Květen 2022

03.05.2022 21:00

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – květen 2022

 

 

01. 05. 2022

 

PLÁŠŤ MOUDROSTI OD DUCHA

 

V minulosti se motor musel často nejprve rozbít, abyste si uvědomili problém. Nyní vám říkáme, že inženýři začínají získávat moudrost a vědí, že by ten motor měli pravidelně kontrolovat a udržovat, dokud funguje – aby se vyhnuli pohotovostním přestávkám.

Operativní slovo tedy je moudrost a tato moudrost pochází z pláště Ducha, který se mnozí z vás skrze záměr a status vzestupu rozhodli aplikovat do svých životů.

Když řeknete Duchu: „Drahý Bože, konečně chápu, že jsem kouskem celku, a vím, že jsem zde na Zemi dočasně. Vím, že vyzařuji velké a skvělé světlo pro planetu. Proto budu stát před Duchem a říkat: ´Pověz mi, co potřebuji vědět. Pověz mi, co bych měl udělat.´ Budu tiše a klidně čekat na odpovědi. Budu respektovat a ctít synchronicitu. Já jsem kouskem celku a JÁ JSEM.“

A to, drazí, se liší od toho, jak to bylo před deseti lety. To vytvoří rasu lidských bytostí, které budou přicházet na odpovědi na největší problémy a ve spolupráci s většinou elegantně mnohé z nich vyřeší. To se může stát teprve tehdy, když je zahrnuto kritické množství rozvinutých lidí na Zemi – a to nyní je. I když vám to nyní připadá jako fantazie, jen sledujte, jak se to vyvine.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-osm/

 

08. 05. 2022

ZÁKLADNÍ INFORMACE

 

Jsou zde pro vás základní informace – některé z nich jsou shrnutím a jiné jsou zcela nové. Chceme prozkoumat temnotu a světlo, pozitivní a negativní, rovnováhu v tom, co to je a co to není, a co to pro vás lidské bytosti znamená.

Schopnost pochopení je tu dnes větší než kdy dřív a zůstane to tak! Protože jsem zde, abych vám řekl, že bylo dosaženo kritického množství osvícených!

Už jsme vám říkali, že i jen několik z vás dosáhne úžasných změn pro mnohé (mluví o pracovnících světla na planetě). A nikoli tím, že budete stát na kopci a vykřikovat, čemu věříte, ale tím, že budete kráčet po cestě a ukazovat druhým, že na této planetě může být mír. Zkrátka budete žít svou pravdu!

 

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Sedm – Dopisy z domova -
 https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-sedm/

 

15. 05. 2022

LÁSKA SKRZE ZÁMĚR

 

Dlouho jsme čekali, až budeme pozváni do této místnosti, kde sedíte a čtete nebo posloucháte. Už dlouho tu byl potenciál pro tento doprovod, který přišel, aby vás miloval. Tento druh setkání by se před deseti lety nemohl uskutečnit. Věděli jste to? Tento druh energie vám před deseti lety nemohl být dodán. Tolik jste duchovně změnili tuto planetu.

Zveme vás, abyste na buněčné úrovni prožili lásku. Právě teď zastavte a vnímejte lásku rodiny, protože se chystáme odejít. Po předání informací a gratulací tato rodina odejde. Přesto budou umyvadla naší radosti, ve kterých omýváme vaše nohy, připravena na další použití, až si budete přát znovu oživit tuto lásku skrze svůj záměr.

  

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-osm/

 

22. 05. 2022

PŘIVÍTEJTE ŠIRŠÍ RODINU

 

Posluchači, žádáme vás, abyste provedli interdimenzionální věc – něco, o co jsme vás žádali i v minulosti. Chceme, abyste se připojili k rodině, která není ve vašem časovém rámci – k těm, jejichž oči spočívají na těchto stránkách. Také vás žádáme, abyste se připojili k rodině, která se rozhodla přehrát si tuto nahrávku v tom, co nazýváte budoucnost, ale čemu oni říkají minulost.

Uvědomte si, že právě teď vytvořená energie není lineární. Je interdimenzionální a existuje ve středu vašeho času… na místě zvaném „teď“. Chceme, abyste přivítali tuto rozšířenou rodinu, která není ve vašem čase. Přivítejte je na buněčné úrovni a rozpoznejte, kdo jsou a jaké jsou potenciály, které existují v jejich výzvách. Vnímejte, že patří do vaší rodiny!

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Sedm – Nový začátek –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-devet/

 

29.05.2022

 

DUŠE A TĚLA

 

Otázka: Drahý Kryone, mé dvě sestry a já jsme trojčata. Bylo nám řečeno, že jsme jedna duše ve třech tělech. Věřila jsem, že každá duše sídlí v jednom těle. Myslím, že mé ego je naštvané, že pokud je to pravda, nejsem „jednotlivec“. Mohl bys mi to vysvětlit?

 

Odpověď: Nejtěžší je vysvětlit člověku koncepty, kdy něco, co se zdá být jednotlivé, může být ve skutečnosti mnoha věcmi zároveň. Připadá ti, že máš jednu duši, protože máš jedno tělo. Když do svých knih a kreseb malujete anděly, dáváte jim kůži a křídla a dokonce je nazýváte různými jmény, přestože to jsou multidimenzionální bytosti!

I nadále tedy věříte pojmu „jedno tělo, jedna duše“. Skutečnost je, že každý živý člověk je multidimenzionální a je na mnoha místech zároveň. I teď, když zde sedíte a toto čtete, jsou vaše další části na jiných místech a dělají jiné věci. Je tedy pak jedna duše na mnoha místech, nebo je to mnoho duší? Odpověď je, že obojí. Vaše jednociferná dimenzionalita omezuje váš koncept toho, jak to je, protože vše ve vaší realitě je singulární.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Deset – Nové uspořádání –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-deset/

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.