Monika Muranyi

21.05.2017 12:44

Monika Muranyi 

 

Monika měla vždy hluboký vztah a spojení s naší planetou Zemí. Získala bakalářský titul z aplikované vědy na Southern Cross University v Austrálii. Více než patnáct let pracovala v několika národních parcích v Austrálii a na novém Zélandu. Poté, co náhle skončilo její manželství, prožila šok, který však byl (jak už tomu u starých duší bývá) prvním krokem k jejímu osobnímu duchovnímu probuzení. Na první lekci jógy se jí dostala do rukou Kryonova kniha a to jí navždy změnilo život. Jelikož byla od raného dětství tolik propojená s energií Země, není žádným překvapením, že právě toto téma jí na Kryonově učení zaujalo nejvíc. Fascinovaly jí především o planetárních mřížkách a ley liniích, ale ať pátrala sebevíc, nepodařilo se jí nalézt o tomto tématu více informací, než představil právě Kryon…

Čas plynul a život ji zavedl do Jižní Ameriky, kam se na rok přestěhovala, učila se tamnímu jazyku a zúčastnila se i mnoha domorodých obřadů. Neustále se snažila najít knihu, která by jí odkryla více informací o tématu, které ji tolik přitahovalo. Až se jednou k ránu probudila s uvědoměním, že tu knihu musí sama napsat. Souhlasila a synchronicita ji svedla dohromady s Lee Carrollem. Když mu nadšeně vyprávěla o svém nápadu, Lee byl nejprve skeptický (jak je mu vlastní). Říkal si, že to jsou staré informace a volně k dispozici na webu, tak by to byla v podstatě zbytečná práce. Jenže pak se v průběhu té cesty cosi změnilo. Snad to bylo tím, že to byla první Kryonova Kundalíní Tour a Kryon mu v tomto ohledu něco sdělil, možná to bylo tím, že Kryon v podstatě odpovídal na otázky, které předtím Monika kladla, každopádně nakonec souhlasil a sám byl překvapen, jak silný a nádherný byl výsledek.

Monika prošla všechny Kryonovy channelingy, poskládala všechny informace týkající se Gaii, doplnila je o vlastní vhledy a výzkum. Stále však měla otázky, které dosud nikdy nebyly ani položeny, natož zodpovězeny. A tak znovu kontaktovala Leeho a ten jí channeloval Kryonovy odpovědi (nenajdete je nikde jinde než v knize). Výsledkem byla nádherná kniha nazvaná The Gaia Effect – Vliv Gaii.

Když Lee doporučil Moničinu knihu svým přátelům a partnerům z Ariane Books, nejenže souhlasili s vydáním, ale trvali na tom, že s Monikou uzavřou smlouvu nikoli na jednu, ale hned na tři knihy. A tak překvapená Monika souhlasila. Výsledkem je tedy báječná trilogie – kromě již zmiňované první knihy o Gaie napsala ještě knihy The Human Akash – Lidská Akáša a do třetice The Human Soul Revealed – Lidská duše odhalena. (Poslední jmenovanou vám díky spolupráci se slovenským nakladatelstvím Citadella můžeme nabídnout i v českém jazyce!)

Leeova a Moničina spolupráce zde však nekončí. Monika vytvořila také dvě sady nádherných karet (jedny vám snad již brzy představíme i na tomto webu), ale kromě toho se stala důležitou součástí Kryonova týmu. Společně s Leem jezdí na většinu cest po celém světě, provádí úvodní meditace, přednáší a také pořizuje naprosto úžasné fotografie, které jsou prodchnuté nádhernou energií (některé jsou k vidění na webu Leeho Carrolla či na jejím vlastním – viz: www.kryon.com a www.monikamuranyi.com, ale především je naleznete na Moničině FB stránce).

Pokud vám je Moničino jméno povědomé, tak vězte, že jsme před časem zveřejnili dva její články o Uzlech a nulách planety (1. část zde a 2. část zde) – zásadních energetických bodech, které nyní s Kryonovým týmem postupně aktivují. Z těchto článků to ještě není tolik patrné, ale z knih na vás dýchne nejen nádherná energie splynutí Kryona a Lee Carrolla, ale je ještě rozšířena o další mateřskou a všeobjímající energii vyplývající ze spojení Moniky s Gaiou. Společně vytvářejí tzv. energetickou polévku, ve které už nelze rozpoznat množství použitých „surovin“, ale není to zapotřebí – můžete si vychutnat lahodný „pokrm“ pro naši duši, který nejen osvěží, ale přinese nové vhledy a ještě hlubší propojení… s naším celistvím já, Akášou a samozřejmě také Gaiou, které je tolik potřebné právě nyní, kdy se chystáme pozvolna přesunout k mistrovskému číslu 44, které by nebylo možné bez tohoto splynutí.

Informace uvedené v knihách Monika čerpala nejen z Kryonových nahrávek, ale také prostřednictvím osobního výzkumu a hlubokého napojení. V rámci svého duchovního probuzení a objevů metafyzických pravd navštívila mnoho míst planety (na některých i delší dobu pobývala) – cestovala např. po Austrálii, Novém Zélandu, USA (včetně Havaje), Velké Británii, Chile, Argentině, Brazílii, Uruguayi, Bolívii, Peru, Ekvádoru, Kolumbii, Venezuele, Mexiku, Rusku, Ukrajině, Polsku, Bulharsku, Maďarsku, Německu, Švýcarsku, Španělsku, Itálii, Portugalsku, Turecku a Izraeli. Těšíme se, až společně s Leem navštíví i naši aktuální domovinu – srdce Evropy.

Monika je také akreditovanou praktikující ve vyrovnávací technice EMFTM (EMF je zkratka pro elektromagnetické pole) – pro fáze I až XIII (systém, který vyučuje učitelka Peggy Phoenix Dubro, další členkou týmu, kterou Kryon již tolikrát zmiňoval ve svých poselstvích).

Těšíme se, že vám postupně představíme i ostatní klenoty, které jsou výsledkem Moničiny a Leeovy spolupráce...