Leden 2015

24.02.2015 23:00

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – leden 2015

 

 

05. 01. 2015

 

NASTAVENÝ K BENEVOLENTNÍ LÁSCE

 

Děje se něco, co byste si měli uvědomit. Vesmírný systém je nastavený k benevolentní lásce. Pokud jste ateista nebo agnostik, můžete to ignorovat, pokud chcete, můžete odejít z místnosti, zabouchnout dveře a zavřít své srdce. Ale my vás budeme i přesto milovat, i tak vyjdeme ze dveří spolu s vámi, budeme tiše s vámi, a když se někdy rozhodnete rozhlédnout, budeme tam. Neodejdeme jenom proto, že na nás nevěříte.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Demystifikace New Age 3“ -

 

 

 

 

12. 01. 2015

 

JEDINEČNOST  INNATE

 

Je načase, abyste o své DNA přemýšleli jako o jedné věci, ne o bilionech věcí. Věda ani neuznává, že DNA může komunikovat sama se sebou, přesto to tak musí být, aby vaše tělo mohlo věci řešit tak, jak to dělá. Krása toho, co vás učíme, je v tomto: Fyzické tělo – to, které ovládá mozek – začíná budovat most k innate. Tento most vznikne skrze intuici a nakonec vytvoří dobu, kdy budete svým vlastním intuitivním léčitelem! Nejen že budete vědět, co se děje ve vašem těle, ale také budete mnohem lépe chápat, co se děje v energii vaší Akáši.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Odhalená Innate“ -

 

 

19. 01. 2015

 

STVOŘENI Z HVĚZDNÉ HMOTY

 

Jednota je opakem separatismu. Ve staré energii se lidé rozhodují, kdo jsou, a pak se separují od ostatních. Sami sebe kategorizují a umisťují se do skupin. Je toto atributem Boha? Byl by takový Duch? Mohl by se Stvořitel vesmíru rozhodnout, že vás oddělí od ostatních? Jsi dokonalé stvoření a takový je i ten vedle tebe a ten další vedle a ten další vedle i ten další vedle (Kryon ukazuje na publikum před sebou). Přesahuje to koncept „miluj bližního svého“. Znamená to, že jste stvořeni ze stejné hvězdné hmoty jako oni!

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „J.O.P.B.“ („R.J.K.S.“) -

 

26. 01. 2015

TAKOVÁ JE SVOBODNÁ VOLBA

 

Velká část lidstva má filtry, které neumožní nové duchovní myšlení. Jsou svázaní se svou vlastní krabicí víry, a tudíž jim DNA může vysílat nové informace, ale oni nejsou „vyladěni na jeho stanici“. Ale lidstvo je zmocněno k posunu, i když ho oni možná ještě nedosáhli. To je krása systému staré duše, protože jste vytvořili zmocnění, které může „uvidět“ úplně každý člověk, pokud si to bude přát. Taková je svobodná volba.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Těžko uchopitelná Akáša“ -

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.posvatnesrdce.cz a www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.