Květen 2016

03.05.2016 19:39

Drazí Kryonovi spolu-příznivci, rodino,

 

před několika dny dorazil Kryonův tým do Evropy a celý měsíc nám bude na blízku (v Německu, Rakousku, Polsku, Švýcarsku a Maďarsku). Věříme, že jednou zavítají i mezi nás (a tím myslím i slovenské příznivce). Do té doby si tedy alespoň společně vychutnejme tu blízkost... (Výše vložená fotografie je ze semináře v Německu - ze solného dolu). Pochopitelně vám některé z těch channelingů také časem přineseme, ale pro tuto chvíli přikročme k dřívějším poselstvím:

1) 03.05.2016 - a ten dnešní má velmi výmluvný název: Nezoufejte :-).

2) 06.05.2016 - možná si ještě vzpomínáte, že jsme vám před nějakým časem přinesli sérii 13 channelingů (my je rozdělili do 3 částí), které Kryon předal při své loňské cesty do Izraele - cesty s podtitulem "Návrat Mistrů". Byla to kratičká, ale velmi silná poselství. A nyní se vracíme k channelingům, které předal také v Izraeli při konferenci v Tel Avivu, která na onu cestu bezprostředně navazovala. Dnes vám tedy předkládáme channeling s názvem Výzva. Později (příště) budou následovat ještě dva další... 

3) 11.05.2016 - jak jsme slíbili minule, navazujeme dalším poselstvím z Tel Avivu, které rozeznělo mnoho hlasů i srdcí... nese název Izraelský chór míru.

A zatímco toto přidávám, objevil se na facebooku příspěvek, který bych zde ráda připojila. Existují tam totiž stránky s názvem Israel loves Palestine (a podobných stránek je mnoho, ta láska míří mnoha směry... nejen mezi těmito dvěma) a tam se právě teď objevila zpráva, že včera se konala akce pořádaná skupinami Combatants for Peace (bojovníci za mír) a The Parents - Families Forum (Rodičovské - rodinné fórum). Byl to obřad, kdy se sešlo velké množství lidí, aby zpěvem, slovy i tichem uctili památku všech, kteří zemřeli na obou stranách konfliktu (palestinsko/izraelského) - aby uctili nejen "své" bratry, sestry, matky, otce, děti... ale aby vzájemně oplakali ztráty všech životů. Cituji jejich komentář: "Protože jediný způsob, jak vytvořit mír, je nejen rozpoznat existenci druhé strany, ale poznat i jejich radost, utrpení a bolest." Dodávám, že nic z toho není přímou akcí tzv. New Age hnutí či Kryonova týmu, ale výsledkem skutečné proměny v lidské povaze. <3 Jeden z mnoha a mnoha dílků nové společné skládačky zapadl na své místo... a potvrzuje to, co Kryon říká v dnešním poselství (že Židé a Muslimové jsou bratři). Čtyři fotografie vkládám na konec tohoto úvodníku.
A do třetice. Před časem jsme zde sdíleli video o setkání žen 4 náboženství v Jeruzalémě - nejprve hodinu v tichosti kráčely a meditovaly a pak společně tančily, modlily se za mír, smály se, hovořily a sdílely. Teď bych ráda přidala zase jiné - je z Paříže, z mezináboženské konference pořádané skupinami Bezpečný svět míru a Ženy od srdce k s rdci (pokud jsem to dobře přeložila). Toto je úryvek - netradičně pojatá píseň Ave Maria v podání ženského tria "Angels of Peace" (Andělé míru). Nejspíš to sami postřehnete, přesto pro jistotu dodám - jsou to muslimka, židovka a křesťanka. Podobných akcí a setkání se odehrává opravdu mnoho a nejen v těchto regionech, ale právě to, že i zde se změny dějí je jen dalším potvrzením, že to všechno má smysl. že to opravdu funguje. A i když to vnitřně cítíme a víme, přeci jen povzbudí a pohladí vidět výsledky... :-) 

4) 13.05.2016 -  zde je poslední channeling z loňské Kryonovy cesty po Izraeli. Nese název Stalo se to už dříve! A toto - v něčem možná i trochu překvapivé - poselství završuje naše intenzivnější tempo příspěvků. Jaro láká k častějšímu pobytu venku - k propojení s přírodou i sebou samými a vstřebání toho všeho, co jsme se zase přes zimu dozvěděli, naučili a vypátrali. A naše zásoba přeložených channelingů je již tenčí, takže další příspěvky už budou opět jednou týdně (Út/St)... Pokud toto čtete dnes (pátek), pak vám přeji nádherný pátek třináctého (pro mne osobně vždy šťastný a příjemný den) a také krásný víkend.

5) 17.05.2016 - když už jsme se vrátili k původnímu tempu, tak alespoň něco lehce delšího a tak trošku vědeckého, i když osvětlujícího i pro každodenní život... Kvantové vzorování.

6) 25.05.2016 - a opět jedno letošní poselství... Domněnky.

7) 31.05.2016 - a máj zakončíme poselstvím s názvem Co nevíte...

 

Příště opět naviděnou. S láskou,

 

za Kryonův český tým M.