Kryonovo jméno

03.11.2012 20:55

 

Otázka: Drahý Kryone: Jaký je smysl či význam tvého jména – Kryon?

 

Odpověď: Je těžké to vysvětlit. Je to zvuk uvnitř vaší energie a obsahuje v sobě poselství. Ten zvuk slyší podobně všichni lidé, má smysl pro buněčnou strukturu všech. Není to ani mé skutečné jméno, ale je jediné, které je použitelné ve vaší 4D.  
Význam? Je to jméno skupiny podporující Zemi, jejíž význam je také ukrytý v tomto zvuku a ten je spojený s účelem této skupiny. Takže uvnitř tohoto jména je probíhající komunikace, ale s několika 4D rozpory.  

 

 

Otázka: Ahoj, já jsem Monika z Argentiny a nevím, jak vyslovovat „Kryon“. Ve španělštinu říkám „Kreeon“ a nejsem si jistá, zda je má výslovnost správná. Děkuji.  


Odpověď (od Leeho): Moniko, děkuji ti za tuto otázku. Nejsi sama, kdo říká „Kreeon" – všichni Francouzi to vyslovují stejně! V Americe je toto jméno vyslovováno jako Cry-ahn (čti Krájon – „r“ není tak chrčivé jako v češtině, „á“ je polodlouhé a „o“ neznělé – pozn. př.), ale vážně si nemyslím, že by v tom byl příliš velký rozdíl. Kryon říká, že je to „zvuk ve vzduchu“ a že má něco společného s energií kolem nás. Nicméně jsem také objevil, že i jiné výslovnosti mají velmi dobrou energii. Naši francouzsky hovořící přátelé to po léta vyslovovali jako „Kreeon" a dokonce jej i jinak psali (Kryeon). Takže toto jméno vyslovuj jakkoli chceš a věz, že je to tvůj záměr, který je ctěn a ne to, jak vyslovuješ jméno.  

 

Překlad Marie Kuchařová