fyzika, ale pro vás je to nyní na hranici magie. A právě tam se s nimi pravděpodobně setkáte jako první.

Stalo se to tady. Když ta energie duše, poprvé ji nazvu energií duše, energie lásky, která tu byla vždycky, větší, než si dokážete představit, ten Tvořivý zdroj, když tu byl, vytvořil něco jiného: miliardy, biliony kousků sebe sama, které se pak dostaly na planetu a staly se součástí života, který se tam vyvinul. Každá planeta, která měla takový život, jaký jste měli vy, prožila okamžik probuzení, kdy přešla od biologie k božství a byla jí předána duše. U vás tomu nebylo jinak.

Jaký je váš příběh stvoření? Přemýšlejte o tom. V této kulturní oblasti, kde sedím, je to příběh Adama a Evy. Lidé, kteří neměli božský vzhled, ho dostali stejně jako vy a všechno se změnilo. Když se zeptáte domorodců po celé této planetě, budou mít svůj vlastní příběh o stvoření, ale je to přesně takto. Lidé vypadající stejně jako oni obdrželi božství. Tehdy sestoupilo to, čemu říkáte Bůh, a předalo vám něco, co jste neměli – duši.

Na této planetě, na této Zemi, to můžete sledovat zpětně, a to skutečně vědecky. Bylo to v době, kdy jste přešli z 24 chromozomů na 23. Něco se stalo. Sledujte to. Uvidíte to. Už nejste takoví, jací jste byli na začátku. Každý z vás má božskou duši. To učí téměř každý systém víry. Ale lidé udělali něco, co většina z nich. Viděli božskou duši. Uvěřili, že existuje Stvořitel. Nazvali ho Bohem, ale udělali z něj to jediné, co znali – člověka. A vzali ten zdroj lásky, který stvořil všechny multiverza, a udělali z něj člověka, jakéhosi otce. A otcové na všech planetách se vyznačovali disciplínou, pravidly, odměnou, trestem a z toho se stal ten krásný zdroj lásky. Polidštili jste Boha.

To se dělo od samého počátku. Řekové v tom byli nejlepší. Udělali své bohy dysfunkčními. A tak bohové šli ven a probodávali se navzájem a všechno to další. To byl pro vás Bůh. Dysfunkční Bůh, který vás tak miloval, že by vaše děti navždy mučil, kdybyste něco neudělali.

Nechci nikoho z vás urazit, protože se to začíná měnit. Ale drazí, do této chvíle je to, jako byste si všichni hráli s panenkami a Bůh byl jednou z nich. A netušili jste, že je mnohem větší a co všechno můžete s božstvím ve vás udělat, když odhodíte všechny humanistické části, které vám byly řečeny.

Jste na to připraveni? Upustit od myšlenky, že snad existuje Bůh, který vás někdy trestal? Místo toho existuje Bůh, který chce, abyste vstoupili do své duše a setkali se s tím, možná poprvé, co je větší vy. Není zajímavé, že téměř celé lidstvo při svém příchodu hledá něco většího? Je to intuitivní. A co kdyby to větší bylo větší vy?

Tady se zastavím a budu pokračovat v Kruhu dvanácti a v tom, co to znamená a co to je. Udělal jsem to dnes proto, abych vám poskytl širší obrázek skutečnosti. Zahrnul jsem vědu, abyste se, až se to prokáže, mohli podívat na tento channeling a říct: „Měl pravdu. A pokud měl pravdu v tomto, možná byla pravda i všechno ostatní."

Ten milující zdroj, který vás stvořil, vás také zahrnul jako Stvořitele. Část toho milujícího zdroje, který stvořil multiverza, je ve vás a vždy bude. Byli jste tam, když se to stalo, když se to stvoření odehrálo předtím, než byla stvořena multiverza, a budete tu navždy. Dlouho poté, co zanikne tento vesmír. To je láska Stvořitele. Neexistuje žádný trest, pouze bezpodmínečná láska a soucit s vámi. Proč se s ní neseznámíte? Není to tak těžké.

Já jsem Kryon zamilovaný do lidstva.

A tak to  je.

~ Kryon

Zdroj: www.kryon.com  –  Kryon channeling AM  - MP3 - min. 17:40

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Iva M. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem vesmíru, galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE