Kryon v Seattlu 4 - Kruh dvanácti 2

11.09.2022 19:34

 "Kryon v Seattlu - Kruh dvanácti - 2"

Kryonova meditace v Seattlu, WA, 11. září 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon.

 

Pojďte k nám o něco blíž. Vítejte na růžové, fialové a sentimentální meditaci plné lásky. Toto je Kruh dvanácti. Je to čas, kdy děláme to, co přesahuje to, co byste očekávali. Ti, kdo se toho účastnili mnohokrát, chápou, co je k tomu zapotřebí. Musíte odložit vše, co vás učili o tom, co je v rámci vaší spirituality možné.

A znovu vám připomínám, že i od včerejšího večera jako lidská bytost žijete a dýcháte ve čtyřech dimenzích, a to je váš život. A i když věda objevila mnohem více dimenzí, stále žijete ve čtyřech. Co kdybych vám řekl, že množství dimenzí je nekonečné? Dokonce i to, co nazýváte dimenzionalitou, je přepracováno pro jiný scénář dimenzí. Je to mnohem složitější, než si myslíte.

Otevírají se dveře vnímání, možnosti toho, co by tam také mohlo být. Světlo, které vidíte, je omezeno na to, co vidí vaše oči. Vůně, které vnímáte, jsou omezeny tím, co dokáže vaše tělo. Co kdyby to bylo jinak? Co kdybyste mohli vidět všechny vlnové délky, které existují ve všech dimenzích, a cítit všechno, co je všude, dokonce i na jiných planetách?

Říkám vám to, protože chci otevřít tuto možnost, že to všechno může existovat. Existuje to někde jinde, ne tady, a zároveň tady, a ne někde jinde. Když mluvíte o multidimenzionálním bytí, vlastně to narušuje logiku. Logika je založena na linearitě. Jste lineární bytosti, všichni lidé. Myslíte lineárně. Máte hierarchie. Máte hádanky, které se řeší lineárně, ale nic z toho neplatí, když se objeví multidimenzionalita.

Můžete mít věci ve věcech. Můžete mít věci na sobě, v sobě a kolem sebe. Zároveň je vidíte, ale zároveň je nevidíte. Měli jste někdy živé sny, ve kterých se dělo tolik věcí, které nedávaly smysl? Když se díváte na scénář existence, v němž by určití lidé ve snu neměli být, protože někteří z nich už odešli a někteří tam stále jsou nebo se někteří z nich dokonce liší od toho, co si pamatujete.

Téměř všechny sny, které můžete mít, obsahují prvek multidimenzionality. To dělá váš mozek a nedává to smysl. Ve skutečnosti si některé sny ani nepamatujete nebo si je pamatujete živě a nedokážete si je vysvětlit, protože jsou prostě trochu zvláštní. To je multidimenzionalita. A přesto vás žádáme, abyste se tam vydali.

Nastává nová doba, drazí. A staré duše mají něco, co bych nazval právem, rodokmenem, a to je toto: Když se probouzíte do větší neuvědomované pravdy, chci, abyste si řekli: „Co by mohlo existovat, co mi ještě nikdo neřekl? Co je větší, než mi bylo řečeno?“ A to je ono. Je to jen jedna z mnoha věcí, Stvořitel s bezpodmínečnou láskou, jehož jste ve skutečnosti součástí. Bůh ve vás, jak říkáme, pokud vůbec chcete použít slovo Bůh. Omezení je kvůli tomu, co vám bylo řečeno.

V tomto cvičení, v této vizualizaci, v této epizodě vás však znovu vyzýváme, abyste přešli přes most. A vždycky tu bude most, protože je to metafora pro přesun z jednoho místa na druhé. Neotevřete dveře. Musíte jít přes most. Most představuje cokoli, mezi čím je propast, protože mezi nimi existují rozdíly. Jdete od toho, co vám vyhovuje a co znáte dnes jako lidská bytost, do neznáma, které je vaší krásnou duší.

V tomto cvičení přejdete most a jdete tam, ale skutečnost je taková: Vaše duše je stále ve vás. Možná jste skutečně slyšeli slovo Merkaba. To je zástupce, to nejlepší, co mohli udělat, aby vám vnukli myšlenku, že kolem vás existuje jakási duchovní bublina energie, která je neviditelná. A je tam: 8 metrů široká, 25–26 stop. Každý z vás ji má. A ve skutečnosti to není vaše duše. Je to její část, která přichází s vámi.

Uvědomili jste si, že v této místnosti, kde sedíte, je každý v poli každého z nás? To je důležité, protože si možná někdy uvědomujete, jak se věci přenášejí a přijímají, když se nic neříká – že můžete cítit radost nebo hněv z druhého konce místnosti. To jsou vaše antény této energetické bubliny. A to je jen začátek věcí, které jsou neviditelné a které opravdu nedokážete vysvětlit.

Za chvíli vás opět pozveme, abyste se se mnou vydali na cestu přes tento most. A já vás nechám setkat se s jedním z nejzmatenějších elementů vašeho života, s vaším duchovním životem. Nyní jsme to již dělali, ale ne zcela takto. Most, chcete-li si ho představit, se táhne přes propast. A propast může být velká nebo malá. Most může být obrovský nebo tenký. Na tom nezáleží. Může to být vždy jiné pro každého z vás.

Ale uprostřed mostu je mlha a není za ní vidět. To vyžaduje záměr a víru, že se přesunete na bezpečné místo, které z místa, kde se nacházíte, nevidíte. To je také metafora, že téměř vše, co se chystáte zažít a co má multidimenzionalitu, je neviditelné. Je to neviditelné pro vaši dimenzi, pro vaše oči, ale není to neviditelné, skoro.

Možná přijde čas, kdy budete schopni tyto věci vidět jasněji. Na vaši planetu přijde v určitém okamžiku vynález, který bude technického rázu. Bude to fyzika. Schopnost vidět na určité úrovni multidimenzionalitu. Řeknu vám toto: Až k tomu dojde, řekněme, že si budete moci nasadit brýle technologie multidimenzionality a rozhlédnete se kolem sebe, vyrazí vám to dech, protože i skály budou mít určité druhy multidimenzionality. A vy uvidíte lidské bytosti jinak. Odhalí to pole, o kterých jste nikdy nevěděli, že tam jsou. A tolik se toho změní. Zážitek „aha“, když uvidíte realitu neviditelných věcí kolem sebe. To je fyzika, a to také přijde.

Rád bych s vámi dnes v noci přešel most a vzal vás někam, kde je to matoucí. Vezměte mne za ruku. Pojďme.

(Hudba začíná) Přejděte se mnou přes most. Půjdeme skrz mlhu a skrz mlžný opar. A když to uděláme, opět dojdeme na toto místo, pokud to tak chcete nazvat, které vypadá, jak chcete, ale tohle je domov. Tohle je navždy. Tohle je věčné. Tohle je místo, kam patříte. Byli jste tu předtím, než byl stvořen tento vesmír, před vznikem Země, a budete tu ještě dlouho poté, co to všechno zmizí.

Je to ta nejkrásnější věc, jakou si dokážete představit. Naplní vaše srdce útěchou a láskou, pohodlím, bezpečím. Je to opravdu místo, kam patříte. Na Zemi přicházíte jen na chvíli. Víte to. A pak se vracíte a vracíte. Je to podle vašeho vlastního plánu a máte možnost volby. Neexistuje tu žádné „musím“. Neexistuje žádné „měl bych“. Je tu jen láska.

Tato Země rozkvétá, i zatímco tu sedíte, v něco, čím ještě před sto lety nebyla. Nemůžete se dočkat, až se vrátíte, protože najednou jste součástí světla a chcete se vrátit, šířit ho a vidět, jak roste a šíří se, protože víte, co je možné. To vám ukázaly Hvězdné matky a místo, odkud přišly je velmi podobné.

Chcete-li znát svůj původ, poskytl jsem vám ho. Najděte hvězdokupu, která je ve světelných letech nejblíže té vaší, a odtud pocházíte. Je možné, že existují lidé jako vy, vypadající jako vy, kteří skutečně prošli vzestupem a část jejich duše v nich sídlí natolik, že je od andělů nerozeznáte a že existují na jiných místech ve vesmíru? A odpověď zní ano. Je možné, že ti, kteří viděli anděly a podali o nich zprávu, vůbec nemuseli vidět anděly? Mohly to být bytosti pocházející z těchto míst. Drazí, všechny tyto otázky budou jednoho dne zodpovězeny a až se dozvíte pravdu, vyrazí vám to dech.

Přešli jste most a je čas projít dveřmi, dveřmi bez dveří. A to jsme říkali i minule a říkáme to pokaždé. To je metafora. Nemusíte otevírat dveře, ale máte možnost volby, zda chcete vstoupit do jiné energie učení. Kdyby k ní vedly dveře, pak by k nim byl možná zapotřebí klíč, a to není, protože vy jste tam vším. Je to vaše místo. Je to vaše duše.

Vaše duše je složitější, než si dokážete představit. Jak složitý je Bůh? To je vaše duše, protože je součástí složitosti samotného Stvořitele. A tak vám to hodně zjednodušujeme, aby to dávalo smysl ve 3D.

Projdete dveřmi a vejdete do další místnosti, stejně jako včera. V této místnosti máte čtyři židle. Vy máte svou a tři před sebou. Bude to další diskuse. Tahle bude velmi matoucí. Sednete si na židli, protože teď chápete, že na tomto bezpečném místě jste doma a že se s někým setkáte – možná s nějakou skupinou. A tady to začne být matoucí, protože budete dělat interview se svými průvodci. Začněme zde. Všimli jste si, že mnoho duchovních systémů na této planetě má něco ve skupinách po třech? Hlavní systém ve vaší kultuře má „tři v jednom“. Rozdělili Boha na tři části. Nechte na lidstvu, aby rozdělilo Boha na tři části. Ale proč právě tři? Podívejte se na jiné systémy. Existuje také trojice, triáda. Trojka je nějak důležitá, určitým způsobem. Samozřejmě je také součástí dvanácti. Ale vždycky jste možná slyšeli v tom, čemu říkáte metafyzika či ezoterika, že máte tři průvodce. Co to znamená? Kdo to je? Co jsou zač? Odkud pocházejí?

Objevují se před vámi. Vyrazí vám dech. Tyhle tři znáte. Znáte je tak, jako znáte sami sebe. Když jste doma, jste s nimi. Když jste na Zemi, ani nevíte, že existují. Žádný duchovní systém vám neřekne, že máte tři průvodce. Jste odkázáni sami na sebe. Téměř ve všech duchovních systémech jste odkázáni sami na sebe, abyste se nějak chovali nebo nechovali, abyste nemohli mluvit přímo s Bohem, to opravdu ne. Vždycky je tu něco, nějaký Mistr, někdo, nějaký člověk, přes kterého musíte projít, abyste se dostali někam dál a pak možná ještě někam jinam. A pak, když projdete, no, to už je jiný příběh. Drazí, je to něco většího. Vaše duše je tváří Boha. Jste v ní právě teď.

A průvodci jsou tam a vy se na ně podíváte a oni se podívají na vás a začnete se smát (Kryonův smích), protože je poznáváte. Když jste doma a přijdete ze Země, nemáte intelekt, jen se prostě se dotýkáte té části své duše a učíte se, kdo jste, co je k dispozici a jak to vše funguje v tak velkolepém měřítku.

Už jsme to s vámi dělali téměř stokrát a pokaždé jsou vám o vás odhaleny věci – o vás na Zemi a o tom, co jste tam mohli mít, o čem jste nevěděli. Mnohem větší, než jste si mysleli, že jste. O tolik větší pomoc jste mohli mít, než jste si mysleli, že máte.

Začnete mluvit s průvodci. Řeknete: „Miluji vás.“ A oni řeknou: „Proto jsme tady, protože se navzájem milujeme.“ A vy máte tolik otázek! První věc, kterou chcete vědět, je: „Kdo jste? Kdo jste doopravdy? Myslím tím, odkud pocházíte a jaká část duše a jaký je tady systém?“

A průvodci sedí a usmívají se a trochu se chichotají, protože je s nimi vždycky legrace. A říkají: „Drahý/á (sem patří vaše jméno), my jsme ty.“ A vy můžete odpovědět: „Jak je to možné?“

A oni by řekli: „Protože duše má mnoho částí. A my jsme je tady pro vás nazvali částmi, jen pro vás. Vůbec to nejsou části. Jsou to rozměry. Jsou to koncepty. Jsou to emoce. A všechny jsou součástí toho, co je vaše duše.“ A připomínají vám, že vaše duše také není rozdrobená, ale je spojena s mnoha dalšími dušemi. Je tak komplexní. Existují věci, kterým se říká sdílení duší, a věci, které se dějí poté, co zemřete, a část vás zůstane na Zemi a část se vrátí domů. Je toho příliš mnoho na to, abychom to věděli, ale je velkolepé o tom přemýšlet. O věcech, které vám nikdo neřekl. Jsou vaší součástí.

Chcete mi říct, že zatímco jsem na Zemi, jste se mnou a jste mou součástí, ale zároveň jste mými průvodci?" A oni odpoví: „Přesně tak.“

A pak se na ně začnete dívat trochu blíž a vypadají úplně stejně jako vy. A je to tu zase. Všechno na tomto místě vypadá jako vy. Vzpomínáte si na větší já? Měli jste to samé. „Jak je to možné? Kolik "já" může být? Kolik "já" může existovat?“ A odpověď zní ANO. Je to složité.

A vy se jich na to začnete ptát: „Rád bych vás aktivoval, dokud jsem na Zemi. Chtěl bych vás aktivovat, protože vás potřebuji.“

Průvodci jsou tak pobavení. A říkají vám: „Máme tě tak rádi, drahý. Stáli jsme tam, když ses narodil. Jsme aktivováni na 100 %.“

Vy se trochu poškrábete na hlavě a řeknete: „No, když je to tak, proč jsem vás nenechal dělat některé věci a vést mě, průvodci? Proč jste mě nechali udělat všechny ty chyby? (Kryonův smích) Proč jsem šlápl do všech těch výmolů?“ (Kryonův smích)

Podívají se na vás a řeknou: „Měli jsme stejnou otázku. Proč vlastně? Protože máte svobodnou volbu, zda nás budete cítit, nebo ne. Tolikrát jsme se tě láskyplně dotkli. Byli jsme ve tvých snech. Drželi jsme tě za ruku. Měli jsme ruce natažené, když jsi ruku držet nechtěl. Byli jsme s tebou celý tvůj život a ty ses od nás tak úplně oddělil. Tvoje volba.

A vy možná řeknete: „To jsem netušil. Neměl jsem tušení.“ A tady to začíná být složité, protože se začnete ptát: No a co můžu v tuto chvíli udělat jinak? Jak se projevujete? Jak mě vedete? Co děláte? Na co se mám podívat?“

Kdyby mohli, natáhli by ruku, ale dokud jste tam, tak ještě ne. Řekli by: „Uklidni se a poslouchej. Tady jsou tvé pokyny: Nebude ti to dávat smysl, ale tady to je. Buď v klidu a věz, že jsi Bůh.“

Ó panečku! Říkají, že jste božské stvoření z této duše, které navštívilo tuto planetu a je rodovou linií Stvořitele. A že kdykoli to začnete předpokládat a chápat, aniž byste to řešili, vaši průvodci jsou poté vaší součástí. Říkají vám, že reprezentují intuici. Představují, kam se pohybovat a jak jít. Představují to, co jsou vaše cíle. Jsou dokonce součástí toho, že vám dávají intuici ohledně samotných vašich cílů. Pomáhají vám rozhodnout se, co chcete dělat. Jsou zde jako vaše součást, po celou dobu.

Je toho tolik, co jste si postavili před sebe jako bariéru víry! Částečně proto, že vám to nikdo neřekl, ale to ani těm, kteří se zabývají metafyzikou a přesto vědí, že mají průvodce. Musíte je nechat pracovat. A kdo jsou oni? Jsou vaší součástí. Proto cítíte, že jsou vaší součástí. Proto jim nemusíte klást otázky, protože oni jsou vámi. A to natolik, že když je pustíte dovnitř, máte pocit, že do vás vstoupila láska. Už jste zmatení?

Mohlo by to být tak jednoduché? Vždycky to tak bylo. Lidé chtějí věci komplikovat. Co kdybych se vás zeptal na tohle? A to už jsme si řekli tolikrát. Tolik z vás, když opouštíte toto místo a třeba jedete domů, nasedne do auta. Co je první věc, kterou uděláte? Dovolte mi, abych vám to řekl. Auto je složitý stroj. Musíte jít do přihrádky, vytáhnout manuál a přečíst si něco o spalovacím motoru? Samozřejmě, že to neuděláte. Chcete vědět všechno o převodovce? A odpověď zní: to je směšné! Nastartujete auto a sešlápnete plynový pedál. Opravdu! Opravdu to může být tak jednoduché a všechno prostě funguje? (Kryonův smích) Chápete tu metaforu? Tohle jste ještě nezkomplikovali. Bylo to pro vás jednoduché. Věci fungují, prostě protože fungují.

Fungují i duchovně, pokud si to nekomplikujete. To, o čem si myslíte, že je pro vás systém, jak se dostat z bodu A do bodu B… žádný systém neexistuje. Je tu jen láska. Jestli chcete, můžete mě citovat. Je to krásné.

Chci vás nechat mluvit se svými průvodci, protože to bude ještě zamotanější. Protože vám začnou vyprávět o kouscích a částech, které představují a o kterých jste ani nevěděli. Začnou mluvit o vašem dětství, kdy jste je k sobě pustili, když jste byli velmi mladí. Byli to vaši imaginární přátelé. Pak, jak jste stárli, se vytratili, protože jste se z nich možná poučili, nebo jste se stali logickými, nebo vám bylo řečeno, že si je nesmíte představovat. Myslím, že chápete, kam tím mířím.

Drazí, jste velmi milováni Tvořivým Zdrojem, který si přeje pouze jednoduchost ve všem, co chcete – v mluvení s vašimi buňkami, zbavení se strachu, duchovním přesouvání se z bodu A do bodu B, ve všech věcech, které jste si nastavili. Je to snadné, když je prostě pustíte dovnitř.

Zůstaňte chvíli, jen chvíli, a přemýšlejte o tom, co jsem vám řekl. A možná, že někdy v budoucnu budete moci opět zvednout ruku a říci: „Děkuji vám, průvodci. Teď už to vím. Děkuji vám za to, že jste vždycky byli se mnou, i když jsem vás nikdy nevzal na vědomí.“ Seděli s vámi, když jste plakali, a vy jste nikdy nevěděli, že tam jsou. A kdykoli jste chtěli, mohli jste je aktivovat, protože byli vždy připraveni. Nic se tomu nevyrovná – cítit, jak se ve vašem srdci projevuje to, co je Bůh.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva. A tak to je.

 

Kryon

 

Zdroj: www.kryon.com  –  Circle of Twelve – 2  - MP3 - min. 12:22

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložil Jiří K. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem vesmíru, galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE.