Leden 2021

05.01.2021 17:31

Na obrázku může být: text, kde se píše

 

Tadá....!!!! A rok 2021 je tady. Jak na obrázku (doufám, že se odtud zase neztratí...) vidíte, Kryon jej označil za "Rok ODHALENÍ" (revelation také značí objevy, prozrazení či zjevení)  - a to proto, že se začne ukazovat pravda ve všech sférách, kde to jen bude možné - a také protože sami v sobě mnohé odhalíme... Pro úplnost - Alcazar tento rok označil jako rok Rozhodnutí, protože před námi bude mnoho okamžiků, kdy si budeme muset vybrat - na úrovni osobní, společenské, národní i celosvětové... a proto, aby tato rozhodnutí byla jasnější a abychom byli na tento rok připraveni, připravil pro nás spolu s týmem Stargate (Hvězdné brány) 4denní sérii, kterou odvysílali kolem nového roku - aktuálně pracuji na jejím překladu. Jakmile bude překlad k dispozici, samozřejmě sem umístím link... 

Pokud jste již nezaznemnali, připomínám, že jsem pro vás na přelomu roku přeložila také záznam ze společného vánočního setkání obou týmů. Včetně channelingů od Alcazara a Kryona.

Ale teď tedy zpět k aktuálním příspěvkům:

 

1) 05.01.2021 - první příspěvek je z 20.02.2020 a jmenuje se Vlak přijíždí.

2) 12.01.2021 - dnešní channeling nese název Změny - Ne to, co čekáte.

3) 19.01.2021 - a tentokrát pro vás máme opět pořádně velkou zásilku - hned 3 Kryonovy channelingy - z loňského roku Jedinečný člověk a Nová pomoc - Uzly a nuly. A třetí je první letošní channeling, hned z 1. ledna a jmenuje se Rok odhalení.

4) 26.01.2021 - ještě než vám představím dnešní várku Kryonových channelingů, dovolte dvě pozvánky - ta první je k Novoročnímu vysílání Hvězdné brány zdarma. A to druhé je projekt, který se bude pravidelně opakovat - Amber Mele´ha Wolf a spolu s ní i my jsme dostali nový posvátný úkol - měsíc co měsíc se propojit, abychom společně přinášeli na svět skrze naše modlitby, přání, tvoření, záměr... jedno společné téma. Pro leden to je MÍR a pro měsíc únor SOUCIT. Více informací pod videem z první společné modlitby.

No a teď tedy slíbené Kryonovy channelingy - jsou to vlastně dvě na sebe navazující části. Channeling se jmenuje Skládanka/Puzzle a zde je první část a zde druhá.

 

Přejeme vám nejen příjemný, ba přímo magicky krásný vstup do nového roku, ale především, abychom letos i v budoucnu společně i nadále tvořili něco překrásného pro nás všechny. Věřím, že výsledky budou čím dál patrnější na všech úrovních... 

 

Za Kryonův český tým,

 

MK