Listopad 2022

06.11.2022 21:28

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – listopad 2022

 

 

06. 11. 2022

 

UČENÍ A ŘEŠENÍ

 

Akáša je systém, který pomáhá vést lidi do situací učení a řešení.

Atribut kousku Boha, kterým jste, zůstává na mé straně závoje. Vy přicházíte na planetu coby biologická bytost a zatímco se snažíte prorazit si cestu temnou Zemí, zůstává před vámi skryto, kdo opravdu jste. Zůstává před vámi skryto, jak se snažíte nalézt světlo, které je v nitru vaší vlastní buněčné struktury. Dostali jste těžkou práci. Všichni mistři, kteří kráčeli po této Zemi, se snažili ukázat vám tuto lidskou Boží část a říkali vám, že existuje. Ale musí být objevena.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Třináct – Rekalibrace lidstva –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-trinact/

 

13. 11. 2022

 

PŘESNĚ PODLE ROZVRHU

 

Říkali jsme vám, že až tento posun nastane, světlo na planetě se zvýší. To je metafora pro osvícení a nové myšlení. Staré duše to začnou cítit a budou frustrované, protože věci nebudou stejné. Změna často vede ke strachu a nedorozuměním. Říkali jsme vám, že temnota starého myšlení a starodávných způsobů toho využije – a použije cokoli, aby zastavila posun světla. To byla naše tehdejší slova a tyto věci se dnes odehrávají ve vašich zprávách.

Myslíte si, že je to překvapení, nebo snad náhoda? Je to přesně podle rozvrhu, staré duše! Uvidíte, světlo zvítězí a nový člověk bude mít novou moudrost, aby mohl poskytnout své světlo. Tentokrát nebude prostě jen víc války. Místo toho může proběhnout konečná bitva.

 

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Čtrnáct – Nový člověk –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-ctrnact/

 

27. 11. 2022

VELKÁ ZÁLEŽITOST

 

Pojďme si povědět o jedné velké záležitosti, šamani, kteří slyšíte a čtete tato slova. Říkám vám tak, protože vím, kdo jste a kým jste byli. Kdo si myslíte, že se nyní probouzí? Kdo se první probouzí na planetě v novém miléniu do této božské energie?

Povím vám to. Ti, kteří se nyní probouzejí ke své duchovnosti, jsou kněží a řádové sestry – mniši a šamani – šamanky a muži domorodých národů – VY!

Pokud vám mohu poskytnout zpětný pohled do toho, kým jste – vy, kteří sedíte v této místnosti a čtete tato slova – tohle jste vy. Toto není poprvé, co jste se probudili, abyste se ptali na svou duchovnost na buněčné úrovni.

Toto je shrnutí a my jsme vám to řekli už minule, kdy jsme tu byli. Připomněli jsme vám sliby a přísahy, které jste na sebe vzali a které procházely skrze závoj – život za životem. Žádali jsme vás, abyste tyto sliby ukončili. Žádali jsme vás, abyste se vzdali slibů o celibátu a životě v osamění.

Řekli jsme vám, že abyste se mohli soustředit na Boha, mnozí z vás se rozhodli, že budou žít v chudobě – a my vás žádali, abyste odložili i tyto sliby. Řekli jsme vám, že se můžete zbavit všech těchto dávných slibů. To je informace, která byla předána a přepsána. Možná jste o tom už četli nebo slyšeli? (Pozn. překl.: např. v Kryonových knihách 1-3…)

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-osm/

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.