Květen 2014

03.06.2014 21:26

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – květen 2014

 

 

05.05.2014

VNITŘNÍ MISTROVSTVÍ

 

DNA je anténa těla naslouchající hlubokým myšlenkám vašich zjevení, průlomům v pevném předivu strachu a frustrace. Měří nejvyšší stupně vaší radosti a vrcholy vaší touhy. Vidí úsměv na vaší tváři, když konečně pochopíte, že cesta k Bohu pro vás byla vždy otevřená a dostupná. Odpovídá organizováním buněčné struktury, aby pozvedla to, kdo jste, a aby doplnila váš život na Zemi. Používá každou vrstvu v její velkoleposti a dokonalými způsoby, které vytvoří polévku léčení, souhru láskyplného tvoření a ocenění záměru lidské bytosti. Lidské bytosti konečně začínají chápat vnitřní mistrovství!

 

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Dvanáct (tato kniha je nyní i v češtině!) -

 

 

12.05.2014

 

PLÁŠŤ MISTRA

 

No, drahé lidské bytosti, možná je načase obléci si plášť mistra – mistra s vaším jménem, s vrstvami toho, kým jste. Pokud to uděláte, veškerá genetika vašeho těla bude tento plášť poslouchat. Když pak promluvíte k sobě a řeknete: „Je čas na změnu,“ uzavřete tím novou smlouvu. Změní se vaše buňky! Říkají: „Chceme se radovat a užít si lásku Ducha. Chceme změnit svou buněčnou strukturu, naše genetické uspořádání. Chceme svým záměrem ovlivnit vše, co máme, stejně jako to dělali mistři.“ Rozumíte tomu, co vám říkáme? Chápete, jak významné to je?

 

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonovy Knihy Deset -

 

 

19.05.2014

 

VYKRESLENÍ VNĚJŠÍCH LINIÍ

 

Už dříve jsme vám říkali, že čím výše vibrujete, tím více se rozšiřuje vaše energetické pole. Dokonce jsme vám říkali, že někteří z vás mohou zvětšit délku své Merkaby až na osm metrů (27 stop). Věděli jste to? Jak to souvisí s vykreslením vnějších linií? Drahé lidské bytosti, je na čase, abyste se viděli tímto způsobem – každý den. Svou energií jste mnohem větší, než si myslíte, že jste.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Osm -

 

 

26.05.2014

 

VZESTUP

 

Vzestup (někdy překládáno jako nanebevstoupení – pozn. př.) je dokončením studia dle plánu a se svolením – je to lidské oprávnění v nejvyšší formě. Je to svolení, které si ZASLOUŽIL každý, přesunout se do statusu, díky kterému ZŮSTANETE na planetě a budete žít velmi dlouhou dobu, zatímco se skutečně přesunete do další inkarnace, kterou jste pro sebe vytvořili – aniž byste museli projít smrtí. To je vzestup. Chápete to? Přesunete se do dalšího naplánovaného vyjádření, ponecháte si svou biologii a vibrujete na dostatečně vysoké úrovni, aby bylo možné něco takového provést bez smrti.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Šest -

 

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.posvatnesrdce.cz a www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.