Květen 2020

11.08.2020 18:09

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – květen 2020

 

04. 05. 2020

VAŠE STRAVA

 

Nezáleží na tom, kdo jste nebo kde žijete. Pokud jste přišli na tuto planetu z minulého života v Indii, budete chtít jíst jako Ind – dokonce i když jste v Montaně! Pokud jste prožili minulé životy v Asii a dnes jste z Brooklynu, můžete pořád chtít jíst jako Asiat. Vaše chemie si to „pamatuje“ a touží po tom, co cítí, že uspokojí dobře fungující trávení a zdraví.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Třináct – Rekalibrace lidstva -

 

11. 05. 2020

DUCHOVNÍ ROZPOMENUTÍ

Vězte toto: vaše cesta do duchovního rozpomenutí je požehnaná. Neskončí stejně jako tehdy. Jste katalyzátorem pro planetární změnu. Jste staré duše, které se probudí jako první a povedou ostatní svým příkladem. Jste pracovníci světla! Nebojte se, protože minulost je minulost a to, co je před vámi, má vysoké vibrace – čeká to na vás, až se o to přihlásíte!

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Sedm – Dopisy z domova -

 

19. 05. 2020

STRACH

To strach dělá, víte? Vede vás. Honí vás sem a tam, zklame vás, hodí vás na zem, způsobuje váš smutek, mění vaši rovnováhu a způsobuje, že je vám zle (jste nemocní). Strachu, sedni si nyní na zadní sedadlo. Už nikdy s tebou nechci mít nic společného.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Sedm – Dopisy z domova -

 

25. 05. 2020

OSVĚTLUJTE TEMNÁ MÍSTA

 

Zažehněte světlo a pošlete ho do Súdánu. Pošlete ho na ta temná místa, kde je korupce. Pošlete ho vědcům a výzkumníkům, kteří už znají léčbu nejnakažlivějších nemocí na planetě, ale nemohou začít svou práci kvůli omezením od některých vůdců a jejich starých způsobů. Zažehněte světlo a pošlete ho do Izraele a Palestiny a pohněte s jejich řešením! Proto tu jste a toto je dohoda, kterou jste učinili, když jste dorazili a vybrali jste si kulturu, ve které se nacházíte.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Jedenáct – Nadzvedání závoje -

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.