Květen 2016

29.06.2016 06:16

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – květen 2016

 

 

02. 05. 2016

MIMO KRABICI

 

Lidské bytosti milují škatulkování. Vytvořili jste tak omezenou dimenzionalitu! Ovlivňuje veškeré myšlenky kolem vás. Musíte učinit některá velmi, velmi obtížná rozhodnutí, zatímco budujete tuto novou trať [mluví o nové „trati“ reality, na které je vlak lidstva] a ta rozhodnutí, pokud mají být pevná, musí být „mimo krabici“, ve které tak rádi přemýšlíte. Musíte zbořit zdi paradigmatu, ve kterém jste vyrostli… paradigmatu starší energie, která už vám nedává dobré odpovědi.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Současné události – 2005“ - Součást knihy XI

 

 

09. 05. 2016

CO BYCH MĚL DĚLAT?

 

„Kryone, kde bych měl žít? Kam bych měl jít? Co je vhodné?“ To jsou běžné otázky, které Bohu kladete. Navíc můžete dodat: „Mám tolik možností. Chci udělat správnou věc. Co bych měl dělat?“ Dovolte, abych vám na to dal praktickou odpověď: jděte tam, kam vás to táhne! Netrapte se těmito otázkami. Buďte tiší a klidní a vyhlížejte synchronicitu (už zase to slovo). Pokud jste šťastní tam, kde jste – a necítíte žádné nutkání, ani se neobjeví žádná synchronicita, která by vás někam táhla – pak tam zůstaňte. Tak jednoduché to je. Nemusíte mít nezbytně smlouvu někde jinde, pokud vás to tam netáhne. Nedovolte nikomu, aby vám do toho mluvil. Nechte své vlastní vyšší já a svou schopnost rozlišení, ať učiní to rozhodnutí.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Kryonova Kniha VI – Partnerství s Bohem“ -

 

 

16. 05. 2016

PŘEPÍNÁNÍ POHLAVÍ

 

Staré duše, dovolte, abych vám něco pověděl. Pokud jste dostatečně staré duše, a mnohé z vás jsou, pak jste byly vším. Slyšíte mne? Vy všechny. Měly jste obojí pohlaví. Všichni jste byli i to, co nazvu mezi-pohlavím. To znamená, že u vás dochází k tzv. „přepínání“ pohlaví. Víte, co se stane, když nastane čas na přepnutí pohlaví? Mluvili jsme o tom už dříve. Máte desítky životů ve stejném pohlaví. Jste na něj zvyklí. Je vám to příjemné. Nedokážete si ani představit, že byste byli něčím jiným, přesto je nyní načase to změnit. Trvá přibližně tři životy, než si na něj zvyknete a během těch tří životů budete mít to, co nazvu „pohlavním zmatením“.

Ve skutečnosti to není vůbec zmatení. Je to absolutně normální, přesto to společnost často vnímá jako abnormální. Sedím zde, abych vám řekl, že tím vším jste prošli. Vy všichni. To staré duše dělají.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Akášický kruh

 

 

23. 05. 2016

JENOM SLOVA

 

Drazí, myslíte si, že máte tajemství? Bůh ho zná; vaše rodina ho zná; Duch ho zná. Někteří máte tajemství, které jste nikomu neřekli, protože si myslíte, že by na něj nereagovali dobře. Někteří si nesete tajemství o své biologii. Nemyslíte si, že to víme? Někteří máte situace, které jste přinesli na toto místo, kde sedíte na židli a toto posloucháte nebo čtete a říkáte: „Udělám, co půjde, abych zůstal naživu, ale až odsud odejdu, stále budu naštvaný.“ No ovšem! Pokud je to vaše volba, pak to tak můžete mít. Ale dovolte, abych vám dal jinou alternativu – ach, je to alternativa božské volby… co kdybyste odsud odešli bez toho – změnění? Co kdybyste si vizualizovali převzetí situace a ponechání této situace na židli, až vstanete? Co vy na to? Je to na vás„Ale Kryone, to jsou jenom slova.“

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Nový začátek“ – Součást Knihy 9

 

 

30. 05. 2016

VŽDY BUDE

 

Uvolněte se, uklidněte se. Systém Boha je vaší součástí, a tak když nastane správný cyklus, řešení budou na místě. Duch nesoudí. Jsou ve vás semena Stvořitele vesmíru. Vždy jste byli a vždy budete. To je fráze, která znamená, že vědomí vaší duše je věčné. Smrt nastává u člověka, nikoli ducha. Duše je navždy. Vždy byla a vždy bude.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Domněnky

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.