Listopad 2019

06.11.2019 00:18

Zdravíme vás, drazí,

 
 
 
momentálně jsme ještě v opojení z poslední letošní akce a zároveň už se pilně připravujeme na ten příští rok. Akcí opět chystáme hojnost. A ano, čeká nás i ta hlavní, na kterou už se mnozí z vás ptají - totiž Kryonův víkend v Praze!!! Prozatím prozradíme pouze termín. Podrobnosti ještě nějakou dobu budou muset počkat (je zapotřebí dojednat velkou spoustu věcí). Ale už teď si můžete do kalendáře vyznačit víkend 19.-20. září 2020. :-) <3
O dalších akcích vás také budeme postupně informovat. Pokud nechcete, aby vám neunikla žádná z informací o dalších událostech, můžete se přihlásit k odběru novinek či odběru konkrétních akcí na webu https://naprahu.webnode.cz/akce/. <3
 
Ale teď už k tomu, na co všichni čekáte - ke Kryonovým channelingům:
1) 06.11.2019 - pro tentokrát máme pouze krátké úryvky z Kryonových knih v podobě tzv. Marshmallow Messages za říjen, ale třeba vás také potěší... :-)
2) 13.11.2019 - tentokrát máme pro vás pokračování Kryonových channelingů z Rapa Nui. A také informaci, že snad již tento týden budeme moci zveřejnit informace ke konání Celosvětového setkání Hvězdné brány ve Slovinsku, které se koná na přelomu dubna a května roku 2020 a to na téma HOJNOST!!! Více informací již brzy. Abyste nezaplavili dotazy kolegu Láďu, tuto akci překládám a na organizaci se podílím já (M. Kuchařová) :-)
3) 19.11.2019 - a pokračujeme v channelinzích z návštěvy na Velikonočním ostrově - Kryon na Rapa Nui - den 3.
4) 30.11.2019 - právě jsem se nořila do překládání webináře na téma hojnost (viz událost Hvězdné brány ve Slovinsku v roce 2020) a nějak mi uniklo, že jsem zapomněla vložit příspěvek na tento týden. Omlouvám se a hned napravuji... Nové paradigma pro všechny.
 
Na viděnou opět příště,
 
za Kryonův český tým MK