Listopad 2020

03.11.2020 18:16

Kryon Worldwide Channeling Retreat | April 14-16, 2020 Livestreaming

Zdravíme vás, drazí,

 

 

a než vám přineseme nejnovější překlady Kryonových channelingů, dovolte, abych vám připomněla, že tento víkend začíná nádherný program Supervědomé vnitřní dítě s Hvězdnou branou. Pokud byste se ale nyní nemohli přihlásit a chcete, pak vězte, že tento program neskončí, bude k dispozici i později... Jen už to nebude v premiéře. Více informací v úvodu této stránky. 

Možná vás také potěší, že se chystáme přeložit vysílání od Kryona, Alcazara a Adirondy k US volbám, ale tyto informace budou užitečné i mimo USA.
No a samozřejmě chystáme i slíbené opakování vysílání od Kryonova týmu určené přímo nám v Čechách a na Slovensku. A vězte, že tím nejsilnějším nebyl Kryonův channeling - dostali jsme mnoho mailů o tom, jak silná byla například Monikou vedená meditace, nebo jak na vás zapůsobila Leeova přednáška a samozřejmě i léčivá hudba od Anderse a Caciny... Více informací k této repríze přineseme snad již brzy.

Také pro vás chystáme jednu další zajímavou novinku, ale to si nechám jako překvapení na příště..

A nyní tedy už zpátky ke Kryonovým channelingům.

1) 03.11.2020 - Chór moudrosti - channeling z Bulharska.

2) 12.11.2020 - 1. listopadu připravil tým Leeho Carrolla mimořádné vysílání u příležitosti voleb v USA - on, Marylin Harper a Prageet Harris se propojili online, aby lidem při tomto komplikovaném rozhodování nabídli pohled z vyšší/větší perspektivy - od Kryona, Adironndy a Alcazara. Bylo to silné a dost zajímavé. A nejen v souvislosti s volbami v USA! S kolegou Láďou jsme se shodli, že by bylo dobré toto vysílání přeložit. Původně jsem to měla zařazené až na později, ale přišel mi shora takový impulz, že jsem přeskládala úkoly (a odložila odpočinek) a pustila se do toho hned. Někteří z vás toto vysílání již viděli na mém YouTube kanále minulý pátek, kdy jsem ho zveřejnila. Pokud ne, nyní máte příležitost: Nový normál - volební speciál. Vřele toto vysílání doporučuji. A omlouvám se za zpoždění s příspěvkem na tento týden - doufala jsem, že vám budu moci představit ještě jedno překvapení, ale vypadá to, že ještě pár dní budeme muset počkat...

3) 17.11.2020 - tentokrát vám přinášíme opět porci hned dvou channelingů: Jsme ve válce a já to nepostřehl? a Loupání cibule svého já. Překrásný sváteční den...

4) Ještě než vám představíme channelingy pro tento týden, dvě zprávy - první je dobrá - na vaše četná přání jsme zajistili  reprízu vysílání s Leem a jeho týmem - více informací zde. Čas, kdy bude možné vysílání shlédnout je omezen, proto se přihlašte včas! Druhá zpráva je tak na půl - chystali jsme se vám představit nejnovější produkty - naprosto úžasné Kryonovy afirmační karty pro hlubší propojení s Gaiou a vlastním Mistrovstvím. Bohužel se situace s tiskem zkomplikovala. Tak prosíme ještě o trpělivost a děkujeme za pochopení. Jakmile budeme mít více informací, okamžitě vás budeme informovat.

No a nyní již k channelingům pro tento týden - jen pozor, jsou to dva channelingy v jednom! A následovat bude ještě třetí a čtvrtá část, ovšem příští týden. Zde tedy tento příspěvek: Channelingy o uzdravení - 1. a 2. část.

 

Naviděnou opět příště.

 

 

Kryonův český tým