Listopad 2017

01.11.2017 12:28

 

Zdravím vás, drazí Kryonovi příznivci,

 

 

v již 11. měsíci tohoto roku. Do úvodníku vkládám obrázek 13. Kryonovy knihy - Rekalibrace lidstva. Už ji máte doma? Je úžasná, viďte? No ale teď již k nejnověji přeloženým channelingům:

 

1) 01.11.2017 (to je ale jedniček...) - Varování týkající se Mistrovství (aha, tak proto ty jedničky).

2) 08.11.2017 - Změny tří paradigmat a ještě upozornění pro ty, kdo si objednali karty a/nebo CD od Mele´ha. Zboží právě dorazilo do ČR, ale čekám, až pošta vyřídí proclení; může to ještě pár dní trvat, proto prosím buďte trpěliví.

3) 14.11.2017 - nejprve ne příliš dobrou zprávu - Mele´ha pořádala meditace k 11.11. a chystá události celosvětového významu na zimní slunovrat, takže bohužel asi není na mailu (nebo je nečte důsledně) a zatím mi neposlala fakturu, aby bylo možné zboží proclít. Velmi vám děkuji za trpělivost, pochopení a případně i čistou energii, kterou to můžete celé podpořit a posílit. Jakmile se zadaří, dám ihned vědět prostřednictvím FB stránek. A nyní již k dnešní zásilce channelingu. Je to channeling staršího data, ale velmi mne zaujal. Naši (mužští) kolegové jej přeložili moc pěkně, takže si jej můžete nyní vychutnat i vy. Je pojmenován podle Kryonovy cesty: Čtyři města v Kolumbii 2014.

4) 21.11.2017 - pro tentokrát jsme se rozhodli udělat si trochu "pořádek" v zásilkách a zjistili jsme, že máme trochu skluz ve zveřejňování kratičkých Marshmallow Messages, takže vám to dnes vynahradíme. V sekci Marshmallows Messages 2017 najdete hned 4 v rozmezí od července do října, které jsme přidali až dnes. A pro objednatele karet a CD přináším konečně lepší zprávu - zboží bylo procleno a tak v nejbližších dnech dorazí ke mně, takže ho začnu hned rozesílat. Věřím tedy, že začátkem příštího týdne už bude u vás. Nejprve rozešlu obálky, překlady budou následovat mailem. Jako obvykle - nejčerstvější zprávy najdete na FB stránkách (Kryon česky a Lemurijské sesterstvo).

5) 28.11.2017 - a na závěr měsíce - Odhalení.

 

P.S.: Karty a CD už jsou odeslány. A protože stále chodí dotazy na další vlnu - dejte mi prosím čas. Ještě zvažuji další varianty. Dám vědět. Sledujte i nadále tento web a FB stránky.

 

Na viděnou opět příště,

 

 

za Kryonův tým, MK