Kryon v Seattlu 2 - Kruh dvanácti

10.09.2022 19:34

Kryon v Seattlu - Kryonův channeling v Kruhu Dvanácti


Tento Kryonův živý channeling přijal Lee Carroll v Seattlu, WA, 10. září 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon.

Pojďte blíž. Toto je pozvání. Přijít trochu blíž znamená mnohem víc, než si myslíte. Tato slova jsem začal říkat teprve nedávno. Je to prosba, aby ti, kdo naslouchají, pochopili, že může existovat způsob, jak posílit duchovnost nebo onu víru ve vyšší moc. Posílit ji nad všechno, co vám kdy bylo řečeno.

Lidstvo žije a dýchá ve čtyřech dimenzích. Čtyři dimenze, ve kterých žijete: výška, šířka, hloubka, čas, ale je toho mnohem víc a vědci to vědí. Nežijete a nedýcháte v mnoha dimenzích, které rozeznáváte, ale vždy tu byly. Teprve nedávno si biologové uvědomili, že část toho, co nazýváte svým jádrem, DNA, má vícerozměrné aspekty. To je základ kvantové biologie. Studium vás samotných odhaluje, že jste multidimenzionální, více než čtyř(dimenzionální).

Je to zvláštní představa, že by ve vás mohly existovat reality v realitách, že? Ale vědci to začínají rozebírat a zkoumat a věci se nyní odhalují. Takhle začínáme a vždycky to tak děláme, zejména pro ty, kteří to ještě neslyšeli.

Na této planetě dochází k posunu a ten posun nespočívá jen v tom, že přichází více světla. Posun není jen v tom, že se začínají dít věci, které věci rozvíří. Je tu jiný druh posunu. Je to posun, který lidem umožňuje myslet ve větším měřítku. Běžným lidem na celé Zemi se začínají dít věci, které je dříve ani nenapadly. „Myšlení mimo ´krabici´“ - „Netradiční, neotřelé myšlení“ se říká tomu, když začnou analyzovat to, co jim bylo řečeno. A někteří z nich kroutí hlavou a říkají: „To nemůže být úplně správně. Musí toho být víc.“

A na to se spoléháme. To je to, co jsme vám říkali, že přijde. Nevytvoří se planeta, která by náhle vzestoupila nebo náhle přestoupila na jinou víru. Vytváří to planetu, která se začne dívat na pravdu, kterou si dosud neuvědomila. Znovu to uslyšíte od mého partnera. Neuvědomované věci jsou věci, které tu vždy byly, ale nebyly vidět. Mohli byste to nazvat pomalým probouzením téměř všech. Mění to to, co lidé očekávají a chtějí. Nakonec to začne měnit ty, kteří mají možnost volby ohledně svého vedení a začnou chtít mít ve vedení ty, kteří jsou více soucitní a méně naštvaní, ty, kteří mají představy o kompromisu namísto těch, kteří jedou ve vyjetých kolejích.

A tím to všechno začíná a my jsme řekli, že je třeba hledat. Nestane se to rychle, drazí. Začnou se měnit zavedené způsoby, které vždy existovaly. Dochází k probuzení toho, co je správné a co ne, co je únosné a co ne. A to je to, co se právě teď na planetě děje. Zítra se to dozvíte od mého partnera, říká se tomu velký posun. Je to pomalé, ale začíná to měnit myšlení, postoje. Někteří se poddávají strachu, protože změnu nechtějí. A jiní (minulost) opustí, protože si uvědomují, o co přicházejí. Je tam něco jiného.

Kruh dvanácti využívá něčeho, co jsem vždycky chtěl učit, a to je toto: Bez ohledu na to, co vám bylo řečeno, máte duši. Bez ohledu na to, co vám říkali, je vaše duše něco, čeho se můžete dotknout. Když se podíváte na to, co bylo vaším duchovním učením ve staré energii po desetiletí, tisíce let, celé věky, bylo vám řečeno, že ta vaše duše je něco, s čím se setkáte, až zemřete. Někteří dokonce připouštěli, že existuje ještě předtím, než se sem dostanete.

Tolik dnešních náboženství vám říká, že nejste nic a najednou dostanete duši, když se narodíte. A pak, když zemřete, jste potrestáni nebo odměněni. Nemůže to být dál od pravdy. Duše je vaše božská část, jak jsem vám dnes již řekl. Je tu od počátku, možná dokonce dříve, než byl nějaký počátek.

Dovolte mi popsat něco, co je vícerozměrné (multidimenzionální), abyste si udělali představu o tom, čemu nerozumíte. Čas, jak ho vnímáte, neexistuje, dokud ho sami nevnímáte. Co kdyby nic takového jako počátek neexistovalo? Dokážete to vnímat? Ne, nemůžete, protože jste uvízli v představě času. Pro člověka má všechno začátek a konec, protože to je paradigma dimenzionality, ve které existujete. Co kdybych vám řekl, že vaše duše nemá žádný začátek, protože je součástí oné polévky lásky, která stvořila vše, co existuje?

To je obtížné. Co kdybych vám řekl, že vaše duše nemá konec? Že dlouho poté, co tato planeta, tato sluneční soustava a tento vesmír zaniknou, vy stále budete existovat. A vy byste mohli říct: „No, to mi zní jako Bůh.“ To je pravda. A já bych řekl: „Vítejte v jiné realitě, kterou můžete mít.“

Je možné, že se této své části můžete dotknout, zatímco jste tady? A to je Kruh dvanácti. Není to tak dávno, co jsem začal s těmito meditacemi, a teď provedu jednu, která vás zve k překročení mostu. Je to metafora. Most je přechod na neznámé území, zcela neznámé. V současné době skutečně neexistují žádné duchovní systémy, které by vás zvaly k tomu, abyste se dotkli Boží tváře. Je jich tolik, které vám říkají, že nemůžete nebo že byste neměli nebo že toho nejste hodni, ale vždycky jste byli. Neuvědomovaná pravda toho všeho je, že jste více než hodni. To je vaše rodová linie. To je důvod, proč jste přišli, vše pro tuto chvíli.

Řeknu vám ještě něco, drazí. Pokud jste existovali předtím, než jste se sem dostali, přemýšleli jste někdy o tom, co jste dělali těsně předtím, než jste se narodili? Měli jste nějaké slovo v tom (nějaký vliv na to), kdy přijdete nebo kým byste mohli být nebo kdo by mohli být vaši rodiče nebo čím byste mohli projít nebo v jaké kultuře byste se mohli ocitnout nebo jakého byste mohli být pohlaví? A odpověď zní: to všechno jste měli pod kontrolou, vy i skupina duší kolem vás, s nimiž jste vždy byli. Co tomu říkáte? Je o čem přemýšlet?

A teď pravda, se kterou možná nebudete souhlasit, ale já tam byl. Budeme tomu říkat Vítr zrození. Vítr potenciálu, do kterého se dostanete těsně před narozením. Chtěli jste tu být během této změny. Když jste se narodili, drazí, řeknu vám, že existovala možnost, že se vydáte opačným směrem. Kolik z vás slyšelo o tom, co mohlo nastat v roce 2000 nebo někdy v té době, a že to bude hrůza, světová válka, smrt, zkáza, Armagedon? Všichni jste to slyšeli, protože to bylo v poli možností. Něco se mělo stát v roce 2000 nebo později. Přesto jste přišli. Mohlo to dopadnout tak či onak.

Tolik proroctví říkalo, že nepřežijete precesi rovnodennosti, která se blíží. A ona přišla a žádná třetí světová válka nebyla. Místo toho přišlo něco jiného: počátek světla. Domorodá proroctví, a kolik jich bylo, vám o těchto věcech říkaly a vy jste tady.

Pointa, shrnutí: není náhoda, že jste právě teď tady. A nezáleží na tom, kolik je vám let, protože vy, kteří byste přišli na setkání, jako je toto, dokonce ani vy, kdo jste sem byli přivedeni, tu nejste náhodou. Ti, kteří tu jsou a nechtěli přijít... - já vím, kdo jste. Je tu něco, co vám připomíná, kdo jste, což je velkolepé. Mnohému dnes nebudete věřit. Vím, kdo jste, ale jste stejně velkolepí jako kdokoli jiný.

Staré duše jsou definovány jako duše, které se vtělily do lidské podoby brzy a procházely život za životem, život za životem a zažily všechno. Je to jako škola, je to tak. Všechny tyto zkušenosti, dalo by se říci, se nějakým způsobem ve vás objevují, možná ve vaší DNA, v dimenzi, ze které čerpáte moudrost, chcete-li. Taková je stará duše. „Zažil jsem to, dělal jsem to.“ Víte, jak věci fungují. A nacházíte se zde, staré duše, v 2022, kdy se začíná projevovat světlo, kdy se začínají projevovat převraty.

Proč jste si vybrali právě tuto dobu plnou potenciálů? A odpověď zní: víte, jak vzít světlo a šířit ho. Většina planety to neumí. Umí se bát. Nemají zralost, kterou máte vy, abyste věděli, co přichází, nemají takový potenciál, trpělivost a soucit jako vy, zatímco ostatní se třesou strachy. Takoví jste vy.

A světlo, které představujete vy svou zralostí a laskavostí, kterou projevujete lidem kolem sebe v nesnázích, jde přímo do pole. Nepromarní se a nepadne na zem. Neodchází někam jinam. Jde do pole. A toto pole zůstává na planetě. Je to skoro, jako byste byli šiřitelem světla a osvětlovali. To světlo se rozsvěcuje víc a víc a víc tam, kde bylo po celé věky tak slabé. A tady jste, abyste získali ovladač (světla) a bylo tu trochu víc a víc světla. Není vás tolik. Proto jste přišli.

Méně, než polovina procenta této planety jsou staré duše. Všechny ostatní jsou nové. A proto jste tady. Ale něco vám řeknu. Když máte tmavou místnost a škrtnete sirkou, mnozí se orientují podle toho mála světla, které tam je. A mohou kolem sebe vidět věci, o kterých si předtím nemysleli, že by je mohli vidět. Věci, kterých se ve tmě báli, teď vidí jasně. A pak škrtnou sirkou, protože vidí tu vaši. A ostatní kolem nich škrtnou sirkou, protože vidí tu jejich.

V potemnělé místnosti se nositel zápalky nikdy nepozná. Nositele zápalky ve skutečnosti nevidíte. Místo toho prostě vidíte světlo, které vytváří. A tím jste vy. Nikdo si pro vás nepřijde, protože jste škrtli sirkou, protože neví, kdo jste. Místo toho vaše světlo svítí a umožňuje ostatním, aby ho viděli. A jejich světlo září a brzy začne ovlivňovat celou planetu v tom, co chtějí, co si myslí a jak toho chtějí dosáhnout. A tehdy se objeví nové vynálezy.

A to proto, že pak budete mít fyziku, kterou nebudete využívat pro zbrojení. Chápete to? Pro soucitnou Zemi je toho tolik k objevování. A až to objevíte a budete to mít, všechno se začne měnit.  Už nebude existovat žádná chudoba. Už nebude žádná smrt, ne jako teď. Všechno se začne měnit. Proto jste tady.

Chci, abyste se mnou přešli přes tento most a abyste se s někým setkali, což je možná výlet do vaší vlastní duše. Můžete to udělat. Není to cvičení. Je to realita jiné dimenzionality, která tu vždy byla, neuvědomovaná a připravená k objevování.

Před vámi se rýsuje most, pokud ho tak chcete vidět. Vizualizace, která je pro někoho obtížná, ale pro jiného snadná. Všichni jste viděli most. Nemůže to být tak těžké. Ale nevidíte, co je na druhé straně, protože je tam mlha, která vše velmi, velmi zastírá. Takže musíte věřit, že to, co se chystáte udělat, je bezpečné. A to je.

Někteří říkají: „No, to je příliš zvláštní. A tento muž na židli vás zavede na místo, kde může ulovit to, co je vaší vůlí a vaší duší.“ A to je to, co je pro vás nebezpečné. A vždycky se najdou tací, kteří vám řeknou, abyste to nedělali, protože vidí jen obtíže a negativitu. Vše, co vidí, je další strach. „Bojte se,“ říkají, protože to je jejich paradigma a jejich realita. „Nic se nikdy nezlepší.“ Víte, o kom mluvím. Všichni máte kolem sebe ty, kteří vám něco takového řekli.

A tak se vás ptám: „Co kdyby to bylo naopak?“ Průchod mlhou a setkání s tím nejkrásnějším, co si dokážete představit: sami se sebou v tolika ohledech na věčném božském místě, které vám bylo vždy k dispozici bez ohledu na to, co vám bylo řečeno. Pojďte se mnou a chytněte se mě za ruku.

(Začíná hudba) Přejdeme společně přes most. Společně projdeme mlhou. A možná nevíte, co máte očekávat. Nikdo sem nepřichází, pokud to není jeho záměrem. Nikdo sem není zavlečen. Nikdo sem nejde, protože mu to někdo řekl. Nemůžete. Tu mlhu lze překročit jen v lásce. Tou mlhou lze projít pouze v lásce. Musíte chtít a mít v úmyslu říct: „Věřím, že existuje něco většího, a nebojím se to vidět. Co kdybych nevěděl všechno?

Rád bych viděl všechny vědce na planetě, jak zvednou ruku a řeknou: „Nevím všechno.“  A věci by se změnily. Rád bych viděl, jak všichni náboženští vůdci planety se všemi svými naukami zvednou ruku a řeknou: „I když vím hodně, nevím všechno.“ To by se změnilo. Chce to svým způsobem odvahu to říct a myslet to vážně a být otevřený možná něčemu jinému a novému. A takoví jste právě teď vy, pokud stojíte na této straně mostu se mnou.

Projdeme mlhou. A to, co uvidíte dál, je individuální. Každá duše, i když má něco společného, je krajinou, která patří vám. Řeknu vám toto: cokoli uvidíte, je naplněno nádherou a krásou a barvami a světlem a bezpečím. Nic zlého se vám zde nestane, drazí. Tohle je domov. Zemi jste navštívili a víte to. Jste tu jen na návštěvě. Musíte to vědět. Ale místo, kde se nacházíte v této své duši, je místem, odkud pocházíte. Domov je skvělé místo k bytí.

Naznačím vám, jaké to je. Nemůžete zažít naplno, co je domov, dokud nejste tady. Ne na Zemi. Ale i když tento domov navštívíte, cítíte, že je jiný.

Duše není jedinečná jako vaše tělo. Duše se skládá z vás a dalších duší. Těžko se to popisuje, ale to multidimenzionalita také. Nejste tak individuální jako zde na planetě. Když navštívíte svou duši, najednou jste ve skupině, velké skupině, která je také vaší součástí, a vy jste její součástí. Je těžké si to představit a pochopit, ale představte si na chvíli, že mezi mnoha a těmi mnoha vašimi já je velká láska a že když vstoupíte na toto místo, veškerou tuto lásku pocítíte. Jste doma. Ti, které jste milovali a ztratili, jsou zde. Umíte si představit takové shledání, zatímco sedíte na té židli?

Víte, že smrt není konec, že? Je to jen posun energie. Jste v této zvláštní energii, která je božská. Je toho zde tolik k vidění. Vzal jsem vás sem... už téměř stokrát jsme to udělali... vzal jsem vás sem. Viděli jste to, co jste se učili. S některými z nich jste se setkali ve svých minulých životech. Dokonce jste se setkali sami se sebou.

A tentokrát chci, abyste se s někým setkali. S někým, koho jsme už potkali, ale možná ne tak docela jako teď. Nejprve chci, abyste si představili, že projdete dveřmi. To není těžké si představit, dveře. Žádné dveře tam nejsou. Jsou to jen otevřené dveře. Ale když jimi procházíte a podíváte se nad ně, uvidíte jméno a uvědomíte si, že je vaše, ale nepoznáte žádný druh nápisu. To, co poznáváte, je energie. Tou energií je vaše jméno.

Něco vám řeknu, přátelé. To jméno vám zpíváme ve světle. My vám zpíváme vaše jméno ve světle a vy nám ho zpíváte zpět. A ti kolem vás, zejména ti, které jste v karmických skupinách milovali a ztratili, ho zpívají také. Dokážete si představit, kolik je zde lásky, protože to je to, čemu říkáte Boží láska? Je to víc než Bůh, je to Tvořivý zdroj. Je to vaše součást.

Projdete těmi dveřmi, vejdete do místnosti a tam je židle. A všimnete si, že tam není jen jedna, jsou tam dvě. Jedna je obrácená k vám. Je to krásná myšlenka, že byste se mohli posadit na židli a potkáte někoho krásného s kým se cítíte bezpečně a s kým můžete mluvit a vést rozhovor. A všechno, co se dozvíte a uvidíte, bude krásné a soucitné. Není v tom žádná úzkost. Stejně jako byste se měli setkat s někým, koho milujete. A tak to také je.

Vejdete do místnosti, sednete si na židli a okamžitě si uvědomíte, že to sezení na židli je metafora. Když se s někým setkáte, nestojíte, protože v nejintimnějších chvílích rozhovoru a krásy jednoho přítele s druhým, sedíte. Sedíte, protože je to pohodlné. Sedíte, protože povídat si při sezení je vaše kultura. A také to děláte. A sedíte čelem k židli a čekáte a najednou (Kryonův smích) na té židli někdo sedí. Ani jste ho neviděli vstoupit.

A vy ho poznáte. Je zvláštní vidět sám sebe, že? Vidíte se ve věku, v jakém se chcete vidět. Jste to vy; zvláštní, neobvyklé, ale bezpečné. Chystáte se vést rozhovor sami se sebou, ale nejste to tak docela vy. Začínáte rozhovor. Co se právě stalo? Kdo vlastně jsi? Proč jsem tě neviděl na židli, když jsem přišel?

A slyšíte ten krásný, jemný hlas, svůj vlastní hlas. Nepoznáváte ho jako svůj hlas, ale víte, že je to váš hlas. Každé slovo, které k vám promlouvá, je tak krásné. A ten hlas říká: Nemohl jsem se objevit, dokud sis nesedl jako první, protože ty jsi ten důležitý. Já jsem ty. Já jsem tvé větší já. Jsem ten, kdo byl vždycky tady, ve tvé duši. Ty ses ode mě oddělil a přišel jsi na Zemi.

A vy říkáte: „O tom jsem slyšel. Ty musíš být Vyšší Já.“

A to větší já vám odpoví: Nic takového neexistuje. To jste si vymysleli, protože vyšší by znamenalo významnější. Vyšší by znamenalo nad vámi. Nad tebou nic není. Já stojím vedle tebe. Já jsem větší já. Vždycky jsem byl tvou součástí, když jsi rostl. Čím více víš o tom, co je pravda, tím větším se na Zemi stáváš a tím více mne přechází k tobě. Já jsem tvoje duše. Mám ti toho tolik co říct. Jaké jsou tvé otázky pro mne?

Co bude dál, drazí? Na co se chcete zeptat? Na co se můžete zeptat? Někteří by začali klást velmi 3D otázky. A můžete. „Proč jsem takový ...?" (Kryonův smích) „Proč nemohu udělat to či ono?“

A ti větší se na tebe podívají a řeknou: „Protože ti nikdo nikdy neřekl, že to dokážeš. Já ti říkám, že můžeš.“ Ten Větší z vás popíše scénář, který jste nikdy neslyšeli. Ten Větší z vás řekne: To je součást Boha. Jsi součástí Tvořivého zdroje na Zemi, kterému bylo dáno božství. Já, Větší ty, jsem vždycky neviditelným způsobem skrze závoj nabízel svou ruku, za kterou ses mohl vzít, kdykoli jsi chtěl, ale vždycky ti bylo řečeno, že za ni vzít nemůžeš. A to je důvod, proč máš takové potíže. Jsem tu, abych ti řekl, vezmi si mou ruku. Přistup trochu blíž," řekne vám Větší z vás,a všechno se začne vyjasňovat. Jak začínáš chápat, kdo jsi, vůbec ne oddělený od Boha, ale jeho součást. Jakmile začneš chápat část tebe, která je na Zemi, začne se dít něco pozoruhodného. Začneš se mít rád.“

Neuvěřitelné! Stane se něco, o čem vám nikdo neřekl, že se může stát. Můžete se zamilovat do sebe. Lidé vám říkali: „Tak to nedělej. Byl bys egoista a to bys neměl dělat, víš?“ Není to takový druh lásky. Jde o Boží lásku, která je ve vás. Dokážete to? Jde o lásku k vaší existenci. „Děkuji ti, Duchu. Děkuji ti, duše, že tu teď mohu být a dělat to, co dělám. Že i když odejdu, vrátím se ještě silnější a budu dělat totéž s větším světlem, protože tady to nekončí.“

Pozvání je jasné. Číslo jedna: Milujte Tvořivý zdroj celým svým srdcem, a to pak vytvoří lásku ve vás samotných. Milujte se víc než cokoli jiného, protože to je potvrzení lásky Zdroje. A když to začnete dělat, věci se vám začnou vyjasňovat. Co je důležité? Co není důležité? Co je skutečně cílem vašeho života? Když začnete milovat sami sebe, ostatní věci se začnou vyjasňovat. Co všechno můžete dělat, o čem vám předtím říkali, že nemůžete. Jaká je vaše rodová linie? Existuje vůbec nějaká linie? Zeptejte se většího já.

„Větší já, jaká je má rodová linie? Proč jsem tady?“

A v tu chvíli se větší já usměje a řekne: „Myslel jsem, že se nikdy nezeptáš.“ (Kryonův smích) „Máš celou linii životů na této planetě, které tě utvářely.“ A pak vám větší z vás řekne něco, co jste nečekali. Některé rodové linie, které si nesete na této planetě, a některé atributy minulých životů, které si nesete na této planetě, jsou implantovány do vaší DNA. Některé z nich jsou děsivé. Predispozice k nějaké nemoci, strach z určitých druhů věcí kvůli zkušenostem z minulých životů, alergie..., na co si vzpomenete. Zdá se, že všechny tyto věci přicházejí v balíčku.“

A tady je pravda a tady Větší já řeší problém, který jste si nikdy nemysleli, že by mohl být řešen. Můžeš je všechny zahodit a nikdy nemusí být tvou součástí, protože teď jsi se mnou. A pokud je tvůj záměr na této planetě správný a ty dokážeš mít záměr a vizualizovat, že jsi od těchto věcí očištěn, velmi pomalu se posunou a změní.“

A vy byste mohli říci většímu já: Mám s tím problém, protože biologie je biologie a chemie je chemie.

A větší já se usměje a řekne: Ano, to ti bylo řečeno. Ale božské já může v tobě vytvořit zázraky, buněčný posun a změnu, DNA, která se začne čistit, epizody z minulého života, které se začnou zmenšovat a mizet, čímž se uvolní cesta k delšímu životu a klidu beze strachu. Kdy se ráno probudíte a usmějete se na toho, kým víte, že jste.

Řekl vám to někdy někdo? Je to dostatečně nové, aby vás to zaujalo? Dávám vám pravdivou, skutečnou, novou pravdu. Lidi to trápí, protože řeknou: „Jsi příliš schopný.“ To je pravda. (Kryonův smích) Představte si, že jste příliš schopní. Takoví jste.

A mohli byste tam s vaším větším já zůstat tak dlouho, jak byste chtěli, ale někteří z vás, no, dostanete hlad a budete potřebovat spát. A tady je dobrá zpráva. Můžete se tam vrátit, kdykoli budete chtít. Nemusíte sem chodit a poslouchat tuto meditaci, protože takoví jste. Můžete přejít přes most. Můžete si dát záměr.

Možná řeknete: „Já neumím naslouchat. Raději bych, abys mi ty, Kryone, řekl, co říká větší já přes tebe.“ Řekl bych, že nyní je čas prozkoumat posílenou intuici. To je to, co to je. Všechna tato sdělení k vám přicházejí přesně a pravdivě, když se postavíte na most: Chci vědět víc. Větší já, řekni mi to.“ A v tom přijde intuitivní způsob. Takto se doručují vynálezy. Tak vzniká hudba. Všechny tyto věci byly vždy vaší součástí.

Zvu vás, abyste na chvíli zůstali. Setkání bude ukončeno. Budou následovat oznámení. Bude se mluvit, ale jen na několik okamžiků, než k tomu dojde, aniž bych mluvil, chci, abyste zůstali a chvíli přemýšleli. „Je to skutečné, nebo ne? Mohlo by to tak být? A pokud ano, co to pro mě skutečně znamená? Mohl bych se mít rád?“ A odpověď: dovolte, ať to započne.

Já jsem Kryon a miluji lidstvo.

A tak to je.  ~ Kryon

 

Zdroj: www.kryon.com  –  Kryon Circle of Twelve  - MP3 - min. 37:28

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana B. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem vesmíru, galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE