Listopad 2021

10.11.2021 13:11

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – listopad 2021

 

 

07. 11. 2021

V ČEM SPOČÍVÁ KOUZLO

 

Zde je atribut, o kterém mnozí z vás nepřemýšleli, a je načase, aby byl prezentován. Právě jsme vám řekli, že struktura lidských bytostí není zcela ve fyzickém těle – část je na druhé straně závoje, část v sadě průvodců a část dokonce v minulosti.

Pokud jste tedy takto rozkouskovaní – pokud jste skutečně rozprostřeni, neměli byste něco cítit? Ano. Chci vám předat atribut, který pracovníci světla začínají slyšet, rozpoznávat a chápat. Někteří z vás se rozhlíželi, hledali a doufali, že jednoho dne přijde váš „dvojplamen“. Jednoho dne se „vrátí“ partner vaší duše, o kterém víte, že je tam venku.

Ach, kdybyste tak věděli, co to znamená! Zde je pravda: neočekáváte jinou lidskou bytost, drazí. Místo toho žádáte o návrat těch interdimenzionálních kousků a částí, abyste je spojili se svým 4D já. Cítíte touhu a lásku a tak hrozně po ní toužíte! Říkáme vám, že je to touha po tom, aby se spojily kousky vašeho já!

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Devět – Nový začátek –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-devet/

 

14. 11. 2021

CÍTÍTE SE V TOM ZAHRNUTI?

 

Čtenáři, poslouchej: cítíš se v tom být zahrnut? Jsi. Zatímco vám dávám tuto zprávu, jste viděni na místě, kde toto čtete. Vidíme vás v tom všem, protože není žádná náhoda, že jste si vybrali tuto knihu. Mnozí z vás dali svolení pro tuto chvíli a řekli: „Ano, přeji si vědět víc o těchto duchovních věcech. Chci zde sedět sám a vědět, že jsem obklopen Duchem. Chci být tichý a dovolit Bohu, aby mi řekl, co potřebuji vědět. Chci začít cestu, kde si budu každý den na krátkou dobu vizualizovat světlo na temných místech. Chci se spojit s ostatními podobně smýšlejícími a poslat světlo do těch míst. Začínám chápat sílu lidského vědomí. Začínám věřit, že jsem opravdu věčný.“

A pokud to jsi ty, drahý/drahá, pak doufám, že máš ve svém domě místnost (prostor) pro energii navíc! Někteří z nás totiž zůstanou s tebou. Taková je láska Boha. Jsi rodina. Říkám ti, že až tě příště uvidím na mé straně věcí, budeme zpívat tvé jméno ve světle, jako těm, kteří nedávno hromadně přišli k nám… všichni se usmívali… všichni si vzpomínali… všichni se znovu spojili.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Deset – Nové uspořádání -
 https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-deset/

 

21. 11. 2021

MAJÁKY

 

Kolik z vás se vnímá jako maják? Dovolte, abych vám připomněl něco, co jsme před týdnem říkali jiné skupině: 3D majáky na planetě [ty skutečné, betonové] nevědí nic o bouřích. Nic.

Nevědí, jak velká ta bouře bude nebo jak temnou se stane. Nevědí, jak silně bude foukat vítr nebo jak dlouho potrvá. Ale mají své strážce, vidí bouři přicházet a poznají, když jsou v ní. Jsou pro to vybudovány, víte?

Nestarají se o to, jak temné nebo jak dlouho, protože jsou vybudovány pro jakékoli trvání! Je jim to jedno, protože mají světlo, které je dostatečně silné, aby pomohlo komukoli, kdo se vlivem té situace dostal do potíží. Chápete?

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Jedenáct – Nadzvedání závoje –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-jedenact/

 

28. 11. 2021

MATURITA

 

Možná tomu neříkáte zázračný dar, ale má to co do činění s buněčnou strukturou a uvědoměním a říká se tomu změna. Právě když jste si zvykli na jiné duchovní pocity, změní se. Někteří z vás kráčí po planetě a „probouzejí se“, rozumí své duchovní esenci. Jedním z vašich zajímavých atributů je to, že jste znepokojeni uprostřed svého probouzení do duchovních věcí!

Mnozí z vás „čekají, až spadne i druhá bota“, jak říká můj partner. Existuje určitá úroveň znepokojení, protože nic nezůstává stejné, a vy to pochopitelně na buněčné úrovni cítíte. Tam ta změna totiž je. Je načase, abyste pochopili teorii o tom, že neustále se měnící buněčná struktura je normálním statusem pro duchovně se vyvíjející lidskou bytost. Evoluce už nepřestane. Říká se tomu vzestup, protože to zahrnuje stoupání – stálý, vytrvalý vývoj. To ukazuje, že způsob věcí se pro vás nyní neustále mění.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Jedenáct – Nadzvedání závoje –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-jedenact/

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.